Arkadaşlarının hepsi bekarmı , yada evli olanların eşleriyle tanışmadınmı hala..
arkadaşları eşsiz katılıyorsa, eşinizinde böyle katılmak istemesi bence çok normal...
erkek erkeğe oturdukları masada sizin tek bayan olmanızı istemiyordur haliyle...
once acaba esiniz sizden utaniyor mu? diye dusundum ama herkes tek basina gidiyorsa senide goturmemek istemesi normal herhalde.
benim eşimde sizin eşiniz gibi akadaşlarının düğünlerine yalnız gitmek istiyor bi keresinde bende gelicem diye zorladım ve gittim gitmeseydim diken üstünde gibiydi oflamalar sıkılmalar falan bu pazar yine var bakalım nasıl olcak
pazar günü ne yapmayı düşünüyorsun?...
bu gün ne yapsam ki?... gidersem kısa süre durur gelirim dedi... kararsız kaldım şimdi. birşey değil yarın bir günlüğüne annemle il dışına çıkacağız. sorun çıkarmadan bu günü atlatmam lazım
şöyle bişey olabilir..arkadaşlarından sizi kıskanıyor we hatta onlarla aynı ortamda bulunmanızı istemiyor olabilir.diğer arkadaşlarda eşlerini getirmeyince tüm dikkatin üzerinizde toplanmasından rahatsızlık duyacağı için götürmek istemiyordur.malesef war öyle insanlar amann arkadaşımın karısı demezde göz abi bu bakıyor der anlatabildim mi??:26:
Düğün salonlarında zaten bildik manzara oluyor , beyler bir yerde , hanımlar bir yerde.Bir iki dansa kaldırıyor beyler eşlerini , sonra yine arkadaşlarının yanına..
Arkadaşlar, çok dert ettiğim birşey değil ama fikir almak istedim....
benim eşim arkadaşlarının düğünlerine giderken beni götürmek istemiyor. bana biraz saçma geliyor. diğer arkadaşları da eşleriyle değil tek başlarına gidiyorlar. misal bizim düğünede hep arkadaşlar tek başlarına geldi. eşlerini getiren 2 - 3 kişiyi geçmez. banada eşsiz davete katılanlar saçma geliyor.
bu akşamda arkadaşının düğünü var ve tek gitmek istiyor. hatta arkadaşı davetiyeyi bana verdi.
sizde durum nasıldır?
arkadaşlarınında eşleri yoksa normaldir...
benim eşimde konuşur arkadaşlarıyla eşleri varsa benide götürür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?