Düğüne giderken takıp takıştırıyormusunuz?

Seyyar kuyumcu gibi dolanmayi da sevmem dolananlara da baya gulerim :) sade olmak en guzeli.. Tabi bu benim dusuncem hic bi dugunde hic bi bilezigimi takmam sacma gelir bana yuzugum disinda altin sevmem zaten

kime ne ya belki sattın belki hiç alınmadı altın.
öyle itici itici düğüne gideceğime arkamdan iftira atsınlar çok umrumda.rica ederim takıp takıştırıp gitmeyin ya oynarken şıngır şıngır ne gıcık.

Şu koskoca forumda benim gibi şıkır şıkır gezen çok az kişiymişiz.
Demek ki ben başkalarına oldukça komik görünüyorum,hiç düşünmemiştim ayol ben bunu.
Şaşkınlıkla okuyorum her yorumu aslında.
Gerçi ben bekarken de hep böyle gezerdim.
Neyse ne yapalım,insanlar gülüyor diye tarzımı değiştirecek değilim.
İlginç geldi bu konu,takip etmeye devam edeceğim...

İşte benim kafadan biri :)
Valla çok da seviyorum takıyorum da hele yeni gelinken yürüyen kuyumcu halinde giderdim düğünlere şimdi 13 yıllık evliyim ama takarım seviyorum çünkü :)

Bende sizdenim :)
Valla sözüm meclisden dışarı hasetli bakışları yakaladığımda çok olmuştur üstümde
Eşim Batman lı ve orda ev altını ile dışarı altını farklı bir defasında " ay ev altınımla çıkmışım " demişti bir bayan akraba gezmesinde :)
Günlük de takarım düğünlerde abartırım :)

Ev altını

Ev altınını ben de yapıyorum ama böyle bir adet olduğunu bilmeden...
Yok biz doğma büyüme İzmirliyiz,ama şıkır şıkırızdır,evde,işte...
Düğünlerde,bayramlarda benim üzerimde az takı olsa annem ya da kayınvalidem bir şeye moralim bozuldu sanır,en başta bundan kocam korkar.

Pırlanta/ pırlanta Zümrüt setlerim var. Seviyorum zarif ince şeyler.. Günlük takayım arada onları ya.. Oğlan çocuğu gibi gezindiğimi farkettim şimdi

Ayyy benim hiç altınım yok ki

Napakk düğüne gitmeyek mi?

ah bu gözler 3 tane seti üst üste takan kadın gördü daha nedim.. bende sevmem

En çok muzdarip olduğum konulardan. Annemin memleketine akraba düğününe gidiyorsak illa setini tak bileziklerini tak diyor annem ve diğerleri. Ya niye takayım sevmiyorum kolumda şıkır şıkır be daha zarif takılar takmayı seviyorum ama yok elalem takılarını satmış mı dermiş takısı yok mu dermiş yahu banane elalemden. Teyzemin gelini tüm bileziklerini takardı bir de hem set hem başka bir kolye daha üst üste takardı kıyafeti geçerdi takılar. Şimdi küçük gelin geldi o takmaz zarif şeyler takar o da ya kolye ya küpe. Artık öbür gelinde takmıyor. Çok görgüsüzce geliyor bana. Kardeşimin düğünü olacak bileziklerimden en zarif olanı takarım bir saat bir de küpe tamam işte.

Bu sana bağlı. Eğer takı takmayı seviyorsan, takıp takıştırırsın.. Ama takarken de, her şeye karşı hazırlıklı ol.. Ne gibi dersen; sen koluna 3 bilerzik taksan, akrabaların da görse. senden borç para isteme ihtimali çok yüksek olur. yahutta hırsızlara davetiye.. onun evine girelim, nasılsa boş çıkmayız diyebilir..

Şahsen ben takı takmayı sevmiyorum. Altında alerji yapıyor bana.. Taktığım da vücudum kabarıyor. ben takmamayı tercih ediyorum. Takarsam da en fazla küpe..

bizimde düğünlerde çok vallaa
bileziklerimi zaten sattım.. araba aldık biz çok şükür.
kalan takı seti vardi kolyesini satmişim.. sadece bileklik kaldi onu satmadim takıyordum:)
takı düşkünlüğüm yok..
taksam nolur takmasam nolur işte

Takıp takıştırmayı hiç sevmem. günlük koleymi yüzüklerimi takarım. bütün altınlarını üstüne takanlar biraz gösterişci gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…