Farketmiyorsa kimin ne dediğinin en ufak bir önemi olmamalı sen seviyorsun istiyorsun bitticnm benim fark etmez beklerim ama erkek arkadaşım acele ediyo 2,5 yıllık ilişkimiz ben 25 o 33 yaşında bi an önce baba olmak istediği için dha fazla beklemek istemiyo
cnm benim sıkıntım annemin babamın bu tür saçma laflara maruz kalmasıFarketmiyorsa kimin ne dediğinin en ufak bir önemi olmamalı sen seviyorsun istiyorsun bitti
Farketmiyorsa kimin ne dediğinin en ufak bir önemi olmamalı sen seviyorsun istiyorsun bitti
sonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
sonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
Ailene anlat sana destek çıkıyorlarsa ne ala onlar da kulaklarını tıkarlar soran olursa kızım öyle istedi derler. Emin ol düğün yapsan bile edecek bir laf bulur milletcnm benim sıkıntım annemin babamın bu tür saçma laflara maruz kalması
Döpiyes takimeskiden denirmis ikinci üçüncü eevliligini yapan kadınlar gelinlik giymek isteseler de utanip dubyez(sanırım böyle yazılıyor) giyerlermis ondan öyle denirmiş ama ilk gelinlik giyememislerse ikincide de giyemezlermis garibanlar bu söylemden laftan dolayı. şimdi de uyanıp giyemeyecek vardır elbet. nikah tabiki yeterli, düğün kurt dökmek oynamak icin
Evleneceginiz kişiyle maddi durumlarınız elvermiyorsa düğün yapmanız mantıklı değilsonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
Keşke ben de düğünsüz evlenebilseydim. Kayınvalide ve kayınpeder ısrarına düğün yaptık, ben hiç istemediğim için ne desem yaptılar ona rağmen diyorum bunu.
Çok gereksiz bir şey. Tamamen saçmalık hatta.
Bir sürü insanla saçma sapan halay çekip göbek atmak için binlerce lira döküyorsun. Çok da eğlenceli değil.
Emin ol seçme şansım olsa sade bir nikahla evlenir sonra en yakın arkadaşlarımla gider bir meyhanede yada barda eğlenir öyle kutlardım. Çok daha fazla eğlenirdik emin ol, samimi bir ortam olurdu.
Sen ne bakıyorsun o saçma sapan konuşan görgüsüzlere. Düğün yapsaydın konuşmayacaklar mı sanıyorsun? Bu sefer neden yemekli yapmadı fakirler derlerdi. Yemekli yapsan yemekler lezzetsizdi derler, düğün sönük geçti derlerdi derlerdi de derlerdi. Ben bugüne kadar gittiği düğünü eleştirmeyen insan görmedim.
O elalem zaten ne hikmetse düğün olsa da olmasa da konuşur boşver. Kimseyi umursamayacaksın, sen ne istiyorsan onu yap gerisini salla.
işte ben o kısmı sevenlerdenim, o yüzden düğünümden çok keyif aldım.
ama düğün sevmeyen gelin damat yapmasın bence de,
gelin-damat oynamayıp oturunca düğün de pek keyifli olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?