düğünsüz evlilik

halay hariç ben de tam tersi pistten inmedim
topuklu ile halay çekenlerden ben de ders almak isterim, nasıl yapıyorlar hayret

hatta babam kıyamayıp piste bana yiyecek bir şeyler göndermişti, bu kız tüm gün bir şey yemedi diyerek

eşimle nikahımızı tayin için erken yaptık.
mecburen düğün yaptık. inan mecbur olmasam asla yapmazdım. çok gereksiz, bol tartışmalı, kavgalı dövüşlü, yorucu bir etkinlik!
4 yıl oldu hala düğün görüntülerini izlemedim, merak da etmedim-etmiyorum.

Bizim kafadan bir arkadaşımız evlendi. Çok sevdikleri bir mekanın bahçesinde kutlama yaptılar. Herkes yediğini içtiğini ödedi. Onda çok eğlendik mesela. İşte eşimin taraf ısrar etmese o tip bir şey ne güzel olurdu derim hala.

canım çok küçük, hafta içi 3-4 bin liralık da olsa düğün yeri tutamaz mısınız? başkalarını boşver ben senin için diyorum, içinde kalmasın eğer düğün istiyorsan bugün bir defa yaşanır.
ama sen düğün de olmaz önemli değil diyosan boşver yaa milleti ne takıyosn zaten çoğu kişi nikahtan evleniyor para harcamamak için ve de sonrasında kutlama yemeği yapıyo yakın arkadaşları ile herkes kendi ödüyo. yeni trend bu

Ne saçma sey. Paramiz da vardi ama tantana ile ugrasmak istemedigimizden nikah yaptık gül gibi de oldu. Nikahla yetinenlerin hepsi mi dul yani? Hem dul da isterse dugun yapar, dulluk da kotu bisey degil, bu da baska mevzuu

Çivi topukla düğün düğün gezip halay çeken akrabalarım var. Yeminle bu kadınlar bordo bereli, o topuğun üstünde bir atlıyorlar bir sıçrıyorlar...ben bassam kırılır.

Valla biz nikah yaptik sadece ve iki tarafin da maddi imkani var ama derdiyle ugrasmak istemedim. Soyle ki ailemin gonlu olsun diye yemek verdik evimiZin bahcesinde bi de mevlut okuttum. Sonra akrabalarimla kina yaktik ve inan takisini verecek kadar hakkaniyetli insanlar o sirada da veriyor. Taki toreni vs de yapmadik gelip annemin eline tutusturdular. Hem para hem de altini. Gene de 4 bin tl harcadim sirf gonulleri olsun diye. Taki para ancak karsiladi.
Sonra nikah yaptik sonrasinda eglence bjle yapmadik. Ve gene takacak olan geldi takti. Iki saat sonra evimize geldik soyundum dokundum koltuguma kuruldum. Gelinligim bile arkadasimindi dusun. Iki saat icin 4 bin tl vermedim. ( arkadasimin aldigi fiyat)
Ama simdi ne yapacagim, balayina biletlerimizi aldik Bastan basa Fransa gezecegiz:) bana da diyen oldu 32 yasindayim koca bulduguma sevinin ne dugunu dedim honk kaldilar oyle :)

Herkes nasıl isterse öyle evlenir kimseye de karışmak düşmez

Son düzenleme:
Maddi imkanimiz olmasina ragmen esimle nikah ile evlendik evimizin esyalari kirada oldugumuz icin bekarlik esyalarimizdi yeni almadik gelinlikli fotografimi sirf cocuklarimiza hatira olsun diye randevu almadan 2 poz cektirdik oyle dis mekan konulu foto falan degil.pismanmiyim asla dugunlerde icim ciz ediyormu asla.o 2 poz foto bile simdi cekmecede duruyor heryerde kizimin fotosu var.pisman olmam diyorsaniz nikah en temizi en kavgasizi.nikah biter eve gidersin oh sen sag ben selamet.

size ne? oğlunun parasını yiyor. siz okumadım o yüzden çalışmıyorum diyosunuz. e neyle ev geçindireceksiniz. kocanızın parasıyla mı?

madem düğün istyosunuz girer bi işe çalışır biriktirir düğün yaparsınız.

milletin ne dedipine bu kadar kulak asmayın yahu.

Aynen benim annem de 35 yaşımda evlenince düğün gelinlik oraları kurcalamadı

millet iki üç pasta zıkımlanacak diye sakın düğün yapmayın. o parayla evinizi kurun. ben hala pişmanım düğüne o kadar harcamasaydım ev alırdım resmen. sonuçta gelinlik giyeceksiniz. resimde çektirirsiniz güzel bir anı işte

Evlendigimde dugun yapmadim. İsterdim ama o istemedi. Bosaniyorum. Dul kadinim artik yani. Bi daha evlenirsem dugun yapma hakkim olmayacak mi yani? Eger mutlu olsaydim dugune takilmazdim. İnsanlarin dediklerine gore hareket etmeyin. Eger istiyorsaniz gucunuzun yettigince bir sey yapin icinizde kalmasin. Gucunuz yetmiyorsa da kafaniza takmayin. Onemli olan huzur ve mutluluk.

böyle küçük de olsa bir yerde arkadaşlarınızla bir kutlama yapsanız hem içinizde kalmaz hem o kadar masraf yapmamış olursunuz

Kimseyi eğlendirmek zorunda değilsiniz kimseye kulak asmayın mutlu olmaya bakın hayırlı olsun şimdiden

size ne ne demek sonuçta eşi olacağım ben tabi ki ilgilendiriyor dış kapının dış mandalı değilim ben ayrıca ev geçindiremeyecek kadar kötü durumda değiliz iyice okusanız anlardınız

ayrıca da EVET KOCA PARASI YİCEM

Reactions: KV_
Yani onu diyenlerde gerçekten cahil galiba gösteriş meraklıları yada evet durumun çok iyiyse düğün bi tercih olabilir ama biraz zorlıcaksa bi manası yok bide onun masraflarınımı ödeyeceksiniz bende sadece nikah yaptım bitincede arkadaşlar falan toplandık akşam yemeğe gittik çokta iyiydi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…