Düğüne davet edilmemek ?

Portakalmarmelat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
2.081
3.747
63
22
Bize yakın bir komşumuz var samimiyizdir çoğunlukla yardımımızda olmuştur destek çıkmışızdır onlarda çıkmışlardır . Komşumuzun kayını evleniyordu bugün ve onuda tanıyoruz onlarla kalan biriydi . Benim için sorun yok davet edilip edilmemekte ama annem ve babam içerlendi bu duruma ''arabamızda yer yok sizi götüremeyiz '' demişler ve davet etmemişler.
Annem biz kendimizde araba tutup gelirdik dedi böyle söylemelerine alındı sonra çok fazla samimi olmamasını gerektiğini söyledim artık belki samimiyetimiz vardı bi ahbaplığımız ama soğuduk şuan altın almıştı bilezik falan tuhaf geldi davet edilmemek sonuçta komşuyuz bi ahbaplığımız vardı ama kimseye güvenmemek gerekiyor galiba.

Açıklamaları saçma olmuş bence de. Farklı bir açıklama daha makul olurmuş.

Belki salgın sebebiyle aileler arasında bir organizasyon düşünmüşlerdir. Kuzenimin düğününde davetli sayısı sınırlı idi. Komşulardan birine kart verilse, diğerine ayıp olacak diye elde kart kalmasına rağmen hiçbir komşuyu çağırmadılar. Belki böyle bir durum olmuştur.

Açıklamaları saçma olmuş bence de. Farklı bir açıklama daha makul olurmuş.

Belki salgın sebebiyle aileler arasında bir organizasyon düşünmüşlerdir. Kuzenimin düğününde davetli sayısı sınırlı idi. Komşulardan birine kart verilse, diğerine ayıp olacak diye elde kart kalmasına rağmen hiçbir komşuyu çağırmadılar. Belki böyle bir durum olmuştur.
Düzgünce açıklamış olsalardı sorun olmazdı zaten arabamızda yer yok götüremeyiz diye davet etmemeleri çok saçma geldi bana , deselerdi aile arasında olucak gibi anlardık zaten salgın var bunuda söyleyebilirdi ama düzgün açıklama yapmadıkları için annemlerde üzüldü açıkcası.

Bize yakın bir komşumuz var samimiyizdir çoğunlukla yardımımızda olmuştur destek çıkmışızdır onlarda çıkmışlardır . Komşumuzun kayını evleniyordu bugün ve onuda tanıyoruz onlarla kalan biriydi . Benim için sorun yok davet edilip edilmemekte ama annem ve babam içerlendi bu duruma ''arabamızda yer yok sizi götüremeyiz '' demişler ve davet etmemişler.
Annem biz kendimizde araba tutup gelirdik dedi böyle söylemelerine alındı sonra çok fazla samimi olmamasını gerektiğini söyledim artık belki samimiyetimiz vardı bi ahbaplığımız ama soğuduk şuan altın almıştı bilezik falan tuhaf geldi davet edilmemek sonuçta komşuyuz bi ahbaplığımız vardı ama kimseye güvenmemek gerekiyor galiba.
Komşuya altın bilezik.
Şu dönemde😲
Ama düğüne gidecek araba yok.😲

Düzgünce açıklamış olsalardı sorun olmazdı zaten arabamızda yer yok götüremeyiz diye davet etmemeleri çok saçma geldi bana , deselerdi aile arasında olucak gibi anlardık zaten salgın var bunuda söyleyebilirdi ama düzgün açıklama yapmadıkları için annemlerde üzüldü açıkcası.
E haklılar tabi diğer mesajımda da belirttim çirkin bir açıklama olmuş.
Yazık ya hu. Umarim gönüllerini alırlar. Bir de hediyelerini hazirlamişlar...

Kendilerini ifade kısmı, açıklama kısmı çok ama çok yanlış olmuş bence keşke şuanki ortamdan kaynaklı sınırlı, kendi aramızda düğün yapıcaz deselerdi kırıcı olmazlardı en azından. Demekki onlar sizi, sizin düşündüğüniz gb samimi görmüyorlarmış.Bence iyiki de görmemişler boşverin şu durumda gitmemek ve davet edilmemek size yapacakları en güzel iyilikleri olmuş.

E haklılar tabi diğer mesajımda da belirttim çirkin bir açıklama olmuş.
Yazık ya hu. Umarim gönüllerini alırlar. Bir de hediyelerini hazirlamişlar...
Annemler çok düşüncelidir hemen hemen herkese yardım ederler kalp kırmazlar ama çok kalpleri kırılır bende dediğim gibi düğün umrumda değil davet edilsem gitmezdim annemlere böyle açıklama yapılması üzücü en yakın kişiden gelmesi heleki yani ne diyim.

Ailen alınmakta çok haklı Bilezik alacak kadar samimi görmüş demek ki Ayıp etmişler
Ya inanın samimi olsanız sizin düğününüze bile esirgemezlerdi ince düşünürler yakındık komşuyla düğün makyajlarını bile ben yaptım sevdiğim insan olduklarından bişey isteyen biride değiliz ama orada bi kadın sen neden düğüne gelmiyorsun diyince susup sadece baktım bişey diyemedim...

Back
X