Düğüne giderken takıp takıştırıyormusunuz?

Bende sevmem öyle takıp takıştırmayı.Su yolu setim veya inci setimi takıyorum zaten hiç ağır değiller. Trabzon setinide takacak yakınlıkta bi düğün olmadı heniz. Kaynanamın tarafında bayramda bile kızlar iki-üç seti üstüste takıyolar, beşlik lerinide takıyolar kolları boyunları karman çorman oluyo. Bense en sade kolyemi bilekliğimi takar geçerim. Okumuş, çalışan insanlarız malla gösterişi geçelim artık yaa.

bende boncuk mercan deri takılarım var onları takıyorum.setimi falan takmıyorum...

Aaaa eskiden beri oyleymissin o gorgusuzluk degil ki aliskanliktir. Millet altini evlenince gorup dayanamiyor hepsini birden takiyor ya onlara guluyorum ben mesela:)

Genelini bozdurduğum için takacak bir şey kalmadıAltın takmayı sevmem nişanlıyken zorla 1-2 tanesini taktırmışlardı şimdi kıyafetime ne uygunsa onu takarım takıda sevmem zaten sadece kardeşimin hediyesi kibar altın kolyem hep boynumdadır o kadar

Aaaa eskiden beri oyleymissin o gorgusuzluk degil ki aliskanliktir. Millet altini evlenince gorup dayanamiyor hepsini birden takiyor ya onlara guluyorum ben mesela:)
Tabii canım biz de bebelere bile doğunca koluna maviş boncuklu bileklik takılır.
Yeğenlerime ilk takan ben olmuştum mesela.
İnan ki birinin bana bakıp bakıp güldüğünü ya da aman şu pırlantalarımla gösteriş yapayım diye dolaşmayı hiç düşünmemiştim.

O yuzden komik gorunmuyorsundur canim emin ol
Ne sansli yegenlerin varmis onlara ugur olmussun ne guzel Allah bahtlarini acik etsin insallah

TAKMA, görgüsüz demesinler!
TAK TAKIŞTIR, aaa altınlarını takmamış neden alındı bunlar demesinler!
Iki ucu moklu değnek. Iyisi mi düğüne giderken başkaları icin degil kendiniz için giyinin!!!

Görgüsüzlük diyenlerin daha görgüsüz versiyonu var ki onlar tam komedi.
Kendileri cesaret edip takamazlar.Takana da gelip "benim de var" derler:)
Takmaktan ziyade,söylemek daha büyük görgüsüzlük.Benim daha kalını var,bende 3 tane var diyenler bile gördüm.

O yuzden komik gorunmuyorsundur canim emin ol
Ne sansli yegenlerin varmis onlara ugur olmussun ne guzel Allah bahtlarini acik etsin insallah
Amin güzelim nerede varsa inşallah...
Ayol komik olsam da sallamam inan.
Çok severiz ailecek biz takmayı takıştırmayı...

1 tane kalın bilezik takarım. .
Seti hiç takmadım nerdeyse. .

Aynen öyle diyen birkaç kişi tanıyorum ben de.
Hatta pırlanta büyüklüğünü bile tartışanlar gördüm.

Ben konusanlardan cok baskalari konuacak diye istediklerini yapmaktan vazgecenlere kiziyorum. Cunku inssanlar ne yaparsan yap elestirecek birsey bulur. Uyisi mi kararlarimizi ozguvenli bir sekilde uygularsak elestirme cesaretini dahi bulamazlar. Nice marjinal insan farkli tercihlerini ozguvenle tasidigi icin toplumda kabul goruyor. Ozguven onemli!

Takmam. Takana da hususi göze sokmuyorsa bir şey demem ama şıngırdatanlarla çok alay ediyorum ya.

Ben bu seneye kdr kulaklarimi bile deldirmemistim beni ikna eden nisanlim oldu icimden suslu biri cikti takilarimi da degistire degistire takiyorum bi gun saat bi gun gunluk bileklik baska bir gun kelepce kiyafetime gore ayarliyorum
Meger ben altinda takida pirlantada seviyomusum haberim yokmus.
Simdi en guzel en heyecanli zamanlarim takmak beni mutlu ediyor. Daha once gunluk bir kolyeden baska kullanmiyordum. Nisandan sonra iki dugundede set ve saati taktim zaten kullanabilecegim seyler aldim diyorum ya ben taki seviyomusum haberim yokmus

Takip takistirmayi hiç sevmem bir yüzük belki sik bir saat kafi benim için

setim kıyafetime uygunsa takıyorum. değilse bi kolyem var her düğünde gelinler takar bizde onu takarım zaten bileziklerimi hep takarım yakıştırdığım için çok seviyorum takıp takıştırmayı yeni gelin modundayım gösteriş için değil sevdiğimden takıyorum kv hoşuna gidiyo tabii

Kime ne milletin ne taktığından? Bütün parmak eklemlerine yüzük takılınca tarz oluyo, 5 bilezik takınca mı komik oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…