Düğüne giderken takıp takıştırıyormusunuz?

Takmak için alindiysa tak, düğünden başka yere gitmiyor.çünkü o ağır takılar. Takmak için alinmadiysa niye set alındı, külçe alsalarmis bankada dururdu. Bu altın işlerinden hiç haz etmem zaten.

Dirseklere kadar görgüsüzce takılan parlak sarı altınları kastediyorsanız hiç sevmem.ama normal bir set bir bileklik olabilir tabi neden olmasın.ayrıca sadece bu konuda değil,hiç bir konuda etraf ne der diye düşünmeyin..yoksa hayat zindan olur size..

Eşiniz dostunuz sizin altınların çetelesini mi tutuyor bir de bunun lafını yapıyor cidden hayret edilesi bir durum. Hoşlanmadığım birşeyi millet istiyor diye yapacak değilim, zor duruma düşsem akrabam, eşim dostum dönüp bakmaz bile, o altınları bozdurmak zorunda kalırsın, o zaman da sorarlar mı altınları?

Bazı yerlerde o takılara namus gözüyle bakan, her düğün takılmazsa gelini hor görenler bile var.

Çok çirkin bir görüntü ve Allah'ın hoş gördüğü birşey değil bu. O kadınların bilekten dirseğe kadar taktıkları bilezikler, o kolyeler. O kadar fakir varken dalga geçmek, görgüsüzlük yapmak değil de nedir Allah aşkına?

Evli değilim ama düğün derneğe giderken anneannemden kalma 2 ayrı setim var, biri el işçiliği küpe kolye seti, diğeri de elmas ince bir yüzük bilezik, kolye küpe seti, beşibiryerde de taksalar evlenirken sanırım tercihim değişmez. Ben zarif görünmeyi tercih ediyorum ve şahsi fikrim takılan tüm altınlarını kuşanıp gelen gelinlerin zarif olmadığı yönünde.

Her düğünde tek takım beş taşım ve tek taşım :) Oldum olası sevmedim, sevemedim. Pırlanta setim var inşallah ilk kez yaza kardeşimin düğününde takıcam. Var olan bütün takılarım bankada.

Takmıyorum, takacak pek bir şeyim de yok zaten, setim ve bilekliklerim basit günlük şeyler.

Zaten kapalıyım, kapalılarda kolye hiç hoş durmuyor, olsa da takmam.
Bilezik kesinlikle tarzım değil.

Yüzük bile takmıyorum hasılı.
Ben de çok boş gidiyormuşum.

Gunluk hayatimda da cok aksesuar takan biri degilim, alyansimi bile takamiyorum o derece yani.
Cok uzun mesafe gideceksem sarjim biterse diye bir kol saati takarim birde asla cikarmadigim hizmam var.
Dugunumden sonra bir kez yakinimizin dugununde birkac bileklik tarzi olanlari taktim hemen darlandim.
Kimisi kendine yakistiriyor bende egreti duruyor, takan kadinlara bayiliyorum.
Sizde seviyorsaniz takin kime ne?
Her zaman takilsin diye alinmiyor altinlar, birikim icin alanlarda var, kulceleri alnimiza mi yapistiralim yani.

Setim yaklaşık 5-6 yıldır kasadan hiç çıkmadı

Yakışan kıyafete takarım ki çok sade sayılır

Ama hiç bilezik kelepçe vs takmadım 10 yıllık evliyim kimse de sormadı

Görümcemin düğününde de takmadım Mesela bileziklerimi vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…