Düğüne 45 gün var ve ortada hiçbirşey yok :(

Canim cok iyi dusun bence tekrar soyluyorum elalem ne der diye dusunme. Ailen seni etkilememek icin karismiyor olabilir ama onlar da sorunlarin farkindalar iclerine pek sinmemis galiba. Esinin ailesi duyurmussa da hicbir sey olmaz. Oldu bittiye getirmesinler. Elini tasin altina koymayanin sizi su tarihte dugun yapilsin diye itelemeye hakki yok. Illa evleneceksen (ki bence cok cok iyi dusun) esya falan alma esyali ev tutun. Zaten sehir degistirecekmisiniz tasinirken illa ucundan bucagindan kiriliyor ciziliyor o guzelim esyalar. Daimi kalacaginiz yere gidince alirsiniz esyalari.
Çok istiyorum ertelemeyi,bugün bana dua edin olur mu:) onun ailesi ertelemk istemiyo,herkese duyurmuşlar.bizimkiler karışmıyolar

Sabah bı topic gördüm konuyla ilgili,stres olunca açtım..teşekkür ederim hepinize,iç rahatlatıcı yorumlardan ötürü:)
rica ederim istersen ozelden yaz yardimci olmaya calisirim
Ceyiz basliklarinda ceyiz listeleri var onlara bakıp fikir edinebilirsin

Herşeyi ortak yapalım dedik,onun borcu var düğünle ilgisi olmayan
Çok stresliydi,ben beyaz eşyayı alırım dedim
Ama sonra itici bikac sözünden ötürü almaktan vazgectim
once sorunları halletmeye bakın
maddi seylerde de cok verici olma, elbette evlilikte sen ben olmaz ama sen cok verici olursan borclar daha da katlanir, dikkat et

Neden olmasın? Yeni evli ciftin evine yatiya pek misafir gelmez el ne derse desin önemli olan senin esinle mutlu ve huzurlu bir yuvanizin olmasi

Biz çok sorun yaşadık,benim heyecansız olmamı,diğer kızlar gibi eşya bakmadığımı öne sürdü.bende şuan heyecanla eşya bakıyorum ki asıl sorunlar sanırım bu dönemde başlıyo.
O yüzden temmuz önemli bi ay
Çok dua istiyorum,hayırlı bi evlilik yapayım,hergününe şükredeyim diye

Okyanustan bir damlaydı o
tüm evli arkadaşların ortak fikri şudur: söz nişan dönemi tanıma dönemidir. evliliğin fragmanıdır. sözde, nişanda odun olan evlilikte kalas oluyor. nişanda yaşananların 10 katını yaşatıyor. nişanlılıkta kaba olan, evlilikte öküzün önde gideni oluyor. çünkü artık nikahlı karısısın, ceptesin ya, daha da kötü oluyor huyları.
o yüzden iyi düşün. evlilikte daha fazlasını çekebilir misin, ne kadarına katlanırsın? bir de maddi sıkıntılar eklenecek, o zaman gerginlikler artacak, ne yapacaksınız?

Çok istiyorum ertelemeyi,bugün bana dua edin olur mu:) onun ailesi ertelemk istemiyo,herkese duyurmuşlar.bizimkiler karışmıyolar
duyurmuşlarsa onların problemi... içine sinmiyorsa yapma bunu kendine.. ayrıl demiyorum ama kesinlikle zaman iste, zaten 40 tane bahanen hazır, para yok borcun var eşyaları daha almadık vs vs.. sırala ve seneye erteleyelim de.
eşlerine dostlarına da gitsin kendileri anlatsın...

