konu sahibi de bir var bir yok. sorular havada kaldı yine iyi mi
Yazımı kaile alan birkaç arkadasa teşekkür ederim. Maalesef bazı site sakinleri gayet dalgaciymis. Arada ciddi soru soran arkadaslara cevap yazamadim. Varsayın ki hayal gücümü kullandım başka biriymiş gibi soru sordum. Sizin yapmanız gereken soruya odaklanmak değil mı
Kendimi kpss'de gibi hissettim ne sorusu ne odaklanması? Fıtratımız bu galiba pek inanmadığımız konuları kendimize hedef seçiyoruz.
Söyle işte hangi dizide oynadığını biz buna odaklandık hem soruları ona göre cevaplarız
Ortmenim istedigimiz sorudan baslayabilir miyiz :)
Merhaba. Evlenmeye karar verdim, ailelerin rizasiyla Nisan yaptık. Kayınvalide adayım bana karsı gayet iyiydi, beni defalarca arayıp Nisandan sonra eşya almak bahanesiyle kendilerine çağırdı ben de nişanlım ve kendi samimiyetlerine guvenerek 2 haftalığına ziyaretlerine gittim. Tüm eşyalar ve düğün hazırlandı. Gelinlik provasına giderken düğünü iptal etmemizi , bizim evlenemiycegimizi söyledi. Ertesi Gun ben ailemin yanına dondüm aglayarak çünkü 2 üniversite ve master bitirmiş biri olarak çok adagilammis hissettim.
Benden sonra nisanlimada aynı baskıyı yaptı ve bahaneleri çok komik.
ben dizi bitince kocamın parasını yiyecekmisim( maaşım çok daha fazla nişanlımdan )
kadrolu is olmalıymış
sabah 9 da kalkiyormusum , esimi ise yolcu etmezmisim
gece onlar otururken 23 de yatmisim
evini temizlememizin( eşyalarının yerini bile bilmem , yönlendirmesini bekledim )
vs vs.
Dugun yapmaktan vazgeçti, tüm masrafları bize yükledi
bı de yetmezmiş gibi, kendi mahallesinden ev tuttu. Nişanlım hala annesinin duzelecegibden emin.
Bense bunalimdayim. Düğüne bir ay var ve ne benle ne ailemle muhattap olan yok. Bense evlilikten bir anda, bu kadsin yüzünden korkar oldum.
Sizce ne yapmalıyım ?
Merhaba. Evlenmeye karar verdim, ailelerin rizasiyla Nisan yaptık. Kayınvalide adayım bana karsı gayet iyiydi, beni defalarca arayıp Nisandan sonra eşya almak bahanesiyle kendilerine çağırdı ben de nişanlım ve kendi samimiyetlerine guvenerek 2 haftalığına ziyaretlerine gittim. Tüm eşyalar ve düğün hazırlandı. Gelinlik provasına giderken düğünü iptal etmemizi , bizim evlenemiycegimizi söyledi. Ertesi Gun ben ailemin yanına dondüm aglayarak çünkü 2 üniversite ve master bitirmiş biri olarak çok adagilammis hissettim.
ben dizi bitince kocamın parasını yiyecekmisim( maaşım çok daha fazla nişanlımdan )
kadrolu is olmalıymış
evini temizlememizin( eşyalarının yerini bile bilmem , yönlendirmesini bekledim )
vs vs.
bı de yetmezmiş gibi, kendi mahallesinden ev tuttu. Nişanlım hala annesinin duzelecegibden emin.
Bense bunalimdayim. Düğüne bir ay var ve ne benle ne ailemle muhattap olan yok. Bense evlilikten bir anda, bu kadsin yüzünden korkar oldum.
Sizce ne yapmalıyım ?
kadrolu is olmalıymış
vs vs.
Sizce ne yapmalıyım ?
Eğer konu fake değilse, İKİ UNİVERSİTE BİTİRMİŞ BİR DE ÜSTÜNE MASTER YAPMIŞ BİR DİZİ OYUNCUSUNUN böyle bir durumda ne yapacağını bilmeyip bize danışmasını görünce, kayınvalidenin seni aşağılamasını haklı buluyorum kusura bakma ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?