Dugune 3 hafta kala....

geçmiş olsun arkadaşım... bu durumda olan inan sadece sen değilsin.. çok insan var.. Fakat herşeyde bir hayır var der atalarımız. Elbetteki terk edilmek çok acıdır.. derinden acıtır insanı fakat belki yarın şükredeceksin.. Belki bu adamla evlenseydin evlendiğin güne lanet edecektin.. Düşünsene nişanlı iken sana bunu yapan evlenince neler yapmaz..
O yüzden herşeyde bir hayır vardır de fazla üzülmemeye bak.. Allah hakkında hayırlısını versin

tesekkur ederım arkadasım..bılıyorum dunyada ne tekim ne de sonum ama herseyın bı usul adabı var.. basına sılah dayamadık zorla nısanlanmadık nasıl tek basına karar vermedıysen ayrılıcagın zaman da adam olacaksın adam gb ayrılıcaksın ama bes para etmez cıgerı varmıs.. eger evlenseydım benı cok mutsuz edecegını dusunuyorum artık ıyıkı olmamıss dıyorum..sukredıyorum... ama bukdr zaman oyalaması kandırması ve gururumu kırarark terketmesınız hazmedemıorum unutamıyorum..ama gecer ınss bı an once allahından bulsun benden degıl

İnşallah hakkında hayırlısı olur bundan sonra dediğin gibi kurtulmuşsun.Herkesin başına neler geliyor hazmedememen normal ama başımıza gelenler bizim değerimiz değil sonuçta onlarla nasıl başa çıktığımız değerimiz..İnşallah bir an evvel huzuruna kavuşursun.

Bunu yapanlara genelde karaktersiz adiler diyoruz. Tamam soğuyabilir artık sevmeyebilir ama o kadar hazırlık yaptırılıp bir insa son dakkikada ortada bırakılmaz işler ciddiyete binmeden vazgeçilir herkes kendi yoluna gider bu yaptığı tamamen ş.....sizlik başka bir şey değil.

İnşallah hakkında hayırlısı olur,sakın beddua etme o zaten bulur bir gün sana çektirdiklerini,ayrılmanızın belki de hayrı vardır bilinmez ama kendini üzme canım

Peygamber Efendimiz diyor ya; "Umut verip, güven aşılayıpta yarıyolda bıraktığın insanın gönül sadakasını her iki dünyada da veremezsin"

Aynen öyle.
Sen onu Allah'a havale et, gerisini düşünme canım.

Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki seni nikahtan önce ayıktırdı.
Ne mükemmeliyetçi insan. Küçücük bi kavgayı ayrılık meselesi haline getirmiş. Yazık ya.
Ama sadece bu değildir altında yatan başka sebeplerde vardır..

Neyse boşver sen bunları düşünmeyi.
Önüne bak.. Yaşadıkların çok zor şeyler ama eminim ki sen en güzel şekilde kendine gelirsin..
Derdi verenin Allah olduğunu ve bizi bizden iyi bilenin o olduğunu unutma ki isyan etmeyesin.

Allah yardımcın olsun canım. Bol sabırlar versin.

Allaha havale ettım zaten cnm..ben hakkından gelemedım rabbım gelır ınss.. onume bakmaya calıısyorum ayaga kalkmaya calısıorum ama zorlanıorum malsef daha yenı ama zamanla duzelıcek gecıcek ınsss..ısyan etmıyorum vardır elbet bı hayır kısmet degılmıs yazılmamısız demekkı ama ne olursa olsun bı sekılde bıtırmesını hazmedemıorum kımse bu sekılde ayrılıgı haketmez ne olursa olsun bu yuzden hakkımı helal etmıorum ahırette hesaplasıcazz..

evet arkadasım dogru soylemıssın bunaz kısaca ş...siz dıyoruz baska hıcbır acıklaması yok...korkagın tekı cıktı kalıbına tukureyım onun

ne kadar da benziyor benim ayrıldığım insana.. şimdi çok üzülüyorsun ciğerin sökülüyor biliyorum ama inan ki bu insanla evlenseydin hergün ölecektin mutsuzluktan hergün! herşeyden evvel adamın ayrılığı bile şahsiyetsizce. hakkını helal etmemiş. biliyor musun daha bu sabah gözyaşı döktüm ben, çünkü biri de bana etmemişti..

diyebileceğim tek şey sabretmek, şükretmek(kurtulduğumuza) ve zaman..

canım kendı msjın en sonunda hakkımı helal edıyorum yazmıs..herhalde benden de bekledı ama ben hakkımı helal etmedım allaha havale ettım

Konu Sahibi arkadaşım senin adına gerçekten çok üzüldüm ama umarım en kısa zamanda unutursun..O da ettiğini bulur tez zamanda..1,5 yıllık beraberlikten bahsetmişsin peki bu süreçte eski nişanlının sana karşı tavırları nasıldı? Aniden mi değişti..