Çok ince fikirli,çok kibar olduğu dönemler oluyo,
Özellikle yaşayacağımız şehir ve düğün tarihi konusunda çok katı.ertlemek istiyorum ya da başka şehirde yaşayalım dediğimde inanılmaz sorunlu bi ilişkimiz oluyı.onun dışındaki konularda benim fikrimede saygı duyuyo,ortak karar alıyoruz
Ya da benim istediğim gibi oluyo

Borcu bahane etmedim hiç,sorun değil ödenir dedim.nişandan önce de biliyodum
Sorun etmediğim halde kv nişanlıma "borç yüzünden düğünü ertelemek istiyo" demiş
Borcu sorun olarak öne sürsem kimbilir neler olcak

eski mesajlarını dön bir oku. kendin karar ver derim.
ince fikirlilik dönem dönem olmaz, huydur değişmez o. seninkinin yaptığı köprüyü geçene kadar idare etmek. hem kavga edip, ertesi gün canım cicim deyince her şey düzelmez, üstü örtülür, birikir ve bir gün dağ gibi patlar elinizde.

ayrıca kız ailesi biz karışmıyoruz sen bilirsin diyorsa bil ki aslında gönülleri yoktur ama seni üzmemek için sessiz kalırlar.

Konu sahibi ben sizi evliliğe hazır göremiyorum. İçinizde heves yok bence. Hevesi olan hergün bişeyler alır borçla da olsa. Benim düğünüme 7 ay var. Ben hergün herşeyimi alıyorum. Hiç olmadı kredi kartına taksit yaptırıyorum. Düğüne kadar borcu bitsin diye uğraşıyorum. Memursun sanırım hafta sonu sadece boşsun. Bence hafta sonları halledebilirsin. Gelinlik için geç kalınmış. Salon için ayrıca geç klınmjş. Büyük ihtimal çok tercih edilen salonlarda yer kalmamıştır. Biz şimdiden salonu ayrtcaz düşünün. Geç kalınmış zaten hallolsa bile bişeyler içinde kalacak şekilde hallolur. Geç olsun ama tam olsun. Benim düşüncen bu. O yüzden hiç acele etmedim ben. Geç olsun da herşeyimi tam yapayım dedim.

borç sorun edilmeyecek bir durum muymuş senin kararın elbet... umarım en doğru kararı verirsin.. Hakkında hayırlısı olsun...

Hiçbirini unutmadım B Began cim..çok kırıldım,çok üzüldüm.nişan atmayı düşündüm ama o da olmadı.
Son zamanlarda çok daha iyi,benim heyecansız olduğum için sorunların çıktığını söyledi hep.bende bu ay hazırlık yapalım mademki diye düşündüm,eğer benzeri sorun yaşarsak burada teselli isteyebilirim

Evet maalesef öyle
Düğüne 45 gün var, Bir adet pike takımı dışında hiçbirşey yok,gelinlik damatlık dahil
Bu sürede halledilemez mi
Paran varsa bir haftanı alır
İlk olarak gelinliğini seç
Sonra ev bak bu bir hafta sürer
Git eşyalarını seç söylediğin gün eve getirirler
Davetiye iki gün sürüyor seçiyorsun ertesi gün hazır
Mutfak eşyası bir çeyiz setine bakar
Bir uyku seti iki battaniye nevresim takımı havlu namazlık Alezler yatak örtüsü bunları girdiğin bir mağazadan alır çıkarsın bitti gitti
Tabi başka ve daha büyük bir sorunun yoksa

Bende 45 gün sonrasına hazır değilim inanınki..ertelense ne güzel olur:)

Sorunlarımız vardı,sorunların üstünü örtüp hazırlık yapmak istemedim,bu ara çok daha iyi herşey
Ama para da yok ikimizde çalışıyoruz,bi ton borç olacak sanıyorum
Korkma ikiniz de çalışıyosranız birşeycik olmaz gidin eksiklerinizi tamamlayın herşeyin en lüksü olmak zorunda değil acil ihtiyaçlarınızı alırsınız sonra zamanla ikiniz kafa kafaya verir diğer ihtiyaçlarınızı alırsınız. mesela oturma odası ayrı salon ayrı koltuk takımı yerine 1 takım al hatta çok sıkışırsan mini bir köşe takımı al. yemek odası alma masa sandalye yeterli bence. bunun gibi kısıtlamalarla daha uyguna ev düzebilirsiniz. önemli olan mutlu olmak eşya bi şekilde günü gelince olur.

Bakalım artık nasıl yapıcaz tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…