- 21 Nisan 2016
- 31
- 15
- 3
Aaaa eskiden beri oyleymissin o gorgusuzluk degil ki aliskanliktir. Millet altini evlenince gorup dayanamiyor hepsini birden takiyor ya onlara guluyorum ben mesela:)Şu koskoca forumda benim gibi şıkır şıkır gezen çok az kişiymişiz.
Demek ki ben başkalarına oldukça komik görünüyorum,hiç düşünmemiştim ayol ben bunu.
Şaşkınlıkla okuyorum her yorumu aslında.
Gerçi ben bekarken de hep böyle gezerdim.
Neyse ne yapalım,insanlar gülüyor diye tarzımı değiştirecek değilim.
İlginç geldi bu konu,takip etmeye devam edeceğim...
Tabii canım biz de bebelere bile doğunca koluna maviş boncuklu bileklik takılır.Aaaa eskiden beri oyleymissin o gorgusuzluk degil ki aliskanliktir. Millet altini evlenince gorup dayanamiyor hepsini birden takiyor ya onlara guluyorum ben mesela:)
O yuzden komik gorunmuyorsundur canim emin olTabii canım biz de bebelere bile doğunca koluna maviş boncuklu bileklik takılır.
Yeğenlerime ilk takan ben olmuştum mesela.
İnan ki birinin bana bakıp bakıp güldüğünü ya da aman şu pırlantalarımla gösteriş yapayım diye dolaşmayı hiç düşünmemiştim.
TAKMA, görgüsüz demesinler!
TAK TAKIŞTIR, aaa altınlarını takmamış neden alındı bunlar demesinler!
Iki ucu moklu değnek. Iyisi mi düğüne giderken başkaları icin degil kendiniz için giyinin!!!
Amin güzelim nerede varsa inşallah...O yuzden komik gorunmuyorsundur canim emin ol
Ne sansli yegenlerin varmis onlara ugur olmussun ne guzelAllah bahtlarini acik etsin insallah
Aynen öyle diyen birkaç kişi tanıyorum ben de.Görgüsüzlük diyenlerin daha görgüsüz versiyonu var ki onlar tam komedi.
Kendileri cesaret edip takamazlar.Takana da gelip "benim de var" derler:)
Takmaktan ziyade,söylemek daha büyük görgüsüzlük.Benim daha kalını var,bende 3 tane var diyenler bile gördüm.
Ben konusanlardan cok baskalari konuacak diye istediklerini yapmaktan vazgecenlere kiziyorum. Cunku inssanlar ne yaparsan yap elestirecek birsey bulur. Uyisi mi kararlarimizi ozguvenli bir sekilde uygularsak elestirme cesaretini dahi bulamazlar. Nice marjinal insan farkli tercihlerini ozguvenle tasidigi icin toplumda kabul goruyor. Ozguven onemli!Görgüsüzlük diyenlerin daha görgüsüz versiyonu var ki onlar tam komedi.
Kendileri cesaret edip takamazlar.Takana da gelip "benim de var" derler:)
Takmaktan ziyade,söylemek daha büyük görgüsüzlük.Benim daha kalını var,bende 3 tane var diyenler bile gördüm.
Ayyy evet yeni gelin styleTakmam. Takana da hususi göze sokmuyorsa bir şey demem ama şıngırdatanlarla çok alay ediyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?