Düğüne giderken takıp takıştırıyormusunuz?

Teşekkürler hepinize bileziğim hiç yok zaten setim ve kelepçemi takmamda abes olmazmış anladığım kadarıyla

Teşekkürler hepinize bileziğim hiç yok zaten setim ve kelepçemi takmamda abes olmazmış anladığım kadarıyla

biraz da sevmekle alakalı,

takı takmayı sevmeyene bu bile fazla,

ama giyeceğiniz kıyafete uyuyorsa ve seviyorsanız takın tabi ki.

Takmıyorum ben. Mal varlığımk sergilemeye gerek görmüyorum bilen biliyor bilmeyen bilmese de olur :) 4 yıldır hiç bir düğüne bilezik takıp gitmem sadece kıyafetime uygun bilekliklerden takarım

beyaz altın setimi takıyorum, o da her türlü kıyafeti tamamlayan şık zarif bir şey olduğu için. annemler illa da bilezik takmam konusunda baskı yapsalar da hiiç hoşlanmıyorum bilezikten. setimdeki altın bilekliğimi takıyorum.

bilezikleri kendi düğünümde gelenler taktı ogünden sonra hiç girmedi onlar koluma.

Alyansımıda nadir takarım kolye molye altınla işimde olmaz.

Badiren 5taşımı takarım okadar.

Kuyumcu dükkanı gibi gezmenin kırolyktan başka anlamı yok

canım çok üzüldüm ben o kıza ama, muhtemelen ailesi her şeyini tak diye zorladı, kız yeni nişanlıydı, o kadar çok dalga geçildi ki kızla, ben de ilk güldüm müldüm, sonra üzüldüm yahu

Evet kimi ailelerin baskısı oluyo bu konuda

ben takıp takıstırmayı sevmem
sade herseyde her zaman kullanabılecegım bı set bıraktım kendı kendıme bıgun takarsam dıye onu takıyorum bazen takmıyorum ruhum sıkılıyor takınca

Benim setim öyle sapsarı gösterişli setlerden değil,kibar olmasına rağmen 5 senede toplasan 2 kere anca takmışımdır. Bilezik hiç takmam, çoğunu arabaya verdik kalanlar da öylesine evde nöbet tutuyorlarBileklik yüzük kolye severim bak ama,kıyafete uyacak şekilde takıyorum

Yürüyen kuyumcu gibi görünmek istemediğim için sadece kiyafetime uygun olan takılar takarım. Bazen altın pırlanta vs olur bazen gümüş yada inci..illa ki düğünde ne takildiysa takmak gerekmez ki..

senin zevkine kalmış altınlarını yatırım amaçlı aldıysan takmayı sevmiyosan takma ben altın takmayı seviyorum diye görgüsüz olmuyorum yastık altında dursun diye almadım hepsini beğenerek aldım neden takmıyayım ki millet görgüsüz dicek diye

nedense üzerinde çok altın takı olan insan hep gözüme görgüsüz gelir Tamam uyumlu zarif şeyler olur takarsın ama küpeler altın kolye altın kollar altın bilezik dolu çok saçma gelir bana

Severim ben takı takmayı çok abartılı olanlar zaten zevkime uygun değil bi kaç takım var zaten onlarda şık zarif şeyler alyansımla tektaşımı saatimi bide çok sevdiğim bi bilekliğim var onu günlük kullanırım küpe hiç takamam.

Aman aman takı seven tek ben varım galiba.
Şu anda bile kulaklarım,kollarım,boynum ve parmaklarım doludur.
İmitasyon ve gümüş alerji yapar.
İşyerindeki halim budur.
Bayrama/düğüne giderken anlatmayayım bari...

Ayyy buldum benden bir tane daha!
Aynen ben de bayıla bayıla takıyorum.
Kocam da her iki ailelerimiz de hep takabileceğim hediyeler getirir.
Sağolsunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…