- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
Onlar cahil bakma sen onlara asıl dugun sacma bır salonda göbek atmanın neresı mantıklı.Sonra cocuk gıbı para takılması ılkellık.sonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
Aynen bende nikah ve sonrasında yemek olmasını istiyordum düğünlerden nefret ediyorum tam bir rezalet,angarya işler..kv düğün manyagı ve ilk oglan oldugu için tutturdu düğün diye tabi..Hiç takılma canım böyle şeylere. Keske bende nikah ile evlenip cikaydim evden. Öyle stresli oluyor ki bazen. Hiç düğün istemedim nikah olur sonra bir yemek olur yine beraberiz ailelerce dedim de dinletmedim erkek tarafına. Neymiş ilk çocukmus düğün olacakmış. Dul karılık ile alakalı bi durum değil düğün olayı. Kimi düğün sever kimi sevmez kiminin durumu vardır yapar kimi yapmaz. Böyle şeylere takılıp da kendini üzme.. eşinle bir omur mutlu ol inşallah
Adamın durumu yokken düğün isteyen bir zahmet elini cebine atsin. Şimdi geçen seneyi dusunuyorum da keşke biraz daha cazgır olup düğün varsa ben yokum deseydim, inanır mısın düğün borcu aptallık olarak geliyor bir sure sonra insana. Bir de destek eden yoksa çok koyuyor. :/ Salona vereceğim para ile balayına giderdik balayina da gidemedikAynen bende nikah ve sonrasında yemek olmasını istiyordum düğünlerden nefret ediyorum tam bir rezalet,angarya işler..kv düğün manyagı ve ilk oglan oldugu için tutturdu düğün diye tabi..
Konu sahibi boşver takılma sen insanlara en guzelini yapıyorsun hem boylesi daha elit inan bana..günümüzde de cok arttı sayısı
Takıya gelince yine takılıyor merak etme
Merhaba canim sen o dul musun diyenlere deki millete eglendirmeye para vermem de bende nikahtan evlendim bana da diyen oldu mis gibi kina gecem oldu bol bol eglendim nikahta da taki parasi cebimize kaldi borclara ödedik inan salonda dugun yapiyorlar ama hic birsey anlamiyorlar bir saat anca egleniyorsun salona verilen paraya yazik sen öyle diyenlere kulak asma ben boyle istiyorum de havaya vermem de kapa agizlarini hem 3 .ye evlenen kadinlar dugun dernek yapiyorlar artik devir degisti kimse kimseyi takmiyor sende takma kina gecende eglenmene bak.sonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
Aynen gelin damat dugununde hic birsey anlamiyor zaten millet egleniyor sadeceValla bizim paramız vardı 15000 harcadık düğüne ama şimdiki aklım olsa hayatta o parayı düğüne vermezdim. Bi nikah gerçekten yeter.zaten dugundeki hengamede eglenemeyeceksiniz pek birşey anlayamayacaksiniz.size dul musun diye laf edenlere aldırmayın. Çünkü giden 20 bini bizim cebimize koyan olmadı. ..
Kınada oynayan oynarsonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
Düğün başkaları için yapılıyor.Eğer sonradan pişman olmayacaksınız yapmayın.Millet de ne derse desin.sonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?