Dugune 3 hafta kala....

yorgunkalp

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
268
58
323
İstanbul
kndkjwopkrpğwğdefekmjfköicçxçmfiöeiföiöeiş

Son düzenleme:
üzülmeyin arkadaşım. bu adamla evlenseniz daha kötü olacakmış belli ki. adam mayasını başta belli etmiş ki kurtulmuşsunuz. yarın öbür gün evlilik olsa yine bir sorun olduğunda böyle sizi yüz üstü bıraksa daha mı iyi olurdu? kurtuldunuz. hiç üzülmenize gerek yok. şükredin böyle beş para etmez birinden kurtulduğunuz için.

sizin olayınıza benzer bir olayı kuzenim daha yeni yaşadı. o da 6 ay falan nişanlı kaldı, düğün için her hazırlık yapıldı. düğüne 2 hafta kala şerefsiz damat adayı hiçbir bahane göstermeden kuzenime hakaretler ve iftiralar atarak olayı bitirmeye çalıştı. ailesinden korktuğu için direk kendisi de bitirecek cesareti gösteremedi hıyar. kuzenimi zorladı, seviyesizce konuşmuş falan. duyunca çok sinirlendim. belli ki birileri aklına girmiş, onun da karaktersizliği ortaya çıktı işte. böylelerinden daha işin başında kurtulduğunuz için şükretmeniz lazım aslında.

bu yüzden iyi yönünden bak. yeniden seversiniz, size daha fazla değer verecek aile babası olabilecek karakterli birini de bulabilirsiniz böylece. bu adamla ömür tüketeceğinize huzurlu bir hayatınız olur... daha fazla üzüp hırpalamayın kendinizi. ne yapsakta olayların sonunu göremeyiz, bazen kader kısmet ne ise o olur... dua edin hayırlı bir evlilik için...

Bosver uzulme,

Verilmis sadakan varmis. en azindan evli degilsin. evlenip bosanmak daha zor olurdu.

uzulup kendini bos yere yipratma, degmez.

evet arkadasım şükrediyorum zaten..rabbimin sevdiği kuluymusum evlenmeden gercek yüzünü gösterdi ama okdr benı sucladıkı bazen dıyorum ne yanı benm yuzumden mı oldu gercekten hersey ama o bana okdr kotu davranırken ben sevdıgım ıcın sogumadım bırakmadım demek onun sevgısı bnmkı kadar yogun degılmıs ne bıleyım..bıtmesıne degılde bıtırme tarzı gururumu kırdı ..adam olan ınsan konusmazmı ya bukdr mı korkaksın sen.. bnm olayımda daha yenı bır bucuk ay oldu.. ama ıcım hala acıyor yedıremıyorum kendıme benı basından atar gb attı.. umarım bana yaptıkları cıkar kendısınden

Bosver uzulme,

Verilmis sadakan varmis. en azindan evli degilsin. evlenip bosanmak daha zor olurdu.

uzulup kendini bos yere yipratma, degmez.

evet gercekten degmezmıs yazık akıttıgım gozyaslarına onu rabbıme havale edıyorum... baska da dıyecek bısey bulamıyorum

surat astın falan diye soğumamıştır senden,mutlaka başka bir sebep vardır.
sen sadece hatayı kendinde aradığın için o güne takılmışsın.

ayrılma şekli evet çok kırıcı ama üzülme artık,ettiği ile kalır

baska bısey varmı bılemıyorum ama daha sonrasında bu olaydan dolayı sogudugunu ıtıraf ettı ama duzelıcek ben kendımı bılıyorum eger duzelmıcegını dusunsem ayrılırdım demıstı ama bı turlu duzelmedı ayrıldıktan sonra da kulagımıza sevdıgı var dıye geldı..her turlu benı kandırmıs bosuna oyalamıs ıste..aman ettıgı yanına kalmaz ınss kalıbının adamı degılmıs

yaptıklarının başına gelceğine emin olabilirsiniz. ne ekerseniz ou biçersiniz bu dünyada.
başka bi sevdiği varsa eğer ki büyük ihtimalle var, o kızdan çekecek size yaptıklarını. belki de ondan sonra geri dönecek.
ne kadar severseniz sevin geri dönmeyin.

ne psikopat adamlar var yahu
kız demiş sevmiyosan bitsin diye
neyin peşindeymiş anlamadım doğrusu
acı çekmekten çektirmekten zevkmi alıyomuş..
sevdiği varsa baştan onunla olsaydı
silah zoruylamı nişanlandı sizinle..
kişiliksizliği ilişkinizi bitirme şeklinden belli olmuş zaten
üzülmeyin kimsenin hakkı kimsede kalmaz..
kıymet bilen biriyle yuva kurarsınız umarım..

Görücü usülü dediğiniz için bu yorumu yapıyorum..
Belki de ailesinin zoruyla son ana kadar sizden ayrılamamıştır..
Ama 3 hafta kalıpta iş iyice ciddiye binince artık ailesini falan da dinlememiş can havliyle kaçmıştır..

Peki bu yaptığı harekete mazeret olur mu derseniz, asla olamaz..
Size yapılan şey çok çirkin ve ahlaksızca..
Bence böyle basit ve korkak bir insandan kurtulmuş olduğunuza sevinin..

Her yapan kendine yapar..
O da çeker bir gün yaptığının karşılığını..

arkadasım bundan sonra gelse de gelmese de bnm ıcın bıttı... benı dugune uc hfta kala yarı yolda bırakan adam gerı donmez gerı donsede ondan hayır gelmez.tek duam yaptıklarının yasattıklarının karsılıgı gormesı..rabbım bana gostersın ınss.. bnmle beraber anamın babamın da canını yaktı...

