kusura bakmada polemık yaratan sensin. cok zengınsın ya:)) cahilsin tabi hemde fazlasıyla. seni munete şikayet ettim derdini ona anlatırsın muhatabim değilsin.Tatlım bak bugune kadar bu konu hakında hıc konusmadım ben senın ıcın konustum herkesun durumu kensıne tammı kım ne ıaterse ınu yapar onu dıorum senın almaanyaada dogman myhendı olman suan bu konu degıl onu dugorum noldu ben dınce zoruna gıdıoda srn dınce noluo burda kız dıo drmmm yok sen neler sıosun kıza yardımcı olcan yerde dugun dersındesın dugun olmak zorunda degıl tammı nıkahtanda gıder herkez kendı bılr bu senn dugun bozı alkadr etmez sensın cahıl olan burda amacımız konu sahıbıne yardım etmek senın egonu tatmın etmk deıl
bir kere daha düzgün yazmazını bilmiyorsun yurt dışında okumuşmuş:) zenginmiş burda havva atan biri varsa oda sensin ama malesef boş havva cünki hepsi yalan. o yüzenmi eski konularında babam emeklı paramız yok borc ödüyor yazdın tuhaf bir zenginlikmiş. kıskan ve cahil bir bayansin üstelik polemık yaratıyorsun. seni özelden munete şıkayet ettim. insanlara cevap verirken biraz seviyeni yükseltSenbunlüara taklmüa benmde akrabam nıküah tan gıtı buyuk üsalonda sonra genclet armızda dugun sonası gelını bız gotrduk eglndık bu dulukla alklı degıl vala dugunu bende hıc ıstmıodum nılaah yemek ıstıodum esım ıstemedı paran yoksaa yap ole bu sefet mılete bksan ucuz salon ttsan busefer ona dıcekler nasıl yer sole bole konusan onada konusur vala ben dugun salonjnu 7 mılyara ttm halde hersey vardı gene konusan konustu bosver
sana bende takı takmazdım ısabet olmuş zenginsin yaVala takı muama benım alem her fçdugunde takı taktıben dugun yaptımda noldu takı takhıklrmız noldu takmadı bahanenkısın yapmısız elde vucta yokmus he bıde damat drmu ıymıs bıznde oleymıs tqkı takmsakta bız gecnrmısız babamada ders oldu bıda takma sende dedı.xd o ınsanların bahanesı nıkahta takı taklıo kuzenıme ben taktım arkadas dogru dıo
o dedıgın sensin cocuguna yazık daha kendını egıtmemışın evlat yetiştircen birdeSalak esımın ınsat sırketı var dıger konularda gorebılrsın mımarlık okudum ve maazada mudurluk yaptm eskı konularımı ıyı oku ozman bundanda basrtım senle ben polemıe gremm yalancı sensın ahmak
bana ne kardeşim bana neeee ne kadar aşalık kompekslş bir insansın demekkı o sonradan görme sensin:) cevap yetiştirm şikayet ettim seni zaten ceza alacaksin. iyi günler büyüde öyle gelBak burda kımse kımseye yalan solemk zorunda deıl eskı kouşarımı ıyı oku esımın ınsaat srketı oldu yazar benım esımde ınsaat muh cunku srketın adınıda verımı ıstermısın elektrık santrlarrı yapyor hıdro elktrk
tanhoromusun?? öylemi ben sana almanyada insanlar şöyle böyledir diye örnek vermedimki ben almamyada yaşıyorum dedim. sürekli konuları niye başka tarafa cekıyorsun ki. bir insan bukadar mı cahil olur. gercekten seviyemde değilsin kusura bakma istediğini yaz sana cevap vererek zaman harıyamam. cahilsin cahilBukadr buyutune gore bence sen yalncısın almanyada buyumek adamlık olmuo ben ne almanyada buyup turkıyede hava atlnlar gordum almanyada yasam sartları belı turklerın standrt orda turk oldun ıcın pek onemsenmyosun kuzenım alman vasandası oldusa rahat ettı orenek bı cok ornek verbılrım almnyada yasgıp dogrh durst konusmnyn ınsan tanhorum
Sen şu lafı ciddiye alıp kafa yiyorsan,demek ki sen de aynı zihniyettesin.sonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
Asıl sen benım sevıyemde deılsın bu konu neydı sen nereye cektın kımsenn fıkrını yargılayamsın nıkah yapar nıkahdan gıder bu kısının dusuncesı tammıtanhoromusun?? öylemi ben sana almanyada insanlar şöyle böyledir diye örnek vermedimki ben almamyada yaşıyorum dedim. sürekli konuları niye başka tarafa cekıyorsun ki. bir insan bukadar mı cahil olur. gercekten seviyemde değilsin kusura bakma istediğini yaz sana cevap vererek zaman harıyamam. cahilsin cahil
Et bende senı sıkayte ettm ben kompleklsı degılm sonradsn gorme degılm aslada olmadım allh sahıdımdr kımseyıde bugune kadar rencıde eymwyı srvmem burda konu shıbıne yardımcı olamaya calsyoruz bız sen ego tatmın edıyorsun sana egolsun dıyorum baska bısy demyorum hala ne komplekse gırıp cwvap verıyorsun ha benım annelıme alf edemsın sen kımsın de benım analıma laf edıhosun klavye de atar yapma sen aadammusın sen benım anleıme dıl uzatyısunbana ne kardeşim bana neeee ne kadar aşalık kompekslş bir insansın demekkı o sonradan görme sensin:) cevap yetiştirm şikayet ettim seni zaten ceza alacaksin. iyi günler büyüde öyle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?