- 30 Haziran 2016
- 873
- 870
- 103
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçenlerde sorun yaşadık,epey gündeme getirdim konuyusen istiyorsun da nişanlın ister mi? kavga mı eder, nişanı mı atar? tepkisi ne olur?
Ben dokuz aynkadar uzatmak istiyorum tayin durumundan ötürüEvlenmiş olmak için evlenme bence de zamanı ertele biraz süre ver kendine acelen yok dediğn gibi bir müddet daha tanı ve gözlemle ole karar ver ha 45 gün ha 3 ay sonra olmuş yaz sonu yaparsın yine en güzel şekilde düğününü
demek ki sevmiyor. adam sana resti çekmiş sen hala iyi biri diyorsun. sen ayrılmak istemezken, sevginden dolayı kılı kırk yararken, nişanlın yokum demiş. sence bu mu sevgi?Geçenlerde sorun yaşadık,epey gündeme getirdim konuyu
Ama annesi "senin borcun olduğu için düğünü ertelemk istiyo"demiş.ki ben öyle bişey hiçbirzaman demedim
Düğünü erteleyelim dediğimde bu sebepten zannetmiş,ben cok sonra farkkettim
Düğünü erteleyelim konusuna o zamanki cevabı
"Eğer ağustosta düğün yoksa bende yokum" oldu.
O da muhtemel.ben çok fazla iyimser olabiliyormuşım,çok yakın dostum bu özelliğimden ötürü çok kızar banademek ki sevmiyor. adam sana resti çekmiş sen hala iyi biri diyorsun. sen ayrılmak istemezken, sevginden dolayı kılı kırk yararken, nişanlın yokum demiş. sence bu mu sevgi?
1 sene bekle ondan sonra evlen o zaman ne acelen var paranda yok zamanda yokEvet maalesef öyle
Düğüne 45 gün var, Bir adet pike takımı dışında hiçbirşey yok,gelinlik damatlık dahil
Bu sürede halledilemez mi
Bir ay sonra düğün olmasını isteyen nişanlı faktörü var:)1 sene bekle ondan sonra evlen o zaman ne acelen var paranda yok zamanda yok![]()
Önemli olan onun istemesi değil senın istemen . Kusura bakmasın istemiyorsada evlenmesin acele işe şeytan karışır. Aman canım dikkat et bak kimsenın senı ne üzmeye hakkı var nede böyle telaşe getirmeyeBir ay sonra düğün olmasını isteyen nişanlı faktörü var:)
yaşlarınız kaç acabaBir ay sonra düğün olmasını isteyen nişanlı faktörü var:)
param yok, sen de yok ol diyor yani.O da muhtemel.ben çok fazla iyimser olabiliyormuşım,çok yakın dostum bu özelliğimden ötürü çok kızar bana
Bende sevmiyosun o zaman fln dedim,ama benim gücüm yok biliyosun diyo.bir yıl daha klacak yer olmadan gidip gelmek çok zor,bi yılda haftasınları yol,geceleri otelde,pansiyonda kalmak istemiyorum diyo
İkna olmadım canımcım. Beni bu haller yordu,ailesi bize geldiğinde düğünü ertelemek istediğim söyleyeceğim dedimparam yok, sen de yok ol diyor yani.
düğün yoksa ben de yokum denmez. annesi fişteklemeden önce gelip sana sormalıydı, hayatım borcum mu korkutuyor seni, ben de her şey iyi güzel tam olsun isterim ama bir yıllık sürede seni görmek için bile param yok diyebilirdi. ama anasının lafına gitmiş, sana rest çekmiş. sonra da yok öyle yok böyle.
her şey bir yana, sen nişanlının tavırlarına sözlerine ikna olmuş olsaydın aklında acabalar, düğün erteletme planları olmazdı.
iyi düşün taşın.
İnşallah böyle değildirO sana dugun şu zaman olmazsa ben yokum diyorsa o zaman yol ver gitsin
Bu kiz nasilsa yola.gelir diye dusunup seni sindiriyor gibi geldi
Saygı tek taraflı olmaz
O hemen evlenmek istiyor tamam da sen de acele etmek istemiyorsun o da buna saygı duymali
Bendeki izlenim şu; bir an once evlenelim ben uğraşmadan kız yanimda olsun o bana uyar nasilsa evlenince
Yani yine bir önceki mesajda hosuna giden tespitlerimi yineliyorum
O seni cepte nasilsa diye görüyor sana saygi duymak gibi bir cabasi yok
Kaldi ki onca sorundan sonra, hemen evlenme karari almak pek akıl karı degil
Salon tutuldu ama nikah tarihi alınmadı.atama durumundan ötürü kasım zor görünüyo inanınnikah tarihini aldınız mı, düğün salonu tutuldu mu?
eğer bunlar hazır değilse ağustosta yer bulmanız zaten mümkün değil bu düğün mecbur ertelenir.
eğer tüm bunlar belli ise al adamı karşına konuş, de ki illa 1 sene ertelememize gerek yok kasım ayına erteleyelim mesela 3 ay daha vakit olsun önümüzde tadımızla yapalım herşeyi, aceleye getirmeyelim.
benim düğünüm kasım ayında düğün salonunu zor buldum, dün tuttuk. gelinlik 2 hafta önce bakmaya başladım en geç 2 ay önce modele karar verip diktirmeye başlamanız lazım yoksa yetişmez dediler, ki düşün benim düğünüm sezon sonu olacak seninki sezonun tam ortasında.
mobilya - beyaz eşya- halı perde onlar kolay işler ama hazırlığın en alengirli şeyleri değil. direk 1 sene erteleyelim diye açma pazarlığı bikaç ayla başla, o arada da kafanı topla![]()
34 beden:)) zayıflattı beni bu adamkaç beden giyiyorsunuz ,göndereyim size gelinliğimi? tesettürlü değilseni tabi ,straples çünkü:)
26-31yaşlarınız kaç acaba