düğünsüz evlilik

sen düğünsüz evlilk isteyen birisin konu sahibi
başka konularda
birisi açikhavada kokteyli düğün istiyorr..
çok pahali bir salon tutulmak istemiş nişanlisi ucuz düğün salonlari tutmak istemiş böle bişey okudum.
herkesin ayri bi dert işde.. kimi masrafsiz düğün kimi masrafli düğün istiyor özerntilik..
bekarlarin özenti hayati:)
evlendikten sora ayyy çok masrafli olduk.. çok borca girdik diye düşündürüyor işde
ne insanlar var sen buradakini bi okusan varya çok iyi anlarsin konu sahibi...:)
insanlar bi alem işdee..

Bacım ben de onu dıom konu sahıbıne sımdı bekar admda nıkahtan gısıo konu duluk deılkı anlamayn ıla dugın yap dıo bazı egoıstler tabı durumun varsa yap dugun sendr nıe yapmayasınkı konu sahıbı arkdasımızın durumu yok nıkah olacak dıo amaa turk mılettı bılrsın azı torba deıl ıste cevresnnn dedını dıp konu shıbıde

takı takmamak için bahane aramayın , nikahtada takı merasimi yapacam haberiniz olsun de ,

sana şukadar söyleyim borçla kuracagın evliliği hiç yapma daha iyi çünkü telefasi olmayan kavgalar oluyor ,

kimsenin lafına bakma ve ketfini çıkar.

Vala takı muama benım alem her fçdugunde takı taktı ben dugun yaptımda noldu takı takhıklrmız noldu takmadı bahanenkısın yapmısız elde vucta yokmus he bıde damat drmu ıymıs bıznde oleymıs tqkı takmsakta bız gecnrmısız babamada ders oldu bıda takma sende dedı.xd o ınsanların bahanesı nıkahta takı taklıo kuzenıme ben taktım arkadas dogru dıo

Ben sızın demenıze gore dul idim
Kınada düğünde gayet gösterişli oldu
Ne diyim kıskanclıktan catlayın madem

kusura bakmada polemık yaratan sensin. cok zengınsın ya:)) cahilsin tabi hemde fazlasıyla. seni munete şikayet ettim derdini ona anlatırsın muhatabim değilsin.

bir kere daha düzgün yazmazını bilmiyorsun yurt dışında okumuşmuş:) zenginmiş burda havva atan biri varsa oda sensin ama malesef boş havva cünki hepsi yalan. o yüzenmi eski konularında babam emeklı paramız yok borc ödüyor yazdın tuhaf bir zenginlikmiş. kıskan ve cahil bir bayansin üstelik polemık yaratıyorsun. seni özelden munete şıkayet ettim. insanlara cevap verirken biraz seviyeni yükselt

sana bende takı takmazdım ısabet olmuş zenginsin ya 3 5 in hesabı olmaz.

Salak esımın ınsat sırketı var dıger konularda gorebılrsın mımarlık okudum ve maazada mudurluk yaptm eskı konularımı ıyı oku ozman bundanda basrtım senle ben polemıe gremm yalancı sensın ahmak

Salak esımın ınsat sırketı var dıger konularda gorebılrsın mımarlık okudum ve maazada mudurluk yaptm eskı konularımı ıyı oku ozman bundanda basrtım senle ben polemıe gremm yalancı sensın ahmak
o dedıgın sensin cocuguna yazık daha kendını egıtmemışın evlat yetiştircen birde

Bak burda kımse kımseye yalan solemk zorunda deıl eskı kouşarımı ıyı oku esımın ınsaat srketı oldu yazar benım esımde ınsaat muh cunku srketın adınıda verımı ıstermısın elektrık santrlarrı yapyor hıdro elktrk

Sen sevdiğin kişiyle evleniyorsan mutluysan ne gerek var düğüne? açıkçası düğünde milleti eğlendirmekten başka bir şey değil en fazla 4 saat sürer onda da zaten 1 saat takı töreni bilmem nesi hiç bir şey de anlamıyorsunuz. Hem dul kadın gibi ne demektir yahu ne yani 2. evlilik olunca düğünü hak etmiyor mu oluyor bu ne biçim yakıştırma. Hala ayy 2. evliliği gelinlik giymiş düğün yapmış diyenler mi var?

