valla artık öyle bi hale geldim ki gelinlik giymeyi istemesem ve babamı düşünmesem gider kıyarım nikahı olur biter yoruldum yaniya nisan dedigin evde en yakin aile arasinda evde hazirlanan seylerle birde alinan pastayla gecistirilebilecek birsey, nisan icin mekan tutmaya zaten gerek yok 2 masraf bosa.
Dugun icin salon tutmazsan yinede akrabaya ese dosta evin onunde veya musait bahceniz varsa orda bir yemek verebilirsiniz, yerel yemek sirketlerinde halledilir yani, eskide yine ailenin buyuk kadinlari yaparmis dugun yemeklerini simdi oda kalmadi. Yani herkes kafasina gore degistirebilir herseyi ayni yapmak zorunda degilsiniz yani.
bende aynı fikirdeyim çok uzadı ilişkimiz artık evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum
9 aylık evlıyım eger sımdıkı aklım olsaydı nıkah yapar duugnu asla yapmazdım. ne takılıyorsa salona gidiyor milleti eğlendiriyosun anca. bosver. nıkahda kafan rahat 2 evet der cıkarsın kınanda da bol bol eglenırsın ıcınde kalmaasın. nikah cok mantklı dugun prosedur.sonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
sonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
evlilik öncesi dönem gerçekten çok zormuş maddi manevi insan çok geriliyor olur olmadık şeylere kavga çıkarıyo sevgilimle 2,5 yıldır etmediğimiz kadar kavga ettik son 15 günde
Canım eşinle birbirinizi kırmayın.Özellikle başkalarının gönlünü yapmak için Bu günler gelip geçiyor geriye sadece ettiğiniz laflar kalıyor.evlilik öncesi dönem gerçekten çok zormuş maddi manevi insan çok geriliyor olur olmadık şeylere kavga çıkarıyo sevgilimle 2,5 yıldır etmediğimiz kadar kavga ettik son 15 günde
cnm bana 2,5 sene bile fazla geliyor ben sevgililik dönemimin çok fazla uzatılmaması taraftarıyım birbirini tanıyıp sevdikten sonra uzatmak saçma geliyor bu işler ne kadar uzarsa o kadar suyu çıkıyo büyüsü bozuluyoBence milletin dedikleri seni bunaltmis yoksa iliskide uzayan birsey yok yani, millet 7 -8 sene gorusup evleniyor burda hic okumadin mi ? Ben esimle 4.5 senenin sonunda sartlarimiz olgunlastigi icin evlendik. Kisaca tepen atmasin sinirle oldu bittiye getirip sonra pisman olma demek istiyorum.
cnm bana 2,5 sene bile fazla geliyor ben sevgililik dönemimin çok fazla uzatılmaması taraftarıyım birbirini tanıyıp sevdikten sonra uzatmak saçma geliyor bu işler ne kadar uzarsa o kadar suyu çıkıyo büyüsü bozuluyo
Katılıyorum canım.İmkan varsa uzatmamak daha iyicnm bana 2,5 sene bile fazla geliyor ben sevgililik dönemimin çok fazla uzatılmaması taraftarıyım birbirini tanıyıp sevdikten sonra uzatmak saçma geliyor bu işler ne kadar uzarsa o kadar suyu çıkıyo büyüsü bozuluyo
işte bizde aileler işin içine biraz erken dahil oldu o yüzden suyu çıktıSoyledigin dogru tek bir farkla sevgililik donemi is okul maddi imkanlar gobo seyler soz konusu ise uzatilabilinir bence hic sorun olmaz, ve evet isin icine aileleri dahil ettiyen en kisa zamanda evlenmek en mantiklisi cunku isin suyu sevgiliyken degil aileler isin icine dahil olunca cikiyor. O onu dedi su sunu yapt bu bunu yapmadi vs vs
akrabalr aileler bildi mi bir sürü sorular istekler falan filan bunalıyo insanişte bizde aileler işin içine biraz erken dahil oldu o yüzden suyu çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?