düğünsüz evlilik

valla artık öyle bi hale geldim ki gelinlik giymeyi istemesem ve babamı düşünmesem gider kıyarım nikahı olur biter yoruldum yani

evlilik öncesi dönem gerçekten çok zormuş maddi manevi insan çok geriliyor olur olmadık şeylere kavga çıkarıyo sevgilimle 2,5 yıldır etmediğimiz kadar kavga ettik son 15 günde

bişey diyimmi hiç üzülme evet herkesin hayalidir haklısın kesinlikle ama şöyle düşün bir sürü masraf ya şuan o kadar çok masraf ettik daha düğün olmadan boşa insanları eğlendirmek için para harcanıyor gereksiz. Ama ille düğün istiyorsan kapınızın önü müsaitse yada ucuz bir mekan tutup küçük bir düğün yapabilirsin içinde kalmasın diye

bende aynı fikirdeyim çok uzadı ilişkimiz artık evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum

Bence milletin dedikleri seni bunaltmis yoksa iliskide uzayan birsey yok yani, millet 7 -8 sene gorusup evleniyor burda hic okumadin mi ? Ben esimle 4.5 senenin sonunda sartlarimiz olgunlastigi icin evlendik. Kisaca tepen atmasin sinirle oldu bittiye getirip sonra pisman olma demek istiyorum.

maddi anlamda iyi olan olmayan bir çok arkadaşım şu an nikah yapıyor.. milletin eleştireceği düğüne para mı dökeceğiz mantığında.. millete bakarsan düğün yapmazsan bi laf yaparsın yok salon dardı yok damat yamuk oynadı yok pasta mı yoktu yok yemeksizdi derler.. yemekli yaparsın yemeğe on bahane bulurlar... inan bana milletin derdi bitmez.

hem dulluklA ne alaka dul kadında ister 40 gün 40 gece düğün yapar ster nikah ! boş konuşan cahil topluluğu hepsi..
şimdiki aklım olsa kesinlikle nikah yapardım

9 aylık evlıyım eger sımdıkı aklım olsaydı nıkah yapar duugnu asla yapmazdım. ne takılıyorsa salona gidiyor milleti eğlendiriyosun anca. bosver. nıkahda kafan rahat 2 evet der cıkarsın kınanda da bol bol eglenırsın ıcınde kalmaasın. nikah cok mantklı dugun prosedur.

Bence kaba bir dille anlatıldığı için böyle tepki çekti konu.

İlk kez evlenen bir kız düğün yapmışsa,hevesini almıştır diye düşünüyor insanlar.
İkinci kez evlendiğin de gerek görmüyor düğüne,çünkü hevesini almış o heyecanı yaşamış

Dul kadın kötü bir tabir ,onun yerine ikinci evliliğini mi yapıyorsun denilse daha mantıklı.

Çünkü ikinci kez evlenildiğin de artık olayın düğün değil ,başka şeyler olduğu önemini anlıyor insan.

Ben de düğünle evlenmek isteyenlerdenim.Allajk korusun ikinci kez evlenmek durumunda olursam o zaman sade bir nikah yapardım.

evlilik öncesi dönem gerçekten çok zormuş maddi manevi insan çok geriliyor olur olmadık şeylere kavga çıkarıyo sevgilimle 2,5 yıldır etmediğimiz kadar kavga ettik son 15 günde

sakın öyle yapma kimseyi de takma hiç bir probleme odaklanma. Senin odaklanman gereken şey eşin ve yuvan. Kim ne derse desin. emin ol nikahtan sonra iyi ki öyle olmuş diyeceksin. Düşünsene yorulmak yok bir kere. İlla ki eğlence istiyorsanız yakın arkadaşlarınızı filan toplayın canlı müzik yapan bir mekana gidin eğlenmeye açın çiftetellileri eğlenin.

Bizde %90 ihtimalle sadece nikah yapıcaz. Biri de çıkıp bana dese söyle bişey ağzının payını versem ahh...

Ben yaptım da ne oldu.Sadece borçları kalıyor geriye
Sen mutlu olduktan sonra gerisi hikaye

Canım eşinle birbirinizi kırmayın.Özellikle başkalarının gönlünü yapmak için Bu günler gelip geçiyor geriye sadece ettiğiniz laflar kalıyor.

cnm bana 2,5 sene bile fazla geliyor ben sevgililik dönemimin çok fazla uzatılmaması taraftarıyım birbirini tanıyıp sevdikten sonra uzatmak saçma geliyor bu işler ne kadar uzarsa o kadar suyu çıkıyo büyüsü bozuluyo

Soyledigin dogru tek bir farkla sevgililik donemi is okul maddi imkanlar gobo seyler soz konusu ise uzatilabilinir bence hic sorun olmaz, ve evet isin icine aileleri dahil ettiyen en kisa zamanda evlenmek en mantiklisi cunku isin suyu sevgiliyken degil aileler isin icine dahil olunca cikiyor. O onu dedi su sunu yapt bu bunu yapmadi vs vs

işte bizde aileler işin içine biraz erken dahil oldu o yüzden suyu çıktı

sevgilim dedim ki ya ailelri hemen işin içine sokma sokuyorsan da bu işi uzatma ama o ilk başta beni dinlemedi ama sözüme geldi çok uzadı artık evlenelim bi an önce diyo

benim 2 tane düğünüm oldu bi yurtdışında bi türkiyede.olmasaydı olurdu yani.hem boşuna masraf hemde düğüne vericeginiz parayla Antalya'da çok güzel bi balayı yapabilirsiniz.kim ne derse aldırma.biz öyle uygun gördük de git yani.onların canı göbek atmak istiyorsa açsınlar telefondan müzik oynasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…