Bukadr buyutune gore bence sen yalncısın almanyada buyumek adamlık olmuo ben ne almanyada buyup turkıyede hava atlnlar gordum almanyada yasam sartları belı turklerın standrt orda turk oldun ıcın pek onemsenmyosun kuzenım alman vasandası oldusa rahat ettı orenek bı cok ornek verbılrım almnyada yasgıp dogrh durst konusmnyn ınsan tanhorum

bana ne kardeşim bana neeee ne kadar aşalık kompekslş bir insansın demekkı o sonradan görme sensin:) cevap yetiştirm şikayet ettim seni zaten ceza alacaksin. iyi günler büyüde öyle gel

tanhoromusun?? öylemi ben sana almanyada insanlar şöyle böyledir diye örnek vermedimki ben almamyada yaşıyorum dedim. sürekli konuları niye başka tarafa cekıyorsun ki. bir insan bukadar mı cahil olur. gercekten seviyemde değilsin kusura bakma istediğini yaz sana cevap vererek zaman harıyamam. cahilsin cahil

Sen şu lafı ciddiye alıp kafa yiyorsan,demek ki sen de aynı zihniyettesin.
Dünya da nice bekar kız nikahla evleniyor.Ancak sen ve benzeri zihniyettekilerin çevresinde yetişmiş insanlar düğünü çok popüler olağan üstü birşey sanıp,zenginlik bakirelik kıymeetli bir mesele gibi önemser,sadece nikah kıymak isteyenleri anlayamaz algılayamazlar.Namusuyla evlenip namusuyla boşanan insan ve ya eşi ölüp tekrar evlenen insan ister düğün yapar ister nikah.Dul kadınlar nikah yapar zihniyetindeysen,onun bunun lafıyla hareket ediyor insanlara karşı bir duruş sergileyemiyorsan evlenip evlat yetiştirme meselesini bir düşün derim.

Asıl sen benım sevıyemde deılsın bu konu neydı sen nereye cektın kımsenn fıkrını yargılayamsın nıkah yapar nıkahdan gıder bu kısının dusuncesı tammı

bana ne kardeşim bana neeee ne kadar aşalık kompekslş bir insansın demekkı o sonradan görme sensin:) cevap yetiştirm şikayet ettim seni zaten ceza alacaksin. iyi günler büyüde öyle gel
Et bende senı sıkayte ettm ben kompleklsı degılm sonradsn gorme degılm aslada olmadım allh sahıdımdr kımseyıde bugune kadar rencıde eymwyı srvmem burda konu shıbıne yardımcı olamaya calsyoruz bız sen ego tatmın edıyorsun sana egolsun dıyorum baska bısy demyorum hala ne komplekse gırıp cwvap verıyorsun ha benım annelıme alf edemsın sen kımsın de benım analıma laf edıhosun klavye de atar yapma sen aadammusın sen benım anleıme dıl uzatyısun

elalemi mutlu etmek için mi düğün yapıcaksınız?

ayrıca para yokmuş yani. siz diyorsunuz. olmayan parayla yapılmayacağına göre kabullenin durumu.

Patsi53 Allah askina yazma. konuyu okuyayım dedim, polemik başlamış, merak ettim , yazdiklarindan hiçbirşey anlamadim. şu cevaplarini gondermeden bi oku ya. bu ne arkadaş. sadece birsey anladim 7000 e salon tuttuk gene de laf ettiler demişsin de 7000 dedigin ne ki? bir düğün için cok cüzzi bir rakam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…