Çıkarsan bulur zatenMerhaba hanımlar. Sanırım benim bu virüs belası yüzünden psikolojim bozuldudışarıya adım atamıyorum sanki çıktığım an beni bulacakmış gibi. Çok yakın bir arkadaşımın düğünü var gelemeyeceğimi belirttim sanırım darıldı bana. Haftaya kuzenimin var ona da gitmek istemiyorum bu arada bulunduğum şehirde de vakalar hiç olmadığı kadar çok. Kendi ailemde de var ama çok şükür evde geçiriyorlar. 6sında sınavım var sene boyunca ona hazırlandım bir şey olursa bütün emeklerim gitsin istemiyorum abartıyor muyum sizce ? Sakınan göze de çöp batar ama Bilemiyorum insanların darılmasını da istemiyorum.
Sizinle aynı durumdayim, en yakın arkadaşımın da düğünü var, kuzenimin de, gitmiyorum. Takıları gönderdim, darilmacali gucenmeli durum olmamalı bu salgın hastalık döneminde. He bundan önce gideyim diye düşündüm, yine bir arkadaşım akrabasının düğününe gitmis,maaile korona oldular, nefes alırken ne kadar zorlandığını ve pişman olduğunu anlattı, vazgeçtim. Bu basit bir hastalık değil, sizi gerçekten sevenler zaten iyiliğinizi ve sağlığınızı istemeli.Merhaba hanımlar. Sanırım benim bu virüs belası yüzünden psikolojim bozuldudışarıya adım atamıyorum sanki çıktığım an beni bulacakmış gibi. Çok yakın bir arkadaşımın düğünü var gelemeyeceğimi belirttim sanırım darıldı bana. Haftaya kuzenimin var ona da gitmek istemiyorum bu arada bulunduğum şehirde de vakalar hiç olmadığı kadar çok. Kendi ailemde de var ama çok şükür evde geçiriyorlar. 6sında sınavım var sene boyunca ona hazırlandım bir şey olursa bütün emeklerim gitsin istemiyorum abartıyor muyum sizce ? Sakınan göze de çöp batar ama Bilemiyorum insanların darılmasını da istemiyorum.
Mart ayindan beri online alisverilere ek olarak birkac market alisverisi yapmak ve arada coplerimi atmak icin cikiyorum ve asansor kullanmiyorum. Kargo, posta vs gelince sprayleyip eldivenle aliyorum iceri.Merhaba hanımlar. Sanırım benim bu virüs belası yüzünden psikolojim bozuldudışarıya adım atamıyorum sanki çıktığım an beni bulacakmış gibi. Çok yakın bir arkadaşımın düğünü var gelemeyeceğimi belirttim sanırım darıldı bana. Haftaya kuzenimin var ona da gitmek istemiyorum bu arada bulunduğum şehirde de vakalar hiç olmadığı kadar çok. Kendi ailemde de var ama çok şükür evde geçiriyorlar. 6sında sınavım var sene boyunca ona hazırlandım bir şey olursa bütün emeklerim gitsin istemiyorum abartıyor muyum sizce ? Sakınan göze de çöp batar ama Bilemiyorum insanların darılmasını da istemiyorum.
Konudan bağımsız olacak ama, kargo alırken eldiven maske kullandığınız için kargocunun tuhaf bakışlarına maruz kalıyor musunuz? Kendimi öyle kötü hissettiriyorlar ki. Zaten kargocuların hiçbirinde mümkün değil maske yok, ben maskeli eldivenli açıyorum diye kapıyı ne yapıyor bu deli der gibi tuhaf tuhaf süzüyorlar. Resmen kargoları utana sıkıla alıyorum hatalı olan benmişim gibi.Mart ayindan beri online alisverilere ek olarak birkac market alisverisi yapmak ve arada coplerimi atmak icin cikiyorum ve asansor kullanmiyorum. Kargo, posta vs gelince sprayleyip eldivenle aliyorum iceri.
Yogun bakimda soluksuz kalip, yuzustu yatmak zorunda kalacagima evimde saglikla nefes alirim, sag olmak ve saglikli olmak onceligim.
Cuneyt Ozdemir‘ in bir hekimle yaptigi yayini izledim, tavsiye ederim seyredin YouTube‘ tan erisebilirsiniz caydiriciligi yuksek, boyle konularda ortak bilince sahip olmak onemli, kimse trip atip, gonul koyamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?