- 12 Mayıs 2016
- 392
- 241
- 18
- 35
Ay evet ya onu da sorarlarAyrıca kocası ölene dul denir
Kocadan ayrılana değil
Bunu da kavramaları lazım
Dul olunca ikinci elsin , para etmezsin
Hiçbirseye layık değilsin işte zihniyet bu :)))
Tc kimliklerinde bile yazmıyor artık bu kelime ama insanlarımızin ilk fırsatta dilinde
Evlenince de kocan da senin gbi dul mu derler ikimciye:)))
Ya yazmadan edemicem.dugunsuz evlenme dul kadinmisin ne alaka ya bunu diyenler icinmi uzuluyosun.nekadar cahilce bir söz..sonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
sonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
Yoo çekmedi, hatta balayina da gitmedim cunku ev yeni, esyalar yeni, biz yeni evliyiz, hele evimizin biraz tadini cikaralim dedik ve ozel anlarimizi evimizde yasamayi daha uygun gorduk. Tatil kacmiyor ki balayi neymiş, sanki daha sonra omur billah bir yere gidilmiyor gibi koşa koşa balayina gidilmesine de karsiyim. Hani kv kp ile bir otursa herkes, derim ki basbasa kalmak icin gidiliyor. Ama boyle bir durum da yok, genelde herkes zaten evinde basbasa.çevrenizde tepki çektimi peki bu durum..bana görede kına gecesi vs saçma geliyor..Sizinki nasıldı
ben sonradan görme degilim cicim almanyada doguma büyümeyin ve burda yasiyorum mühendisim.burda öyle nikahtan evlenme yok. sonradan görme kendisin galiba düzgün konus terbiyesizlige gerek yokMaddiyatla alakasi yok bu arkadasin öyle ama benim maddiyatla alakasi yoktu ben kendim istemedim esimfalan dugun olsun dedi tercih meselesi o kadar zenginler var nikahtan yapip sonra egleniyorlar sanirim sen sonradan görmesin neyin havasini atiyorsun maddi durumu olmayanda takilarla yapiyor bir sekilde sizin dediginiz cok sacma bencee
okadar cahilsinki dügünün havva atmakla ne alakasi var.cok merak ediyorsan sonradan görme degilim nisanim buyuk 450 kisilik salonda odlu.nikahtan sonra yemege gidildi 100 kisiyle ve kinamda dugunumde yemekliydi. bizde aileler karsiladi borc söz konusu dahi degil. hepside cok güzel dört dörtlük oldu. kiskanmays gerek yok insanlara ya düzgün cevap ver yada hic verme cok cocukcasin. nikah bana dedim cok sadece ve kisa bir prosedür. ben asla öyle evlenmezdim. baskalarin yaptigi beni alakadar etmezMaddiyatla alakasi yok bu arkadasin öyle ama benim maddiyatla alakasi yoktu ben kendim istemedim esimfalan dugun olsun dedi tercih meselesi o kadar zenginler var nikahtan yapip sonra egleniyorlar sanirim sen sonradan görmesin neyin havasini atiyorsun maddi durumu olmayanda takilarla yapiyor bir sekilde sizin dediginiz cok sacma bencee
Almanyada buyunce yuksek kalutemı olyosunuz bebısım sahsen bende turkıyede dogdum okul ıcın yurta dısında okudum ama senn kadaar havalnmyorum shsen bu tutumun sınradan gorme gıbı sahsen turkıyenın de zengınlerı var bende zengınım haata ınsaat sırketımız var kendımızın bende ıc mımarım gel ıse alyım senı ıstrsen almanyada buybce gorgulmu olyçuosun hıc olmamasın belı obemlı olan kendını yerstrmek sen bunu becermmmısınben sonradan görme degilim cicim almanyada doguma büyümeyin ve burda yasiyorum mühendisim.burda öyle nikahtan evlenme yok. sonradan görme kendisin galiba düzgün konus terbiyesizlige gerek yok
ne alaka ya havvayla ne alaka biz böyle istedik böyle yaptik benim senin zenginligin alladar etmez cok cahilsin sen bence kendink hic yetistirmemisin mahelle kadini gibisin seni sikayet edecegim seviyemde degilsin iyi günlerAlmanyada buyunce yuksek kalutemı olyosunuz bebısım sahsen bende turkıyede dogdum okul ıcın yurta dısında okudum ama senn kadaar havalnmyorum shsen bu tutumun sınradan gorme gıbı sahsen turkıyenın de zengınlerı var bende zengınım haata ınsaat sırketımız var kendımızın bende ıc mımarım gel ıse alyım senı ıstrsen almanyada buybce gorgulmu olyçuosun hıc olmamasın belı obemlı olan kendını yerstrmek sen bunu becermmmısın
bende çok masrafli düğün yaptım..Çok masraflı düğün yaptım, şimdi pişmanım...
Hem nazar oluyor, hem takılar boşa gidiyor, hem de sanki geline özel yapılmış gibi laf oluyor.
Onun yerine bir nikah yemek ardından da yurtdışı balayı yapardım...
Sırf düğün için anlamsız borçlara gerek yok. Dolduruşa gelmeyin, huzurunuzu kaçrmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?