Düğüne giderken takıp takıştırıyormusunuz?

2 lady

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
665
677
323
Mrb herkese yaz geliyor ve düğün sezonu açılıyor merak ettiğim bişey var akrabalarınızın arkadaşlarınızın düğünlerine giderken(1. Dereceden akrabaların değil)setinizi bileziğinizi takıyormusunuz?Takarsam görsüz gibi olucam,takmazsam da tanıdıklar tarafından aa altınlarını takmamış niye alındı onlar falan diye gereksiz konuşmalara maruz kalıcam diye arada kaldım.Siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim?

Elbiseme göre yüzük veya kolye takarım. Abartmam

Hepsini derken yani trabzon set veya 14 ayar bi set bi kelepçe çokmu olur esasen set takılrmı merak ettiğim o?

Ya aslında birde not düşeyim ben böyle sapsarı altın sevmiyorum. Benim su yolu setim var sarı altın üzerine beyaz taşlı o yüzden elbiselere çok uygun :)

her dugune takılarımı takmıyorum sadece yakın akrabalarda takıyorum... oda benı rahatsz etmeyecek ve kıyafetıme yakısacak olanları takıyorum

Ben oyle gormemisler gibi takmam herseyi bir arada
Pirlanta yuzugumu takarim, kupelerimi takarim zaten nokta seklinde kupeler. Sevmem oyle kuyumcu dukkani gibi dolasanlari
vauuvv pırlanta yüzük.

Hepsini aynı anda takma.
Milletin ne dediğine de o kadar takılma.

altın setleri sevmiyorum ben ya dugune giderken falan da takmam ince bir kolye daha hos geliyo.. bos insanlara aa yeni gelin altınları bozdurmusmu diye dedikodu yapsın diye malzeme veriyom:))

henüz evlenmedim, nişanlıyım. evlendikten sonra da düğünlerde kuyumcu dükkanı gibi gezmem sanırım. bazı kıyafete tek bir bileklik, bazısına küpe, bazısına kolye gidiyor. nadiren set yakışan kıyafetler oluyor (elbette bana göre). kim ne derse desin, kendime yakışan, kıyafetimi tamamlayan takıları takarım.

Hepsini derken yani trabzon set veya 14 ayar bi set bi kelepçe çokmu olur esasen set takılrmı merak ettiğim o?

Bu biraz da sizin çevrenizle ilgili bir durum. Öyle düğünler olur ki öyle insanlar gelir ki takmazsanız bir sürü laf olur. Öyle düğünler olur ki trabzon burması falan komik durur. Bu tamamen sizin gideceğiniz düğüne, orada bulunacak insanlara göre değişir. Ben takmıyorum şahsen.

Kollrını doldurup geliyolr kendilerinden önce bileziklerini görüyorum
Bi kelepçe yeter bence yada sadece set

VUVVV altını olan var olmayan var ben incik boncuklarla kıyafete göre uyumlaştırıyorum
Eğer set varsa sadece o takılabilir yani belki ben öyle yapardım olsaydı, onun dışında kollarımı bileziklerle ,parmaklarımı ise yüzüklerle doldurmazdım,çok abartı ve saçma gelir bana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…