- 7 Nisan 2016
- 1.458
- 2.725
- 133
- 43
Konudan bağımsız olacak ama, kargo alırken eldiven maske kullandığınız için kargocunun tuhaf bakışlarına maruz kalıyor musunuz? Kendimi öyle kötü hissettiriyorlar ki. Zaten kargocuların hiçbirinde mümkün değil maske yok, ben maskeli eldivenli açıyorum diye kapıyı ne yapıyor bu deli der gibi tuhaf tuhaf süzüyorlar. Resmen kargoları utana sıkıla alıyorum hatalı olan benmişim gibi.
Merhaba hanımlar. Sanırım benim bu virüs belası yüzünden psikolojim bozuldudışarıya adım atamıyorum sanki çıktığım an beni bulacakmış gibi. Çok yakın bir arkadaşımın düğünü var gelemeyeceğimi belirttim sanırım darıldı bana. Haftaya kuzenimin var ona da gitmek istemiyorum bu arada bulunduğum şehirde de vakalar hiç olmadığı kadar çok. Kendi ailemde de var ama çok şükür evde geçiriyorlar. 6sında sınavım var sene boyunca ona hazırlandım bir şey olursa bütün emeklerim gitsin istemiyorum abartıyor muyum sizce ? Sakınan göze de çöp batar ama Bilemiyorum insanların darılmasını da istemiyorum.
Ikı hafta önce kardeşimin düğünü vardı çıktım mecburen maske takarak ınsanlardan uzak durarak çocuklarımıda evde bıraktım götürmedim çok şükür bıseyımız yok ve düğün kır düğünüydü. Dıkkat edebılırısnız eğer gıdeceksenızde.Merhaba hanımlar. Sanırım benim bu virüs belası yüzünden psikolojim boGecenzuldudışarıya adım atamıyorum sanki çıktığım an beni bulacakmış gibi. Çok yakın bir arkadaşımın düğünü var gelemeyeceğimi belirttim sanırım darıldı bana. Haftaya kuzenimin var ona da gitmek istemiyorum bu arada bulunduğum şehirde de vakalar hiç olmadığı kadar çok. Kendi ailemde de var ama çok şükür evde geçiriyorlar. 6sında sınavım var sene boyunca ona hazırlandım bir şey olursa bütün emeklerim gitsin istemiyorum abartıyor muyum sizce ? Sakınan göze de çöp batar ama Bilemiyorum insanların darılmasını da istemiyorum.
Sizi ayakta alkışlıyorum.Merhaba hanımlar. Sanırım benim bu virüs belası yüzünden psikolojim bozuldudışarıya adım atamıyorum sanki çıktığım an beni bulacakmış gibi. Çok yakın bir arkadaşımın düğünü var gelemeyeceğimi belirttim sanırım darıldı bana. Haftaya kuzenimin var ona da gitmek istemiyorum bu arada bulunduğum şehirde de vakalar hiç olmadığı kadar çok. Kendi ailemde de var ama çok şükür evde geçiriyorlar. 6sında sınavım var sene boyunca ona hazırlandım bir şey olursa bütün emeklerim gitsin istemiyorum abartıyor muyum sizce ? Sakınan göze de çöp batar ama Bilemiyorum insanların darılmasını da istemiyorum.
Hayır düğüne, ev ziyaretine gitmedik gitmiyoruz. Eşim dışında hiç kimseyle açık havada bile görüşmüyorum. Eşim de görüşmüyor. Memleketine bile gitmedik. Ailesini 1 yıldır görmüyor. Bizim bulunduğumuz ilden abi ve ablası araç ile geçti, kusura bakmayın misafir kabul etmiyoruz dedik. Salgın bitsin buyrun gelin dedik. Bu arada 5,5 aylık bebeğim var. Benşm anne ve babam dışında kimse görmedi, onlar da salgın öncesi bizim evdelerdi. Hala biz deler. Memlekete yollamadık.Eşim ve ben aracımızla tuvalet molası bile vermeden anne ve babamın memleketteki evine gidip, kombinin suyunu boşalttık, çiçekleri hallettik. Çünkü kışın da sürecek gibi bu durum. Hatta gece ışıkları bile yakmadık. Çünkü teyzemler, kuzenlerim falan orada. Işığı görüpte geldiğimizi anlamasınlar diye. Bebeğimi kimseler göremedi. Facebooktan da sık sık özellikle bayramlar öncesi paylaşım yaptım. Bu bayram kapalıyız, salgın bitince bekleriz diye. Dolayısıyla 6 aydır eşim, anne, babam dışında yani bizim ev halkı dışında muhattap olduğumuz kimse yok.Merhaba hanımlar. Sanırım benim bu virüs belası yüzünden psikolojim bozuldudışarıya adım atamıyorum sanki çıktığım an beni bulacakmış gibi. Çok yakın bir arkadaşımın düğünü var gelemeyeceğimi belirttim sanırım darıldı bana. Haftaya kuzenimin var ona da gitmek istemiyorum bu arada bulunduğum şehirde de vakalar hiç olmadığı kadar çok. Kendi ailemde de var ama çok şükür evde geçiriyorlar. 6sında sınavım var sene boyunca ona hazırlandım bir şey olursa bütün emeklerim gitsin istemiyorum abartıyor muyum sizce ? Sakınan göze de çöp batar ama Bilemiyorum insanların darılmasını da istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?