bence düğüne laf söyleyen insanlardan önce bir meslek edinmeyi daha çok düşünmelisiniz. Evlendikten sonra maddi sıkıntılarınız sihirli bir değnekle yok olmuyor çünküben bi salaklık edip okulu bıraktım bi mesleğim yok mesleğim olsaydı zaten çaılışırdım herşeyi yapardık birlikte nişanlımın başında baba da yok adam oğluna yardım edeceiğine onun parasını yiyor
bunlar hep kıskançlık.geçenlerde kuzenimin nişanladık kuzenim boşanmış bi kızı var teyzem ona da bi sürü laf etti yok dul kadına o kadar şey yapmaya ne gerek varmış bu insanları anlamıyorum hçbirşeyden memnun olmzlar insanın moralini bozarlar
Dul olunca ne oluyormuş ? Şu kafadakiler bi ölün artık ya.sonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
geçenlerde kuzenimin nişanladık kuzenim boşanmış bi kızı var teyzem ona da bi sürü laf etti yok dul kadına o kadar şey yapmaya ne gerek varmış bu insanları anlamıyorum hçbirşeyden memnun olmzlar insanın moralini bozarlar
2 kez evlendim ikisinde de duğunsuz evlendim. Sadece nikahla. Pişman miyim? Hayır değilim. Komik mevzular bunlar bana göre :) bu arada ikisinde de aynı adamla evlendim. :)sonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
Kara cahillik başka bişey değil. Akraba da olsa uzak durmak lazım.geçenlerde kuzenimin nişanladık kuzenim boşanmış bi kızı var teyzem ona da bi sürü laf etti yok dul kadına o kadar şey yapmaya ne gerek varmış bu insanları anlamıyorum hçbirşeyden memnun olmzlar insanın moralini bozarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?