Valla özellikle master yapmisligin dagilmakla ne alakası var abartıyorsun diyen arkadas, bunu soylememdeki sebep yıllarca okuyup , kendimi gelistirip kendimi kimseye ezdirmeyen biri olarak , incindim ve nişanlımın hatırına sustum, oysaki gerekli cumleleri kurabilecek yetim var anlamında bahsettim.
İkincisi beni yazdığım yazının hatalariyla yargilayan arkadas, ben burda bir sorunumu paylasiyorum. Çok merak ettiyseniz cepten yazdıklarım ancak bu kadar oluyor kusura bakmayın.
Yorum yazacak arkadaslar lütfen eleştirmek icin yazmayın lütfen.su an benim sizlerden beklentilerim daha farklı. Normal hayatımda yeteri kadar eleştiri ve tartışma var gerisine ihtiyacım yok
Ben yazim hatalarina degil de , konuna takildim. Iki universite bitirmis , ustune master yapmis bir dizi oyuncusunu kaynanalar havada kapar. O acidan mantiksiz geldi. Dizi oyuncalari sabah 9 da kalkacak diye birsey yok ayrica. Sabah 9' a kadar bile yatmayabiliyorlar.
siz sorulan sorulara cevap vermiyorsunuz ki yardımcı olalım. nişanlınız da mı aramıyor sizi? ayrılalım diye nişanlınız mı kaynananız mı dedi? diye soruyor arkadaşlar.
Arkadaşlar doğru söylüyor kayınvalidenizle önceden tanışıorsunuz ki tanışmasanız da tüm türkiyece tanınan
bir sima olduğunuza göre sizin nasıl yaşadığınızı biliyordur.Nişanlanmanıza neden karşı çıkmadı anlayamadım.
Bence biraz daha ayrıntı vermelisiniz,ondan sonra bizden fikir istemelisiniz.Genelde böyle iki kelimeyle içimize konunun gerisi doğmuyor.
Haliyle siz de eleştirilenler kervanına katılıyorsunuz.Bir kaç şeye daha açıklık getirin sonra bakın ne yorumlar gelecek.
Benim özel ricam dizinin adını da söyleyin lütfen.Şimdiden teşekkür eder,sanat hayatınızda başarılar dilerimmm
Buldum yalan dünyanın açılay'ı kndisi
Arkadaşlar doğru söylüyor kayınvalidenizle önceden tanışıorsunuz ki tanışmasanız da tüm türkiyece tanınan
bir sima olduğunuza göre sizin nasıl yaşadığınızı biliyordur.Nişanlanmanıza neden karşı çıkmadı anlayamadım.
Bence biraz daha ayrıntı vermelisiniz,ondan sonra bizden fikir istemelisiniz.Genelde böyle iki kelimeyle içimize konunun gerisi doğmuyor.
Haliyle siz de eleştirilenler kervanına katılıyorsunuz.Bir kaç şeye daha açıklık getirin sonra bakın ne yorumlar gelecek.
Benim özel ricam dizinin adını da söyleyin lütfen.Şimdiden teşekkür eder,sanat hayatınızda başarılar dilerimmm
Yazımı kaile alan birkaç arkadasa teşekkür ederim. Maalesef bazı site sakinleri gayet dalgaciymis. Arada ciddi soru soran arkadaslara cevap yazamadim. Varsayın ki hayal gücümü kullandım başka biriymiş gibi soru sordum. Sizin yapmanız gereken soruya odaklanmak değil mı
Yazımı kaile alan birkaç arkadasa teşekkür ederim. Maalesef bazı site sakinleri gayet dalgaciymis. Arada ciddi soru soran arkadaslara cevap yazamadim. Varsayın ki hayal gücümü kullandım başka biriymiş gibi soru sordum. Sizin yapmanız gereken soruya odaklanmak değil mı
A-ünlü bir dizi oyuncusu ama çekimlerden fırsat bulup kk ya takılabiliyor
B- master yapmış,2 ünv.te bitrmiş ama hala k.validem düğün yapmayacak bilmem ne derdinde
C-ramazan ve sıcaklar milletin başına vurdu,senaryo yazıp duruyorlar
D-hiçbiri
E-hepsi
Simdi kinamak icin soylemiyorum ama Bulent Ersoy'u bile gobek ata ata gelin olarak kabul ediyorlar. O camiadaysan bayila bayila kabul ederler. Neyse ben de sanat hayatinda basarilar diliyorum.
Tabi tabi aynı fikirdeyim,yani iş evlenmeye gelene kadar kadar nişan yapmışlar o sırada kayınvalide tanımamış heralde konu sahibini.O zaman karşı çıkmamış şimdi çıkıyor ya.
Ya da nişandan sonra ünlü oldu heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?