- 24 Kasım 2015
- 286
- 231
- 18
Tektasimi kendim aldim tek basima kendim taktim
İşte benim kafadan biri :)altın sevmezdim kayseri'ye gelin gittim. şimdi beni görme
valla ben sevmediğimi sanıyormuşum. afedersiniz de içimden görgüsüzün teki çıktıgezmelerde bile takılıyor orda. benim de işime geliyor yeni gelinliğin tadını çıkarıyorum. sonra zaten satar yeriz. ilk zamanlar gelinlere yakıştığını düşünüyorum ben. sonrasında abartı durabilir ama.
Bende sizdenim :)Şu koskoca forumda benim gibi şıkır şıkır gezen çok az kişiymişiz.
Demek ki ben başkalarına oldukça komik görünüyorum,hiç düşünmemiştim ayol ben bunu.
Şaşkınlıkla okuyorum her yorumu aslında.
Gerçi ben bekarken de hep böyle gezerdim.
Neyse ne yapalım,insanlar gülüyor diye tarzımı değiştirecek değilim.
İlginç geldi bu konu,takip etmeye devam edeceğim...
Ev altınıBende sizdenim :)
Valla sözüm meclisden dışarı hasetli bakışları yakaladığımda çok olmuştur üstümde
Eşim Batman lı ve orda ev altını ile dışarı altını farklı bir defasında " ay ev altınımla çıkmışım " demişti bir bayan akraba gezmesinde :)
Günlük de takarım düğünlerde abartırım :)
Ev altınını ben de yapıyorum ama böyle bir adet olduğunu bilmeden...Bende sizdenim :)
Valla sözüm meclisden dışarı hasetli bakışları yakaladığımda çok olmuştur üstümde
Eşim Batman lı ve orda ev altını ile dışarı altını farklı bir defasında " ay ev altınımla çıkmışım " demişti bir bayan akraba gezmesinde :)
Günlük de takarım düğünlerde abartırım :)
Kimin ne kadar altini pirlantasi var öğrendim.
Memleketimin en cevik kapkaccilarini toplayıp geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?