düğünsüz evlilik

bence düğüne laf söyleyen insanlardan önce bir meslek edinmeyi daha çok düşünmelisiniz. Evlendikten sonra maddi sıkıntılarınız sihirli bir değnekle yok olmuyor çünkü

geçenlerde kuzenimin nişanladık kuzenim boşanmış bi kızı var teyzem ona da bi sürü laf etti yok dul kadına o kadar şey yapmaya ne gerek varmış bu insanları anlamıyorum hçbirşeyden memnun olmzlar insanın moralini bozarlar

Bu arada da, benim de şimdiki aklım olsaydı, hayatta düğün yapmazdım. Benden başka herkes yedi, içti eğlendi.. Ben hiç mutlu olmadım, keyif almadım, düğünümden.. Herşeyi ayrı kabustu.. Kuaförde istediğim saçı yapamadılar, makyajım berbattı.. Fotoğrafçı hiç iyi değildi. Üstüne ailelerin dertleri, milletin kaprisi.. O günü hatırlamak dahi istemiyorum...
Üstüne de düğün için, o kadar borçlandık. Evliliğimizin en güzel günlerin de borç ödedik. Ha ne oldu, aileler mutlu oldu, millet iki göbek attı.. Borcu da biz ödedik..

Biz düğün yaptık da noldu? Bi ton masraf yorgunluk

Dul olunca ne oluyormuş ? Şu kafadakiler bi ölün artık ya.

teyzeni şimdi evlendirseler, kırmızı kuşağına kadar takar hiç merak etme

Şimdi ki aklım olsa kesinlikle düşünmezdim düğün falan emeğe paraya yazık.bilmiyorum düğününde eğlenen var mı?ve dikkat edin şurda ki konuların yüzde doksanı ailelerin düğünde yapıp yapmadıkları ile ilgili

Boşver canım allah mesut etsin inşallah, senin için nasıl rahat ediyorsa en güzeli öyle. İllede düğün olacak diyede bir kaide yok.

Kaçarak evlendigim için bende düğün yapmadım gelinlikle mevlit okuttum sadece bence düğün olmuş olmamış önemli değil o evlilikte senin mutluluğun önemli

Önemli olan senin ne istediğin,hep düğün hayal ederdim diyosan başka
Ama sende istemiyosan böyle mutluyum imajı çiz

Düğüne yapacağın masrafla hayal gibi bir balayı yap dicem ama dugunde de altın takilir.Ama şunu unutma ki önemli olan düğün eşya flan değil huzurrrrrrr.Evleneceğin kişi deniz gibi huzur vermeliiii

Hiç takılma canım böyle şeylere. Keske bende nikah ile evlenip cikaydim evden. Öyle stresli oluyor ki bazen. Hiç düğün istemedim nikah olur sonra bir yemek olur yine beraberiz ailelerce dedim de dinletmedim erkek tarafına. Neymiş ilk çocukmus düğün olacakmış. Dul karılık ile alakalı bi durum değil düğün olayı. Kimi düğün sever kimi sevmez kiminin durumu vardır yapar kimi yapmaz. Böyle şeylere takılıp da kendini üzme.. eşinle bir omur mutlu ol inşallah

Çok masraflı düğün yaptım, şimdi pişmanım...

Hem nazar oluyor, hem takılar boşa gidiyor, hem de sanki geline özel yapılmış gibi laf oluyor.

Onun yerine bir nikah yemek ardından da yurtdışı balayı yapardım...

Sırf düğün için anlamsız borçlara gerek yok. Dolduruşa gelmeyin, huzurunuzu kaçrmayın.

2 kez evlendim ikisinde de duğunsuz evlendim. Sadece nikahla. Pişman miyim? Hayır değilim. Komik mevzular bunlar bana göre :) bu arada ikisinde de aynı adamla evlendim. :)
Allah hayırlı etsin inşallah

Kara cahillik başka bişey değil. Akraba da olsa uzak durmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…