düğünsüz evlilik

konu sahibi bu senin dügünün ister yaparsin ister yapmazsin. içinde kalacaksa biraz daha bekle ve yap yoksa yapma. bu arada nisanlinin ve senin durumun bu kadar kotuyse evlenince nasil gecineceksiniz onu dusunun ve guzel bir plan yapin bence.

valla bizim imkan vardı ama dugune gerek yok dıyıp nıkah yaptık saçma geldı yanı...

Artık çoğu insan nikah yapıyor bence üzülme, nikahtan sonrada bir yemek yersiniz eğlenceli olur, üzülecek birşey yokki.. Bence insanlara aldırma, mutluluklar...

Bende onu anlatmaya calisiyorum bak ne guzel demissiniz buradaki bazi arkadaslar maddiyata bagliyor hic alakasi yok bazilari gösterisi cok seviyor biraz varlikli olunca

Okumussun ama bos senin seviyene düsemem sırf varlikli oldugunuz icin havaniz bu cicim ben kiskanmiyorum asil cocuk olan sensin kiskansam ben yapardim istedigim.gibi dugun

Biz evlenirken mecbur 2 düğün yaptık 1 i benim memleketimde biri İstanbul'da. Külliyen fuzuli masraf. Yaptığımız masraf topladığımız takıya bile denk gelmedi. Şimdiki aklım olsa ve benim memleketim sade nikahı kaldırabilecek bi memleket olsaydı kesinlikle nikah yapardım. Ayrıca 2 düğün yaptığımız halde (memleketteki hem kına hem düğün şeklinde oldu. Başta gelinlik giydim millet oynadı etti en son kınalık giydim kına yakıldı). Niye ayrıca kına yapmıyorsunuz kız kınasız evden çıkar mı diyen oldu. Demem o ki kimseye yaranamazsın sanki parasını onlar veriyor. Düğünde millet yiyip içip eğleniyo maliyeti,angaryası ve stresi size kalıyor. Nikah en temizi kesinlikle.

Dul değilim ama düğün masraflarını siz yapacaksanız ben de bilirim düğünle evlenmeyi de canım sen bakma onlara düğün yapsan bu sefer de şurası şöyle burası böyle diye konuşmaya yer arar millet
Ayrıcaaa dul kadın nedir ya nasıl bi laftır... Evlenip boşanmış erkek olsaydın o zaman da dul adam gibi dicekler miydi... Ne g*rizekalı milletiz biz ya...

Ayrıca, akşamına sevişecek olan benim nedir milletteki bu çiftleşen çiftlerin çiftleşmesi şerefine göbek atma isteği Yahu

bende düğünsüz evleneceğim nikahla bunun dul olmakla alakası ne nişanlımda bende istemiyoruz düğün bana göre gereksiz masraf biz düğün parasıyla balayına gitcez kişiye göre değişir düşünceler

dul olunca ne oluyormuş ki , terbiyesizlik başka bişey değil..

eğer imkan yoksa çok dert etmeyin bence.
zaten herkesi memnun etmek zor oluyor en azından kafanız rahat etmiş olur.

Onemli olan dogru kisi ile bir gelecek kurmaktir size bunlari soyleyenler de dugunlere yemek,ogluna gelin bakmak veya oynamak icin giden tipler galiba cok goruyoruz televizyonda şatavatlı dugun yapip evlenen unluleri cogu da 1 yila bosaniyor o yuzden onemli olan mukemmel yerde dugun yapmak degil bosvern gulun gecin

Dul değildim, düğünsüz evlendim, incilerim de dökülmedi
Pekala yapabilirdim isteseydim, kendi isteğimizle yapmadık, milleti mutlu edeceğim diye eğlence mi yapacağım, düğün parasıyla tatile gittim, çatır çatır yedim
Bir de milletin dullukla derdi nedir anlamam hiç, ne oluyor dul olunca yani

şimdiki aklım olsaydı canım kesinlikle düğün falan yapmazdıım
ne o harcanan paralar öyle yazık vala
alt tarafı 2 3 saat için
aklın varsa düğün yapma zateen bencee

Akşam yemek için eğlenceli biyer ayarlanabilir.
Gelenlerde kendi parasını bersin o şekilde 100 kişi çağırsan 40 kişi anca gelir emin ol.

Dul lafı takıldı kaldı millete dul olup gelinlik giyip düğün yapanlarda var onlarada kızıyolar

Olay sadece boş konuşmak başka bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…