- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
-
İnsallah eltişkom düğünümüze gereksiz komsularını çağırmaz... içerledim yine....böyle bir bilezik gerçekten yok bence yani hayatın olağan akışına ters geldi...
İnsallah eltişkom düğünümüze gereksiz komsularını çağırmaz... içerledim yine....
Ahsjdjdmdkdkdlld bilezik komplosubelki komşu olan elti suriyeli komşularını çağırdı, eltisine bilezik takılmasn ve rahatsız olsun diye hiç bu açıdan bakmamıştııımevet bence sebep bu
Komşumun kaynına bilezik takacak kadar lord olsam düğüne komşumun arabasıyla gitmeyi düşünmezdim.Komşuda değil komşunun kaynı
Anormal olan sizsiniz aslında. Aileniz bu kadar bonkör olmasın. Çok üzerler böyle insanları. Komşuya bilezik alıyorsanız yakın akrabaya ne takıyorsunuz mesela? İyi olmuş altın zaten pahalı. Zaten pandemi nedeni ile düğünde kişi sayısı az olmak zorunda. Haliyle sizi elemeleri de bence normal. Ama üslup yanlış.Bize yakın bir komşumuz var samimiyizdir çoğunlukla yardımımızda olmuştur destek çıkmışızdır onlarda çıkmışlardır . Komşumuzun kayını evleniyordu bugün ve onuda tanıyoruz onlarla kalan biriydi . Benim için sorun yok davet edilip edilmemekte ama annem ve babam içerlendi bu duruma ''arabamızda yer yok sizi götüremeyiz '' demişler ve davet etmemişler.
Annem biz kendimizde araba tutup gelirdik dedi böyle söylemelerine alındı sonra çok fazla samimi olmamasını gerektiğini söyledim artık belki samimiyetimiz vardı bi ahbaplığımız ama soğuduk şuan altın almıştı bilezik falan tuhaf geldi davet edilmemek sonuçta komşuyuz bi ahbaplığımız vardı ama kimseye güvenmemek gerekiyor galiba.
Komşunuzun kaynına altın bilezik mi aldınız ve komşunuz sizi düğüne davet etmedi öyle miBize yakın bir komşumuz var samimiyizdir çoğunlukla yardımımızda olmuştur destek çıkmışızdır onlarda çıkmışlardır . Komşumuzun kayını evleniyordu bugün ve onuda tanıyoruz onlarla kalan biriydi . Benim için sorun yok davet edilip edilmemekte ama annem ve babam içerlendi bu duruma ''arabamızda yer yok sizi götüremeyiz '' demişler ve davet etmemişler.
Annem biz kendimizde araba tutup gelirdik dedi böyle söylemelerine alındı sonra çok fazla samimi olmamasını gerektiğini söyledim artık belki samimiyetimiz vardı bi ahbaplığımız ama soğuduk şuan altın almıştı bilezik falan tuhaf geldi davet edilmemek sonuçta komşuyuz bi ahbaplığımız vardı ama kimseye güvenmemek gerekiyor galiba.
halam bile dugunumde bilezik takmadi ceyrek taktiKomşumu tanımam ki kaynını bileyim.
Komşuma bilezik takmam ki kaynına takayım.
Ayrıca bana düğünümde misalen görümcemin komşusu bilezik taksa eşime dönüp bu kim halan mı diye sorardım kesin
Anneniz için üzüldüm.. Ayıp etmişler gerçekten.. Ama aynı zamanda sevindim iyi ki o düğüne gidip de aldığı bileziği takmamış:) Bu devirde bu altın fiyatlarıyla bilezik almak yani anneniz çok önemsemiş belli. Ama neyse birikim oldu işte.. Bu devirde insanlara çok fazla önem vermeyeceksin diyoruz ama hiç mi eşimiz dostumuz olmayacak inanın bilmiyorum ne yapsak hayal kırıklığıBize yakın bir komşumuz var samimiyizdir çoğunlukla yardımımızda olmuştur destek çıkmışızdır onlarda çıkmışlardır . Komşumuzun kayını evleniyordu bugün ve onuda tanıyoruz onlarla kalan biriydi . Benim için sorun yok davet edilip edilmemekte ama annem ve babam içerlendi bu duruma ''arabamızda yer yok sizi götüremeyiz '' demişler ve davet etmemişler.
Komşumun kaynına bilezik takacak kadar lord olsam düğüne komşumun arabasıyla gitmeyi düşünmezdim.
Hangi arabamla gitsem diye düşünürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?