Düğüne çeyrek kala, istenmeyen gelin oldum

Ben yazim hatalarina degil de , konuna takildim. Iki universite bitirmis , ustune master yapmis bir dizi oyuncusunu kaynanalar havada kapar. O acidan mantiksiz geldi. Dizi oyuncalari sabah 9 da kalkacak diye birsey yok ayrica. Sabah 9' a kadar bile yatmayabiliyorlar.

siz sorulan sorulara cevap vermiyorsunuz ki yardımcı olalım. nişanlınız da mı aramıyor sizi? ayrılalım diye nişanlınız mı kaynananız mı dedi? diye soruyor arkadaşlar.

A-ünlü bir dizi oyuncusu ama çekimlerden fırsat bulup kk ya takılabiliyor

B- master yapmış,2 ünv.te bitrmiş ama hala k.validem düğün yapmayacak bilmem ne derdinde

C-ramazan ve sıcaklar milletin başına vurdu,senaryo yazıp duruyorlar

D-hiçbiri

E-hepsi

yahu herşey tamamda siz madem bu kadar ünlüsünüz hayranlarınıza sorsanıza sitede. bu arada kadesa tabiki EEEEEE

siz sorulan sorulara cevap vermiyorsunuz ki yardımcı olalım. nişanlınız da mı aramıyor sizi? ayrılalım diye nişanlınız mı kaynananız mı dedi? diye soruyor arkadaşlar.

Arkadaşlar doğru söylüyor kayınvalidenizle önceden tanışıorsunuz ki tanışmasanız da tüm türkiyece tanınan
bir sima olduğunuza göre sizin nasıl yaşadığınızı biliyordur.Nişanlanmanıza neden karşı çıkmadı anlayamadım.
Bence biraz daha ayrıntı vermelisiniz,ondan sonra bizden fikir istemelisiniz.Genelde böyle iki kelimeyle içimize konunun gerisi doğmuyor.
Haliyle siz de eleştirilenler kervanına katılıyorsunuz.Bir kaç şeye daha açıklık getirin sonra bakın ne yorumlar gelecek.
Benim özel ricam dizinin adını da söyleyin lütfen.Şimdiden teşekkür eder,sanat hayatınızda başarılar dilerimmm

Son düzenleme:

Buldum yalan dünyanın açılay'ı kndisi

Dizi oyuncusuyum fakan demenizle ilgilenmiyorum sorunun özünü söyleyeceğim. Eğer eşiniz sizin yanınızda yer almazsa, kaynananıza yakın yerde ev tutmak konusunda ısrarcıysa falan bu evlendikte sonra artarak sürecektir baskılar falan ve eşin hala ses çıkarmazsa bir süre sonra svgi aşk palavra olutor ama tam tersi eşin senden yana da olabilir. Kendi maddi özgürlüğün varmış bence kaynana gebe kalma kendi düğününüzü kendiniz yapın, eşinin tavrı çok önemli. Ama bence evlenmek için hala zamana ihtiyacınız var..

Yazımı kaile alan birkaç arkadasa teşekkür ederim. Maalesef bazı site sakinleri gayet dalgaciymis. Arada ciddi soru soran arkadaslara cevap yazamadim. Varsayın ki hayal gücümü kullandım başka biriymiş gibi soru sordum. Sizin yapmanız gereken soruya odaklanmak değil mı

Simdi kinamak icin soylemiyorum ama Bulent Ersoy'u bile gobek ata ata gelin olarak kabul ediyorlar. O camiadaysan bayila bayila kabul ederler. Neyse ben de sanat hayatinda basarilar diliyorum.

Değil
Hayal gücünüzü doktorunuzla paylaşırsanız sizin yararınıza olur

bence çok saçma şeyler bunlar tabi ki kocanın parasını yiceksin burda herkes sanki çalışıyo mu?

nişanlın ne diyo bu konulara ?

Biz maasla calismiyoruz. O yuzden gercek konulari tercih ediyoruz.

bildim bildim bence C

ya bi iftar yapalım diye iki saat ayrı kaldık neler olmuş yine. Arkadaş doğru söylüyordur belki. Hemen de konu sahte demeye ne kadar meraklısınız. Olabilir de ama biraz daha yorum yazmalısın arkadaşım. Sana yardımcı olalım ama telden cevap yazcağına eve gittiğinde pc den yaz bari.

Simdi kinamak icin soylemiyorum ama Bulent Ersoy'u bile gobek ata ata gelin olarak kabul ediyorlar. O camiadaysan bayila bayila kabul ederler. Neyse ben de sanat hayatinda basarilar diliyorum.

Tabi tabi aynı fikirdeyim,yani iş evlenmeye gelene kadar kadar nişan yapmışlar o sırada kayınvalide tanımamış heralde konu sahibini.O zaman karşı çıkmamış şimdi çıkıyor ya.
Ya da nişandan sonra ünlü oldu heralde.

Hayir daha unlu olmadi aslinda, unlu olursam diye soruyor :) Daha fazla geyik yapmiycam yoksa banlanicam.

Dalga geçmek demeyelim de anlamaya çalışıyoruz..
Zaten yarım saatte cevap veriyorsunuz hazır cevap vermişken biraz daha ayrıntı yazsaymışsınız
belki yardımcı olamaya çalışırdık..Ayrıca yapmamız gereken odaklanmak olsa bile ki bize tebliğ edilen böyle bir görev tanımı yok ama
hadi diyelim öyle sorunun içeriği ilk mesajda kesinlikle belli değil.Yani ben anlamadım.Tabi tek üniversite diplomam olduğu için da anlamamış olabilirim..
Lütfen biraz daha ayrıntı verin mesela oynadığınız dizinin adı ile başlayabilirsiniz

hangi soruya odaklanacağız? sanki öss de paragraf sorusu çözüyoruz,aman dikkatimiz dağılmasın..arkadaşım hayal gücünü kullanarak bizi kandırmaya çalışırsan soruya değil bizzat sana odaklanarak cevap veririz tabii.ne gerek var yok ünlüyüm,yok 2 ünv.te bitirdim durumlarına..keşke gerçek kimliğinle sorsaydın emin ol yardımcı olurduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…