- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
sonrada bi kavga vs gereksiz harcamalar bencede herşey para tuzağı illaki oyun oynanacaksa evdede 2 tur oynanır biter eskiden sanki salon düğünümü vardı gayet sade kendi aranızda evde eğlenebilirsinizDüğün ne ki hic sevmem düğünleri,gösteriş için ,taki için yapılıyor...
valla ya yok dul gibi gelinlik giymeyecek misin yok düğün yapmayacak mısınParan yoksa yapmazsin. Onemli olan nikahtir, dugun prosedurdur.
Her lafa dul kadinlari sokmasalar da olmaz. Dul olunca noluyo? Ne bu cehalet!
ne alaka maddiyata bagli bu isler... bizim dugununuz salonda cok kalabalik ve yemekliydi cokta eglendik aslada dügünsüz evlenmezdim. kinada sonucta masraf yine yer tutulyor?!Merhaba canim sen o dul musun diyenlere deki millete eglendirmeye para vermem de bende nikahtan evlendim bana da diyen oldu mis gibi kina gecem oldu bol bol eglendim nikahta da taki parasi cebimize kaldi borclara ödedik inan salonda dugun yapiyorlar ama hic birsey anlamiyorlar bir saat anca egleniyorsun salona verilen paraya yazik sen öyle diyenlere kulak asma ben boyle istiyorum de havaya vermem de kapa agizlarini hem 3 .ye evlenen kadinlar dugun dernek yapiyorlar artik devir degisti kimse kimseyi takmiyor sende takma kina gecende eglenmene bak.
emin ol dul olsan cift davullu dügünle evlenir ilk dügünümde neyi az yaptıysa dul oldugımda herseyin 2 katını isterim o yüzden dullar öyle evlen miyo artıksonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
Yazmasam çatlarım ahahahahayyyy
Nişanımız, nikahımız, kınamız, düğünümüz davullu zurnalı yemekli içkili oldu.
NOT: Dul kadın ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?