Düğüne davet edilmemek ?

Zaten salgın var iyi ki davet edilmediler. Davet olunca reddetmek ve gitmemek de zor oluyor, bu sefer karşı taraf bozuluyor. İsabet olmuş.

Anormal olan sizsiniz aslında. Aileniz bu kadar bonkör olmasın. Çok üzerler böyle insanları. Komşuya bilezik alıyorsanız yakın akrabaya ne takıyorsunuz mesela? İyi olmuş altın zaten pahalı. Zaten pandemi nedeni ile düğünde kişi sayısı az olmak zorunda. Haliyle sizi elemeleri de bence normal. Ama üslup yanlış.

Valla bu zamanda sadece komşunun kayni olan birisine bilezik almak bana sorunun kendisinden daha garip geldi kusura bakmayin.1.derece akrabaya takilan birsey bilezik.bu kadar deger vermesin anneniz insanlara.demek ki haketmiyorlar.

Komşunuzun kaynına altın bilezik mi aldınız ve komşunuz sizi düğüne davet etmedi öyle mi
Ya komşunuzun aklından zoru var yada altının fiyatından haberi yok

halam bile dugunumde bilezik takmadi ceyrek takti

Anneniz için üzüldüm.. Ayıp etmişler gerçekten.. Ama aynı zamanda sevindim iyi ki o düğüne gidip de aldığı bileziği takmamış:) Bu devirde bu altın fiyatlarıyla bilezik almak yani anneniz çok önemsemiş belli. Ama neyse birikim oldu işte.. Bu devirde insanlara çok fazla önem vermeyeceksin diyoruz ama hiç mi eşimiz dostumuz olmayacak inanın bilmiyorum ne yapsak hayal kırıklığı

Ne güzel işte, keşke benim de altın aldigim adam düğüne davet etmese şu pandemi döneminde sevineceğinize 'kalabalik ortama girmedi annem babam' diye,bir de üzülüyorsunuz.
Eminim ki cagirmamalarinin tek sebebi pandemidir. Zaten bazı düğünlere 65+ yas üstü yasağı geldi. Bunu düşünmüş olabilirler. Ya da salonda kişi sinirlamasi olmuş olabilir. Yani gelin tutup da kendi akrabasını sırf 'esimin abisinin komsusu' diye elemek istememiş olabilri.
Bence abartmayın, bileziği de anneniz kendine taksın. Madem aldınız :)

Düğün kontenjanı sınırlı olabilir ya da komşunuzun kayni sizi yakın görmüyor olabilir. Kimse kendi düğününde başkalarının mutluluğunu düşünmek zorunda değil. Samimi görseler zaten cagirirlardi. Altın para takmazsiniz olur biter

İyi olmuş, altın annenize kalmış. Demek ki sizin kadar onlar sizi yakın görmüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…