Düğün cdisini açasım gelmiyor o derece
İlk dans için dans dersi aldığımız halde onu bile utandık beceremedil
Oyun desen zaten çok az oynadık. İkimiz de hiç sevmeyiz. Halaya girmedik zaten
Faciaydı resmen
halay hariç ben de tam tersi pistten inmedim
topuklu ile halay çekenlerden ben de ders almak isterim, nasıl yapıyorlar hayret
hatta babam kıyamayıp piste bana yiyecek bir şeyler göndermişti, bu kız tüm gün bir şey yemedi diyerek
sonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
halay hariç ben de tam tersi pistten inmedim
topuklu ile halay çekenlerden ben de ders almak isterim, nasıl yapıyorlar hayret
hatta babam kıyamayıp piste bana yiyecek bir şeyler göndermişti, bu kız tüm gün bir şey yemedi diyerek
ben bi salaklık edip okulu bıraktım bi mesleğim yok mesleğim olsaydı zaten çaılışırdım herşeyi yapardık birlikte nişanlımın başında baba da yok adam oğluna yardım edeceiğine onun parasını yiyor
Aynen benim annem de 35 yaşımda evlenince düğün gelinlik oraları kurcalamadıValla biz nikah yaptik sadece ve iki tarafin da maddi imkani var ama derdiyle ugrasmak istemedim. Soyle ki ailemin gonlu olsun diye yemek verdik evimiZin bahcesinde bi de mevlut okuttum. Sonra akrabalarimla kina yaktik ve inan takisini verecek kadar hakkaniyetli insanlar o sirada da veriyor. Taki toreni vs de yapmadik gelip annemin eline tutusturdular. Hem para hem de altini. Gene de 4 bin tl harcadimsirf gonulleri olsun diye. Taki para ancak karsiladi.
Sonra nikah yaptik sonrasinda eglence bjle yapmadik. Ve gene takacak olan geldi takti. Iki saat sonra evimize geldik soyundum dokundum koltuguma kuruldum. Gelinligim bile arkadasimindi dusun. Iki saat icin 4 bin tl vermedim. ( arkadasimin aldigi fiyat)
Ama simdi ne yapacagim, balayina biletlerimizi aldik Bastan basa Fransa gezecegiz:) bana da diyen oldu 32 yasindayim koca bulduguma sevinin ne dugunu dedim honk kaldilar oyle :)
millet iki üç pasta zıkımlanacak diye sakın düğün yapmayın. o parayla evinizi kurun. ben hala pişmanım düğüne o kadar harcamasaydım ev alırdım resmen. sonuçta gelinlik giyeceksiniz. resimde çektirirsiniz güzel bir anı iştesonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
size ne ne demek sonuçta eşi olacağım ben tabi ki ilgilendiriyor dış kapının dış mandalı değilim ben ayrıca ev geçindiremeyecek kadar kötü durumda değiliz iyice okusanız anlardınızsize ne? oğlunun parasını yiyor. siz okumadım o yüzden çalışmıyorum diyosunuz. e neyle ev geçindireceksiniz. kocanızın parasıyla mı?
madem düğün istyosunuz girer bi işe çalışır biriktirir düğün yaparsınız.
milletin ne dedipine bu kadar kulak asmayın yahu.
ayrıca da EVET KOCA PARASI YİCEMsize ne? oğlunun parasını yiyor. siz okumadım o yüzden çalışmıyorum diyosunuz. e neyle ev geçindireceksiniz. kocanızın parasıyla mı?
madem düğün istyosunuz girer bi işe çalışır biriktirir düğün yaparsınız.
milletin ne dedipine bu kadar kulak asmayın yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?