Düğüne giderken takıp takıştırıyormusunuz?

İşte kızlar takılarım bunlara benziyor zaten bankada duruyor düğünlerde takıyorum ama uzak akrabalara takılırsa ayıp olurmu diye sormuştum takı takmayı seviyorum ben oyüzden takıcam hiç bileziğim yok zaten sevmiyorumda bilezik olayını

Eklentiler

• image.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 74
  • image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 72
Ucunude kullanabilirsin cok yakinlarina ortadakini kiyafete gore ilkini veya bir kupeyle bilekligini.
Ama sadece istiyorsan tak seviyorsan tak

Cartier bileklik rolex saat takarım böylece hem takıp takıştırmamış olurum hem de eziklemeye çalışan akrabacıkları ötelerim, tabi bunların fiyatından haberi olan akraba da lazım eşimin tarafında bolca var:)

kendi düğünüm dışında hiç takmadım. zaten sarıyı hiç sevmem, altınıda sevmem bide ikisi birleşince çok itici görünüyo gözüme. alyansım ve takı setim beyaz altın. takı setimi takmayı çok isterdim kibar ve beyaz olduğu için. ama kapalıyım kolyeyi takamıyorum sevmeme rağmen o yüzden onu bozdurdum. arada ince bilekliklerimi takıyorum. bilezikleri zaten bozdurdk para olarak duruyo.
kayınvalidem ve annemim bütün baskılarına ve ısrarlarına rağmen takmadım takmamda isteyen istediğini desin şangır şungur ve sarı sarı hiç sevmiyorum

kıyafete baglı ama onemlı olan yakışanı takmak

vala ben görünce cok gülüyorum cok komik duruyo ..Ama zarıf bir setin kolyesiyle bilekliği hoş durur..Ama su ne varsa takınca cok cok komik duruyo bana göre..

İçine hangisi siniyosa tak kim ne dicek mesela ben takı takmayı sevmem kayınvalidem ilk çok derdi taksan takılarını yeni gelinsin sen diye yok takamam dedim daha da demiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…