Düğüne 45 gün var ve ortada hiçbirşey yok :(

İyi de düğüne 45 gün var para yok diyorsunuz, ev de yoksa bir pike takımı dışında evinize koyacağınız hiçbir eşyanız yoksa biraz zor. Tabii burada yazmışlar olur eder diye ama tek mobilya değil sorun ev bile tutulmadı herhalde ayrıca hiçbir çeyiz eşyası yok. Neden bu kadar acele ediyorsunuz o zaman evlenmek için borçlarımız var diyorsunuz bu borçlar nasıl oldu o zaman?

Herseyi ortak yapiyorsaniz tamam ama o daha çok yük aliyorsa sen de en azından ceyizlik tabak catal vs al.

Sabah bı topic gördüm konuyla ilgili,stres olunca açtım..teşekkür ederim hepinize,iç rahatlatıcı yorumlardan ötürü:)

Herseyi ortak yapiyorsaniz tamam ama o daha çok yük aliyorsa sen de en azından ceyizlik tabak catal vs al.
Herşeyi ortak yapalım dedik,onun borcu var düğünle ilgisi olmayan
Çok stresliydi,ben beyaz eşyayı alırım dedim
Ama sonra itici bikac sözünden ötürü almaktan vazgectim

Sorunlarımız vardı,sorunların üstünü örtüp hazırlık yapmak istemedim,bu ara çok daha iyi herşey
Ama para da yok ikimizde çalışıyoruz,bi ton borç olacak sanıyorum
çalışıyorsanız tamam işte, alışverişten önce gidip bir kredi çekersiniz hemen aynı gün veriliyor zaten. sonrası artık zamanla. bizim de paramız yoktu , yardım edenimiz de yoktu, kredi çektik hallettik. huzur mutluluk varsa bunların hiçbiri dert değil emin ol, ama o da yok dersen ne dicemi bilemedim

Onun önceden yaptığı borçlar var,ertelense mutlu olurum..hayırlısı
Tayin durumu var,benim tayinimin çıktığı yerden evi tutarız diye düşünmüştük

Aslında sorunlu bi nişanlılık dönemi geçirdik ama bu ara iyi şükür
Ya da ben onun karakterine alıştım,takılmıyorum bazı şeylere
Düğünde ertelenmeyince stres oldum,nasıl halledeceğiz bilemedim

Canim eslerin butcesi ortak olmali ama nisanlinda icine sinmeyen bir seyler varmis galiba o durumda tum birikimini ortaya dokme bence esya alimi icin. Dugun arifesinde, ozellikle maddi seyler icin gelinlerin uzulmesine cok uzuluyorum ben. Nisanlinin eskiye dayali bir borcu da varmis. Cok iyi dusunup plan yap bence. Fazla duygusal davranma.

Aileleriniz napiyor bu arada? Durumun farkinda degil mi ? Hem madem elde yok avucta yok biraz neden otelemediniz ?

Aslında şey bile düşündüm..nişanlım büyük şehirde, tayinimin çıktığınyer çok alakasız bi yer olabilir.evi de benim tayinimin çıktığı yerden tutcaz
O yüzden ilk etapta eşyalı ev kiralayıp sonra kendi evimizi kurabiliriz diye düşündüm :) ama sonra elalem ne der diye düşünmekten kendimi alamadım

Aileleriniz napiyor bu arada? Durumun farkinda degil mi ? Hem madem elde yok avucta yok biraz neden otelemediniz ?
Çok istiyorum ertelemeyi,bugün bana dua edin olur mu:) onun ailesi ertelemk istemiyo,herkese duyurmuşlar.bizimkiler karışmıyolar

valla eşya da ev de gelinlik de damatlık da hallolur, illa düğün günü evin kusursuz olmasına gerek yok bikaç parça eşyayı atarsınız, sonra herşeyi zamanla tamamlarsınız(ki ben öyle yaptım bir anda sıkışmayalım diye)
ama nişanlımla sorunum var vs diyorsan bambaşka bir konu... bu saydığın sebepler evliliğin ertelenmesine bence gerekçe değil ama nişanlınla sorunlar varsa bunları bahane edip işi ötele biraz...
nişanlılık inan ki evliliğin fragmanı, evlenince gördüğün her olumsuzluk kat be kat fazlaca karşına çıkıyor ve ben nişanlı iken de bu hareketini görmüştüm, diyorsun. emin ol...

düğün eşyası gibi mühim mevzularda ailesinin lafıyla hareket edip sana laf sokan adam düşünsün bunları, sen niye düşünüyorsun? madem ertelemiyor bırak o alsın hepsini. sen kendini paralama.

Maalesef öyle,çok uzun zamandır tanımıyoruz birbirimizi,bir yıl olmadı henüz
Ama nişandan önce herşey çok güzel olacak gibiydi,nişandan sonra durumlar değişti,korkular sardı beni.hiç bi hazırlık yapmak istemedim
Şimdi sorunlar epeyy azaldı. Sorunlardan ötürü Nişan atıp sonrasında üzülmek istemedim,düzelebilecek şeyler gibi göründüler
Ama hemen evlenecek kadarda gözüm kara değildi
Ertelemek istiyorum,bu gece bana da dua edin lütfen:)

düğün eşyası gibi mühim mevzularda ailesinin lafıyla hareket edip sana laf sokan adam düşünsün bunları, sen niye düşünüyorsun? madem ertelemiyor bırak o alsın hepsini. sen kendini paralama.
Eşyaya henüz başlamadık,görücez bakalım bu ay
Önceki sorunlar nişanlımın paravatsızlığıyla ilgiliydi

Benim de düğüne yakın bi tarihte ablam rahatsızlanınca hiç düşünmeden düğün tarihini ertelemiştik. Kendinizi yakın bir tarihe göre organize edin yada bir yatak odası alın evi tutun, düğünü organize edin olsun bitsin..

tayin durumunu, nişanlının borçlarını öne sür. borç üstüne borç olursa ne yiyip içeceksiniz, nasıl geçineceksiniz?

Eşyaya henüz başlamadık,görücez bakalım bu ay
Önceki sorunlar nişanlımın paravatsızlığıyla ilgiliydi
sadece patavatsız değil bencil ve düşüncesiz.
x ten y ye, defolu mala düştün diyen adam kindardır patavatsız değil.

Hayırlısı olsun inşallah,aldatma,hakaret,şiddet gibi major sorunlar olmadığı için nişan atma girişimim olmadı. Nişanlım biraz patavatsız,aşırı da kıskançtı. Sinirlenince kalbimi kıracak laflar söylüyodu,bana alıştı artık.duracağı yeri biliyo
Ama cesaret edemediğim için hiçbir hazırlık yapmadım,erteleme fikri hep aklımdaydı.
O da olmadı.hep dua ediyorum hayırlısı olması yönünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…