düğünsüz evlilik

cnm benim fark etmez beklerim ama erkek arkadaşım acele ediyo 2,5 yıllık ilişkimiz ben 25 o 33 yaşında bi an önce baba olmak istediği için dha fazla beklemek istemiyo
Farketmiyorsa kimin ne dediğinin en ufak bir önemi olmamalı sen seviyorsun istiyorsun bitti

eskiden denirmis ikinci üçüncü eevliligini yapan kadınlar gelinlik giymek isteseler de utanip dubyez(sanırım böyle yazılıyor) giyerlermis ondan öyle denirmiş ama ilk gelinlik giyememislerse ikincide de giyemezlermis garibanlar bu söylemden laftan dolayı. şimdi de uyanıp giyemeyecek vardır elbet. nikah tabiki yeterli, düğün kurt dökmek oynamak icin

bizde simle bitek nikah yaptik, bizim yemekli bir dugun yapacak durumumuz yoktu, ailelerden zaten talep etmedik.
hic dul kadin yakistirmasi aklima gelmemisti, ilgincmis

Ben de eşime demiştim bu kadar masrafa ne gerek var nikah yapalım geçelim diye o kabul etmedi.
Bence eşinizde sade nikah diyorsa kaçırmayın giyin gelinliğinizi süsleyin arabayı güzel fotolar çekinin bir de nikah şekeri dağıtın olsun bitsin. İsterseniz mevlid okutun birde ohh miss. Benim fikrim bu düğün zenginler için olsun bence. yani size nikahtan sonra takı takılır yine maksat yeni evlenenlere destek değil mi zaten neden dul kadın olasınız mantıklı oldunuz diye?

cnm benim sıkıntım annemin babamın bu tür saçma laflara maruz kalması
Ailene anlat sana destek çıkıyorlarsa ne ala onlar da kulaklarını tıkarlar soran olursa kızım öyle istedi derler. Emin ol düğün yapsan bile edecek bir laf bulur millet

Döpiyes takim

Evleneceginiz kişiyle maddi durumlarınız elvermiyorsa düğün yapmanız mantıklı değil
Boşverin herkesi, insanlar her şeye bir kulp bulurlar konuşurlar
Hem belki ileride maddi durumunuz düzelirse o zaman bir düğün yaparsınız, Allah mutlu Mesut etsin hayırlı olsun.

müslüman ülkemin müslüman insanlarına yakısır yorumları..
ya bırakın şu '' elalem ne der'' diye düşünmelerı.

Sanirim simdiki aklimda dugun yapmam 2 senelik evliyim. Bana kalsa nikahta salaş beyaz elbise ve cicekler icinde sac isterdim. Sonra en yakin arkadaslar dostlar gencler olarak yemege ordan da eglenmeye giderdim. Bu benim dusuncem tabi. Dugun gereksiz geliyor artik baana neden milleti eglenditriyosun tanimafigin bir cok kisinin icinde kastkati durmak bana eglenceli gelmedi sahsen. Biz dugun yaptik ta ne oldu dugunun dedikodusu bile bitmiyor ay ndn pasta oye neden o muzikle girdiniz halayda şu calmadi ne bicim salon vsss....

Biz de nikahla evlendik, kimsenin ne dediği umurumuzda değildi, zaten milletin sözüne baksan hayatını yaşayamazsın ki.

Ben düğünleri hiç sevmeyenlerdenim.
Düğün şart değil. Gelinlik giyeceksiniz bir de ne güzel.. Aileniz, sevdikleriniz de yanında olacak. Daha ne olsun ki. Allahım iki cihanda da mutlu etsin. :)

Keşke ben de düğünsüz evlenebilseydim. Kayınvalide ve kayınpeder ısrarına düğün yaptık, ben hiç istemediğim için ne desem yaptılar ona rağmen diyorum bunu.
Çok gereksiz bir şey. Tamamen saçmalık hatta.
Bir sürü insanla saçma sapan halay çekip göbek atmak için binlerce lira döküyorsun. Çok da eğlenceli değil.
Emin ol seçme şansım olsa sade bir nikahla evlenir sonra en yakın arkadaşlarımla gider bir meyhanede yada barda eğlenir öyle kutlardım. Çok daha fazla eğlenirdik emin ol, samimi bir ortam olurdu.
Sen ne bakıyorsun o saçma sapan konuşan görgüsüzlere. Düğün yapsaydın konuşmayacaklar mı sanıyorsun? Bu sefer neden yemekli yapmadı fakirler derlerdi. Yemekli yapsan yemekler lezzetsizdi derler, düğün sönük geçti derlerdi derlerdi de derlerdi. Ben bugüne kadar gittiği düğünü eleştirmeyen insan görmedim.
O elalem zaten ne hikmetse düğün olsa da olmasa da konuşur boşver. Kimseyi umursamayacaksın, sen ne istiyorsan onu yap gerisini salla.

işte ben o kısmı sevenlerdenim, o yüzden düğünümden çok keyif aldım.
ama düğün sevmeyen gelin damat yapmasın bence de,
gelin-damat oynamayıp oturunca düğün de pek keyifli olmuyor.

işte ben o kısmı sevenlerdenim, o yüzden düğünümden çok keyif aldım.
ama düğün sevmeyen gelin damat yapmasın bence de,
gelin-damat oynamayıp oturunca düğün de pek keyifli olmuyor.

Düğün cdisini açasım gelmiyor o derece
İlk dans için dans dersi aldığımız halde onu bile utandık beceremedil
Oyun desen zaten çok az oynadık. İkimiz de hiç sevmeyiz. Halaya girmedik zaten
Faciaydı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…