belki bana fitne fücur diyebilirsin ama nişanlın öğrenmiyor, çakallık yapıyor. önce kendisinin ve ailesinin isteklerinde diretiyor. seni deniyor, tartıyor. kabul edersen ne ala, etmezsen hemen geri adım. 25 yaşında olsa cahil, olgunlaşmamış denir de 31 yaşındaki kurnaz oluyor bence.Dışarıdan bakınca ne kadar çirkin duruyo değilmi:/ bahsettiğim nikah tarihiydi
İki üç ay önce oldu o konu. Neticede nikah tarıhii almadık,nikah yapmadık nişanlımın tutumu öyle olunca. O konulardaki hatasını farketti, öğrenicem ben,öğreniyorumda diyo. Gerçektende dikkat ettiği çok fazla şey var,o yüzden bu ikilemdeyim. Yoksa bu şartlarda evlenmek öantık işi değil
belki bana fitne fücur diyebilirsin ama nişanlın öğrenmiyor, çakallık yapıyor. önce kendisinin ve ailesinin isteklerinde diretiyor. seni deniyor, tartıyor. kabul edersen ne ala, etmezsen hemen geri adım. 25 yaşında olsa cahil, olgunlaşmamış denir de 31 yaşındaki kurnaz oluyor bence.
YavruPancar dı sanırım. eşinin evlilik öncesi borçları için kredi çekip ödeyen. ama kıymeti olmadı, aksine kullanıldı ve bunu farkedince evliliği bitti.
tecrübe etmektense tecrübeli birinden ders almak daha iyi.YavruPancar la uzuun uzun dertleştim aslında mesajla. Allah onunda yardımcısı olsun. Şuan onun ismini görmek bi değişik hissettirdi.
O da bana yolumdan geliyosun,benim yaptıklarımı yapma fln demişti
Hayırlısı olsun inşallah,aldatma,hakaret,şiddet gibi major sorunlar olmadığı için nişan atma girişimim olmadı. Nişanlım biraz patavatsız,aşırı da kıskançtı. Sinirlenince kalbimi kıracak laflar söylüyodu,bana alıştı artık.duracağı yeri biliyo
Ama cesaret edemediğim için hiçbir hazırlık yapmadım,erteleme fikri hep aklımdaydı.
O da olmadı.hep dua ediyorum hayırlısı olması yönünde
İçimdeki bi ses bi yandan herşey iyi olacak diyo,ufak tefek şeyleri sorun eden biri değil,babasını gözlemledim,annesine saygısı var,biçok konuda yardımcı
Nişamlımda biçok konuda yardımcı oluyo,ve babası rol modeldir diye düşünüyorum
İçimdeki öteki seste,şimdi bu sorunları yaşıyosun,ilerde ne yapcaksın diyo
O yüzden nişan atma durumum olmadı ama evlilik hazırlığı sürecinde daha net anlıycam bunları gibi geliyo
Dışarıdan bakınca ne kadar çirkin duruyo değilmi:/ bahsettiğim nikah tarihiydi
İki üç ay önce oldu o konu. Neticede nikah tarıhii almadık,nikah yapmadık nişanlımın tutumu öyle olunca. O konulardaki hatasını farketti, öğrenicem ben,öğreniyorumda diyo. Gerçektende dikkat ettiği çok fazla şey var,o yüzden bu ikilemdeyim. Yoksa bu şartlarda evlenmek öantık işi değil
CANIM İÇİNE SİNMİYORSA EVLENME ŞİMDİ BÖYLE YAPAN İLERDE GERÇEK YÜZÜNÜ TAMAMEN GÖSTERİR HEM BABA ROL MODEL DEME BİREYLER FARKLIDIR. BENİMDE İÇİME SİNMEYEN KONULAR OLMUŞTU NİŞANLIYKEN YOL YAKINKEN DÖNMEDİK PİŞMANLIKLAR KEŞKELER OLUYOR. HAYIRLISI OLSUN HAKKINDAAminnn :) bu gece lütfen bana da dua eder msiiniz
Evet maalesef öyle
Düğüne 45 gün var, Bir adet pike takımı dışında hiçbirşey yok,gelinlik damatlık dahil
Bu sürede halledilemez mi
Hayırlısı olur inşallah canım,ne zaman oturup dua etsem kalbim yumuşuyo bu adama karşıSonradan oderken fazla sıkintiya girmemek icin dikkatli secin her seyi derim... Bir kere evleniyorum mantigini tavsiye etmiyorum ben şahsen cunku sonra sıkışacak olan da siz ikinizsiniz
Sorunlarımız vardı,sorunların üstünü örtüp hazırlık yapmak istemedim,bu ara çok daha iyi herşey
Ama para da yokikimizde çalışıyoruz,bi ton borç olacak sanıyorum
Bende hazır almak istiyorum.diktirmek zor geliyoçok rahat halledersin. eğer kilolu değilsen 36-38 bedenlerdeysen çok rahat gelinlik bulursun. bir sürü hazır gelinlik var. kaldı ki zor durumlarda 1 haftada gelinlik bile dikiliyor. damatlık zaten 1 günlük işi var. sıkıntı yapma diğer herşeyini de gşt al.
Amin, ben onceki durumlarinizi bilmiyorum ama hayirlisi olsun insallah. Siz rahat olun bence her isiniz rast gider =)Hayırlısı olur inşallah canım,ne zaman oturup dua etsem kalbim yumuşuyo bu adama karşıpişman olacağımız adımlar atmayalımda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?