Eğer hiç bir sorun yoksa yılın altın portakal ödülüne layıkmışş gerçekten

canım kendı msjın en sonunda hakkımı helal edıyorum yazmıs..herhalde benden de bekledı ama ben hakkımı helal etmedım allaha havale ettım

özür dilerim ben yanlış okumuşum. böyle bir durumda hakkını helal etse de ne olur ki sanki, yaptığını değiştirir mi bu

cok mutluydum ayaklarımı yerden kestı gozlerımın ıcını guldurdu..sureklı arar saattlerce konusuruzz hayaller kurar ..nısan dugun balayı evlılıkle ılgılı gulup eglenır muhabbet ederdık yanıma geldıgınde de cok ıyıydı..nısan oldu aradan bıkac ay gectı en son yanıma geldıgınde anlattım yaa surat yaptım dıye olay bu olay sonrasında bı degıstı bı degıstı noldugunu anlamadım.. cok konustum ama hep senınle ılgılı degıl dedı durdu benı son ana kadar beklettı affedersınız agzıma ettı bu arada kfamda soru ısaretlerı gozumde yaslar ama ona ınandım bnmle alaklı degılmıs ısıyle parayla ılgılı dıye ama ıste son dk konusmadan bnmle bı msj atarak cektı gıttı allaha havale ettım ıcım soguyor yavas yavas cunku bukdr serfsız bı ınsanı herhalde kımse daha fazla sevemez bır hfta sonra ıkı ay olacak ayrılalı

canım... aynı acı ile hala cebelleşen biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki!!!

ama ne olur kin duyma artık. bırak sal içindeki o duyguları. o çok iyi biri olduğu ya da sana kötü şeyler yapmadığı için değil. sadece senin için diyorum bunu.kin insanın kendini yiyip bitirmesine ve aynı zamanda onu hala içinde yaşatmana neden olan bir duygu!!!

affet bırak gitsin!! Rabbimin adaleti çok büyük!!!

bunu dediğim için bana kızma ama ne olur beddua da etme...senin benim yaşadığım acıyı Allah bilmiyor mu,görmüyor mu? O demez mi ki yaptığımız toplu iğne başı kadar iyilikte kötülük de karşılıksız kalmaz diye.

Allah beddua etmeden O'na havale eden kulunun hakkını misli ile alırmış. sen kendi değerini düşürme O'nun yanında...

şu sözü çok severim:

[h=2]Kimine duadır kimine beddua: "Kime ne yaşattıysan sende onu yaşa..."[/h]

Son düzenleme:

cnm okdr guzel yazmıssın ki.. cok tesekkur ederım.. evet canım cok yandı belkı hala yanıyor..ama eskısı gb dusunmemeye ve hayatımı yasamaya basladım aklıma getırmemeye calısıyorum.. yasandı bıttı dıyıp gecıyorum artık ama yerı gelıyor aklıma dusuyor aglıyorum yerı gelıyor kahkaha atıyorum zaman herseyın ılacı umarım daha cabuk atlatırım.. evet kin duymak dedıgın gb onun hala sende kalmasına neden oluyor en guzelı kın duymayı bırakmak..ne yalan soyleyım ılk baslarda canım okdr yandıkı o acımla beddua etmıs olabılır ama sureklı soyledıgım benm canımı yaktı allahta onun canını yaksın.. sımdı sınırım ofkem gecıyor ve gectıkce agzımdan bısey cıkmıyor artık.. onu rabbıma havale edıp susuyorum artık.. ama kesınlıkle hakkımı helal etmıcem hesaplasıcaz kendısıyle bu guzel msjın ıcın tesekkur ederımm ..rabbım senınde yardımcın olsun cumlemıze guzel kaderler yazılar yazsın ınss

Mazlumun ahı yerde kalmaz. Allah'ın adaleti o kadar büyük ki sadece Allah'a havale et. Nedenini niçinini sorgulama. Kendi canını yakarsın. Olmamış gibi yaşamaya çalış

özür dilerim ben yanlış okumuşum. böyle bir durumda hakkını helal etse de ne olur ki sanki, yaptığını değiştirir mi bu

oyle tabıkı yaptıgını degıstırmez ama attıgı kazıga bakmadan utanmadan bıde hakkını helal etmıs guluyorum kendısıne :)

Alnınıza ayrılık yazılmıştı ama ayrılık biçimini belirlemek onun kişiliğine kalmıştı ve o kendine yakışan bir şekilde ayrıldı senden..
Acın daha çok yeni anlayabiliyorum seni, Allahım bol sabır versin tatlım. Dualarım seninle..
Ama sende bırakma kendine dediğin gibi ayağa kalkmaya çalış ve dimdik ol karşılarında..
Allah yardımcın olsun canım.

işte buna çok inanıyorum ben!!! yani kader!!

bu ayrılık olacaktı ama ne şekilde olacağını o belirledi. belki de o ayrılmasaydı başka şekilde ayrılacaktınız...bu alnına yazılmıştı..

eş,anne baba,rızk..gibi şeyler ta ezelden alnımıza yazılmış ve mühürlenmiştir.değişmez bunlar....bizler irademizle bunun nasıl olacağını, yani yolunu belirleriz..sonuç yine aynıdır...

seninki,benimki,bizim gibi olanlar...malesef bunun yolu acı oldu ama sonuç değişmedi....

ne olur bu şekilde düşünmeye çalış ve inan bir süre sonra seni bu düşünce çok rahatlatacak..

Rabbim içini huzur ile doldursun ve acıların hafiflesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…