Bazen şer bildiklerimiz hayır , hayır bildiklerimiz şer olarak çıkar karşımıza.
Bu saatten sonra sizi bu kadar üzen birisi için kendinizi harap etmeye değmez.
Öyle maddi sıkıntı var diye, beni çok sıktın diye de hiç bir erkek gerçekten seviyorsa sevdiğinden ayrılmaz.
Tüm zorluklara göğüs gererek bu evliliği gerçekleştirirdi.

Kısacık hayatımda ben şunu keşfettim:
Erkeklerin aşk duygusu kadınlarınkinden daha fazla,
kadınların sevgi duygusu erkeklerinkinden daha da fazla.
Aşk geçicidir, sevgi bakidir.
Aşkı sevgiye dönüştürmeyen bir erkek kolayca gidip aldatabiliyor ya da eşine/sevgilisine düşüncesizce restler çekebiliyor.
Sevgisi baki olan bir kadın da her hatayı sineye çekiyor , fedakarlıklar yapıyor ve kolayca aldatamıyor.
Aldatan eşini sevgisi uğruna affeden bayanlar da çıkıyor.
Aldatma eylemini kadın gerçekleştirse karşı taraftan yana affı olmuyor.

Aşk ya da sevgi her şeye değiyor mu?
Ya da her şeyi affediyor mu?
Hayır değmiyor.
Hayır affetmiyor.

Merak etmeyin , onun yaptıkları ya kendi eşinden /eş adayından
ya kız kardeşlerinden
ya da ileride doğacak kızından karşılık bulur.

ben de senin gb düşünüyorum belki daha önce ailesiye konustu ama aile sıkıstırdı kendisini bana hep kotu davrandı ben ayrılayım dıye baktıkı ben de ayrılmıyorum zaman daraldı uc hfta kaldı msj atıp telını kapatıp kactı gıttı işte.. ama dedıgın gb ne olursa olsun bunu hıc bır kımse haketmez adam gb konusur ayrılırsın..bnmle oyun oynar dalga gecer gb bırbucuk sene beklet hazırlık yaptır konusmadan cek gıt ustelık suclyarak sevgısı bıtmıs sogumus falan sankı kendı cok benı mutlu ettı de...ınsallah ınsallah yaptıgının karsılıgını ceker.. msjın sonnda ben hakkımı helal edıyorum yazmıs ..sanırım benden de helal etmemı bekledı ama etmıyorum bu dunyada olmasada ahırette hesaplasıcaz..bı kıza umut verıp yarı yolda bırakmak neymıs verecek hesabını ustelık bukdr gururumu ayaklar altına alırcasına ayrılarak zaten aılesını aradım bana msj atmıs dıye nasıl olur bes dk once bızı aradı ev tutuyorum dedı dıye bna cvp verdıler.bence aılesınınde haberı vardı ama butun sucu ogullarına attılar kendı haberlerı yokmus gb ... hepsını rabbıme havale edıyorum

Nasıl olsa yaptığının karşılığını görecek..İçin rahat olsun..
Ama yine de şanslısın çünkü ailesinin zoruyla evlenebilirdi de seninle..
O zaman çok daha büyük sıkıntılar yaşardın, buna emin ol..
Şimdi en azından o insanın gerçek yüzünü gördün ve kurtuldun..
Allah umarım gönlüne göre, iyi bir eş verir sana..

tek kelıme ıle aptal adamın tekı... madem vazgececeksın kıza nıye bı ton hazırlık yaptırıyosun..gelınlıgı bıle almıs((

Hiç kafana takma 1.5 ay olmuş felan filan unut gitsin hayat güzel,kendini yıpratma eskisinden daha bakımlı daha güzel ol,erkekleri anlamak için kafa yorma sakın onlar anlaşılmaz varlıklar,kendini en güzel yap gerisi önemsiz artık üzülme hayırlı olsa olurdu.

erkeklerde adam gıbı konusucak yurek ne gezer?kız aylarca sormus ıstemıyosan ayrılalım demıs neden demedın be yureksız zamanında kımse kusura bakmasın ama bole yumurta kapıya dayandıktan sonra donenlere yavş.k derler...
Canım senın adına sevındım ınankı ALLAH senı korumus evlenseydınız kımbılır ne acılar cektırecektı sana
yakın bır kac arkadasımın basınada buna benzer olaylar geldı,senden sogumasının sebebı senın bır anlık trıbın degıl kesınlıkle,bence bahane aramıs ben hayatında baska bırısının oldugunu dusunuyorum,senın basını yakamadı ama onunkını yakarlar merak etme ılahı adalete guven

Surat asmakla soğur mu bir insan ya... Bak arkadaşım sorun sen değildin öncelikle bunu bil. Ayrılmak istiyormuş bahan olmuş. Burada konularda okuyorum, eşleri "seni sevmeden evlendim" bahanesiyle boşananlar var. Kurtulmuşsun boşver.

Daha kötüsü de olabilirdi, arkadaşımın nişanlısı sevgisini ilgisini belli eden, sürekli evlilik hazırlığı yapan biriydi. Son ana kadar böyle olan adam başka kızı kaçırdı. Düşün daha o günün sabahı konuşmuş her şey çok iyi... Neymiş, kaçırdığı kızı seviyormuşta diyememiş zamanında. Arkadaşım balık etli güzel bir kızdı. Kaç yıl birden yaşlandı ve sırf kemik kaldı.

Şuan kendine yapılanları haksızlık olarak nitelendiriyorsun ama bu örneğe göre nişanlın iyi bile geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…