HelalBen sızın demenıze gore dul idim
Kınada düğünde gayet gösterişli oldu
Ne diyim kıskanclıktan catlayın madem
Bende onu anlatmaya calisiyorum bak ne guzel demissiniz buradaki bazi arkadaslar maddiyata bagliyor hic alakasi yok bazilari gösterisi cok seviyor biraz varlikli oluncabende çok masrafli düğün yaptım..
düğün yaptık da ne oldu.. borç ödüyoruz işde...
bitmiyor ki.. millete gösteriş yaptık öleyiz zaten.. millet ne der ne düşünür diye modundayiz..
ben hiç tınlamazdim.. ama düşündürüyor yinede.
Okumussun ama bos senin seviyene düsemem sırf varlikli oldugunuz icin havaniz bu cicim ben kiskanmiyorum asil cocuk olan sensin kiskansam ben yapardim istedigim.gibi dugunokadar cahilsinki dügünün havva atmakla ne alakasi var.cok merak ediyorsan sonradan görme degilim nisanim buyuk 450 kisilik salonda odlu.nikahtan sonra yemege gidildi 100 kisiyle ve kinamda dugunumde yemekliydi. bizde aileler karsiladi borc söz konusu dahi degil. hepside cok güzel dört dörtlük oldu. kiskanmays gerek yok insanlara ya düzgün cevap ver yada hic verme cok cocukcasin. nikah bana dedim cok sadece ve kisa bir prosedür. ben asla öyle evlenmezdim. baskalarin yaptigi beni alakadar etmez
Ahahah :))Ay evet ya onu da sorarlar
Evet hepimiz ikinci eliz demek lazim oylelerine
Dul olmayan erkek yok valla bu mantikla bakarsakerkek dedigin her gun evlenir
sonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?