Elbiseme göre yüzük veya kolye takarım. AbartmamMrb herkese yaz geliyor ve düğün sezonu açılıyor merak ettiğim bişey var akrabalarınızın arkadaşlarınızın düğünlerine giderken(1. Dereceden akrabaların değil)setinizi bileziğinizi takıyormusunuz?Takarsam görsüz gibi olucam,takmazsam da tanıdıklar tarafından aa altınlarını takmamış niye alındı onlar falan diye gereksiz konuşmalara maruz kalıcam diye arada kaldım.Siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim?
14 ayar set hafif olur bence. Trabzon da ağır olurHepsini derken yani trabzon set veya 14 ayar bi set bi kelepçe çokmu olur esasen set takılrmı merak ettiğim o?
Mrb herkese yaz geliyor ve düğün sezonu açılıyor merak ettiğim bişey var akrabalarınızın arkadaşlarınızın düğünlerine giderken(1. Dereceden akrabaların değil)setinizi bileziğinizi takıyormusunuz?Takarsam görsüz gibi olucam,takmazsam da tanıdıklar tarafından aa altınlarını takmamış niye alındı onlar falan diye gereksiz konuşmalara maruz kalıcam diye arada kaldım.Siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim?
Ben oyle gormemisler gibi takmam herseyi bir arada
Pirlanta yuzugumu takarim, kupelerimi takarim zaten nokta seklinde kupeler. Sevmem oyle kuyumcu dukkani gibi dolasanlari
Hepsini derken yani trabzon set veya 14 ayar bi set bi kelepçe çokmu olur esasen set takılrmı merak ettiğim o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?