- 29 Temmuz 2017
- 24.375
- 124.936
- 598
- 36
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
-
Aman valla boş versinler yeri geldiğinde lafını söylerler hiç de takılmasın üzülmesinler naif insanlara yazık vallahiKatılmadıklarına üzülmediler canım zaten açıklamalarına üzüldüler yoksa takıyı verip gitmeyedebilirlerdi annemler.
Gerçekten buna kirildiniz mi? Bence pandemi sürecinde bayram gibi birşey yaşadığınız. Karsinizdakiler belki sınırlı kişi ile düğün yapıyorlar. Gerçekten üzülmeyin, kirilmakta haklisiniz belki ama bu süreçte mecbur birakilmadiginiz için çokBize yakın bir komşumuz var samimiyizdir çoğunlukla yardımımızda olmuştur destek çıkmışızdır onlarda çıkmışlardır . Komşumuzun kayını evleniyordu bugün ve onuda tanıyoruz onlarla kalan biriydi . Benim için sorun yok davet edilip edilmemekte ama annem ve babam içerlendi bu duruma ''arabamızda yer yok sizi götüremeyiz '' demişler ve davet etmemişler.
Annem biz kendimizde araba tutup gelirdik dedi böyle söylemelerine alındı sonra çok fazla samimi olmamasını gerektiğini söyledim artık belki samimiyetimiz vardı bi ahbaplığımız ama soğuduk şuan altın almıştı bilezik falan tuhaf geldi davet edilmemek sonuçta komşuyuz bi ahbaplığımız vardı ama kimseye güvenmemek gerekiyor galiba.
ama bu dönemde düğün yapıyolarsa mantıken tanıdık tanımadık herkesi değil sadece en yakınlarını davet ediyolardır.düğün mekanlarında kontenjanlar en aza indirildi, kalabalık mümkün oldukça azaltılıyo.gelenler doğru düzgün bir şey de takamıycak zaten.esas sizlerin gitmemeyi istemeniz lazım zaten.zaten yaşça büyüklerin böyle ortamlara girmesi ekstra sakıncalı bazı yerlerde yasaklar gelmeye başladı bile.Bize yakın bir komşumuz var samimiyizdir çoğunlukla yardımımızda olmuştur destek çıkmışızdır onlarda çıkmışlardır . Komşumuzun kayını evleniyordu bugün ve onuda tanıyoruz onlarla kalan biriydi . Benim için sorun yok davet edilip edilmemekte ama annem ve babam içerlendi bu duruma ''arabamızda yer yok sizi götüremeyiz '' demişler ve davet etmemişler.
Annem biz kendimizde araba tutup gelirdik dedi böyle söylemelerine alındı sonra çok fazla samimi olmamasını gerektiğini söyledim artık belki samimiyetimiz vardı bi ahbaplığımız ama soğuduk şuan altın almıştı bilezik falan tuhaf geldi davet edilmemek sonuçta komşuyuz bi ahbaplığımız vardı ama kimseye güvenmemek gerekiyor galiba.
“ Komşumuzun kayını evleniyordu ”Bize yakın bir komşumuz var samimiyizdir çoğunlukla yardımımızda olmuştur destek çıkmışızdır onlarda çıkmışlardır . Komşumuzun kayını evleniyordu bugün ve onuda tanıyoruz onlarla kalan biriydi . Benim için sorun yok davet edilip edilmemekte ama annem ve babam içerlendi bu duruma ''arabamızda yer yok sizi götüremeyiz '' demişler ve davet etmemişler.
İnsanlara rahatlık batıyor, ekşın istiyorlarPandemi doneminden bagimsiz olarak komsumun kayninin dugune davet edilmeyi hayatimin herhangi bir doneminde bekler miyim diye dusunuyorum? Cevabim hayir. Komsunun kayni nedir yahu, bir insanin komsunun kayninin hayatinda dugune davet edilmeyi bekleyecek kadar nasil yeri olabilir? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?