- Konu Sahibi yorgunkalp
-
geçmiş olsun arkadaşım... bu durumda olan inan sadece sen değilsin.. çok insan var.. Fakat herşeyde bir hayır var der atalarımız. Elbetteki terk edilmek çok acıdır.. derinden acıtır insanı fakat belki yarın şükredeceksin.. Belki bu adamla evlenseydin evlendiğin güne lanet edecektin.. Düşünsene nişanlı iken sana bunu yapan evlenince neler yapmaz..
O yüzden herşeyde bir hayır vardır de fazla üzülmemeye bak.. Allah hakkında hayırlısını versin
tesekkur ederım arkadasım..bılıyorum dunyada ne tekim ne de sonum ama herseyın bı usul adabı var.. basına sılah dayamadık zorla nısanlanmadık nasıl tek basına karar vermedıysen ayrılıcagın zaman da adam olacaksın adam gb ayrılıcaksın ama bes para etmez cıgerı varmıs.. eger evlenseydım benı cok mutsuz edecegını dusunuyorum artık ıyıkı olmamıss dıyorum..sukredıyorum... ama bukdr zaman oyalaması kandırması ve gururumu kırarark terketmesınız hazmedemıorum unutamıyorum..ama gecer ınss bı an once allahından bulsun benden degıl
Peygamber Efendimiz diyor ya; "Umut verip, güven aşılayıpta yarıyolda bıraktığın insanın gönül sadakasını her iki dünyada da veremezsin"
Aynen öyle.
Sen onu Allah'a havale et, gerisini düşünme canım.
Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki seni nikahtan önce ayıktırdı.
Ne mükemmeliyetçi insan. Küçücük bi kavgayı ayrılık meselesi haline getirmiş. Yazık ya.
Ama sadece bu değildir altında yatan başka sebeplerde vardır..
Neyse boşver sen bunları düşünmeyi.
Önüne bak.. Yaşadıkların çok zor şeyler ama eminim ki sen en güzel şekilde kendine gelirsin..
Derdi verenin Allah olduğunu ve bizi bizden iyi bilenin o olduğunu unutma ki isyan etmeyesin.
Allah yardımcın olsun canım. Bol sabırlar versin.
Bunu yapanlara genelde karaktersiz adiler diyoruz. Tamam soğuyabilir artık sevmeyebilir ama o kadar hazırlık yaptırılıp bir insa son dakkikada ortada bırakılmaz işler ciddiyete binmeden vazgeçilir herkes kendi yoluna gider bu yaptığı tamamen ş.....sizlik başka bir şey değil.
ne kadar da benziyor benim ayrıldığım insana.. şimdi çok üzülüyorsun ciğerin sökülüyor biliyorum ama inan ki bu insanla evlenseydin hergün ölecektin mutsuzluktan hergün! herşeyden evvel adamın ayrılığı bile şahsiyetsizce. hakkını helal etmemiş. biliyor musun daha bu sabah gözyaşı döktüm ben, çünkü biri de bana etmemişti..
diyebileceğim tek şey sabretmek, şükretmek(kurtulduğumuza) ve zaman..
canım kendı msjın en sonunda hakkımı helal edıyorum yazmıs..herhalde benden de bekledı ama ben hakkımı helal etmedım allaha havale ettım
Konu Sahibi arkadaşım senin adına gerçekten çok üzüldüm ama umarım en kısa zamanda unutursun..O da ettiğini bulur tez zamanda..1,5 yıllık beraberlikten bahsetmişsin peki bu süreçte eski nişanlının sana karşı tavırları nasıldı? Aniden mi değişti..
Eğer hiç bir sorun yoksa yılın altın portakal ödülüne layıkmışş gerçekten
canım... aynı acı ile hala cebelleşen biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki!!!
ama ne olur kin duyma artık. bırak sal içindeki o duyguları. o çok iyi biri olduğu ya da sana kötü şeyler yapmadığı için değil. sadece senin için diyorum bunu.kin insanın kendini yiyip bitirmesine ve aynı zamanda onu hala içinde yaşatmana neden olan bir duygu!!!
affet bırak gitsin!! Rabbimin adaleti çok büyük!!!
bunu dediğim için bana kızma ama ne olur beddua da etme...senin benim yaşadığım acıyı Allah bilmiyor mu,görmüyor mu? O demez mi ki yaptığımız toplu iğne başı kadar iyilikte kötülük de karşılıksız kalmaz diye.
Allah beddua etmeden O'na havale eden kulunun hakkını misli ile alırmış. sen kendi değerini düşürme O'nun yanında...
şu sözü çok severim:
[h=2]Kimine duadır kimine beddua: "Kime ne yaşattıysan sende onu yaşa..."[/h]
özür dilerim ben yanlış okumuşum. böyle bir durumda hakkını helal etse de ne olur ki sanki, yaptığını değiştirir mi bu
Allaha havale ettım zaten cnm..ben hakkından gelemedım rabbım gelır ınss.. onume bakmaya calıısyorum ayaga kalkmaya calısıorum ama zorlanıorum malsef daha yenı ama zamanla duzelıcek gecıcek ınsss..ısyan etmıyorum vardır elbet bı hayır kısmet degılmıs yazılmamısız demekkı ama ne olursa olsun bı sekılde bıtırmesını hazmedemıorum kımse bu sekılde ayrılıgı haketmez ne olursa olsun bu yuzden hakkımı helal etmıorum ahırette hesaplasıcazz..
Alnınıza ayrılık yazılmıştı ama ayrılık biçimini belirlemek onun kişiliğine kalmıştı ve o kendine yakışan bir şekilde ayrıldı senden..
Acın daha çok yeni anlayabiliyorum seni, Allahım bol sabır versin tatlım. Dualarım seninle..
Ama sende bırakma kendine dediğin gibi ayağa kalkmaya çalış ve dimdik ol karşılarında..
Allah yardımcın olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?