düğünsüz evlilik

Onemli olan senin ne istedigin . Ileride pisman olacaksan dugununu yap ama sadece elalem ne der diye dugun yapacaksan gerek yok.

Dipsiz Not : Ben de dugunu gereksiz bulanlardanim.

Sadece nikah olması en güzeli,düğün demek sırf stres demek,başkalarını eğlendirmek demek.Başkaları eğlenecek diye ne gerek var o kadar yükün altına girmeye.
Ayrıca dul kadın tabiri nedir ya ne kadar çirkin bir ifade.Dul olunca kadın birseyi haketmiyo mu yani?
Kadınları sıfatlandırmaya doymadı insanlar.

Düğün çok elzem birşey değil, nikahın oluyo,gelinliğini giyiyosun ee sorun ne? Göbek atmaya meraklı olanların boş ve beyinsiz konuşmaları işte..Kulak bile asma, yav he he deyip geç..

Allah allah bende düğünsüz evlenicem maddiyatsızlıktan değil ama düğün sevmiyorum dul kadın ne mana ya ?
Umursamayın siz sevdiğiniz adamla aynı eve gireceksiniz karısı olacaksınız ya kulağınızı tıkayın hiç mühim değil!!
Sizi ve kocanızı da tebrik ediyorum özellikle sizi düğün olmadı diye tribe giren insanlardan değilsiniz ...

Tam hayalimdi eşim tarafı zorla düğün yaptı. İki taraf da memnun olmadı. Milleti takmayın önemli olan sizin ne istediğiniz

Dul olmak ayıp bişey mi? Beyinciklerine mıçtığım cahil yaratıklar sen bosver elalemi havlasınlar havlasınlar susarlar illaki önemli olan senin ne düşündüğün bana göre düğün cok gereksiz bir sürü dedikoducu meraklı köftelerin piştiği herkesin herşeye bi kulp bulduğu saçma sapan bir ortam yapana saygı duyarım ama asla istemem

ben düğünsüz evlendim
hatta gelinliksiz
yani kısacası bi sıkıntı olmaz sen insanlara biz böyle istedik diyeceksin o kadar.

ben bi de akrabayım o oksijen israflarıyla düşünün halimi

bende düğün yapmadım maddi imkansızlıktan değil. tamamen tercih meselesiydi.ne düğüne gitmeyi severim ne göbek atmayı. bi kere bile pişman olmadım.gelinliğimi giydim. çok güzel bir gündü. bence hiç sorun etme. önemli olan düğün değil sizin doğru kişiyle doğru evlilik yapmanız. üzmeyin kendinizi iki üç saatlik saçma bi eğlence için

Ne demek dul musun ya bu ne sacma bir bakis acisi onlar bedava eglence istiyolar dertleri o

Hic üzülmeyin bence milleti eglendirmek için borcamı gireceksiniz? Şimdiki aklım olsaydı düğün yapmaz nikahtan evlenirdim. Bana dugun cok sacma geliyor.
Hem önemli olan gelinlik giymek, onuda giyeceksiniz zaten.
Şimdiden hayirli olsun.

Ben de dugun sevmiyorum, yapmadim da. Takilar da dugun salonu yerine elimize kaldi, oh! Gelen gelir gelmeyen de gelmez, takan takar gonlunden kopani, herkesin cani sag olsun. Benim icin onemli olan yuvami kurmak. İnanin borc insana mutluluk getirmez. Bircok cift dugun, gosteris icin evliliginin ilk yillarini borc sıkınti icinde gecirmeyi goze aliyor. Bana da bu sacma geliyor, hadi bakalim

çevrenizde tepki çektimi peki bu durum..bana görede kına gecesi vs saçma geliyor..Sizinki nasıldı

Ne alakasi varmis ya.. bicok arkadasim yeni atandi vs masraf yapmak istemediler bazilari gereksiz gordu ve nikahla evlendiler dugun yapmayip hic kimseden de dul gibi evlendi dedigini duymadim.. tikayin kulaklarinizi elaleme.. o elalem dedigimiz kesim dugun yapsaniz dugunu begenmez yapmasaniz da oyle.. konusur dururlar hiic umursamayin..

Çıkışta en yakın arkadaşlarınızla bir cafeye gidip pasta filan kesin mini bir kutlama olur. Onun dışında hiç takılmayın ya biri bişey derse "Biz böyle istiyoruz böyle karar verdik" deyip kestirip atın. Hatta misilleme yapın " O ne öyle bir sürü kişi oynuyor filan hepsi gürültü işi boşa masraf" deyin.
Demek istediğim bişeyler diyenlere karşı kendinizi savunun laflarını ağızlarına tıkın. Ben düğün filan yaptım ama birisi bana bu olmamıştı filan dediğinde hep ben öyle istedim ben öyle beğendim derim. Karşıdaki kalır öyle.

ben de çok sinir oluyorum bi düşünceye dul kadın olmak kötü bişey mi nedr yani
Kesinlikle katılıyorum benim arkadaşım 2. Evliliğini yaptı yani duldu.. Fakat öyle bir düğünle evlendi ki ilkinde görmediği görkemi yaşadı. Kızlara yapılmayan ona yapıldı.Kader kısmet meselesi. Herkes düğün yapacak diye birşey yok,bütçeniz uyuyorsa olur olmazsada Siz eşinizle mutluluğunuza bakın,düğün eğlence bunlar güzel fakat çok geçici..

Düğün olmadan direk nikah olması en güzeli. Milleti mi eğlendirceksiniz. Onun yerine güzel bir yere balayına gidersiniz ohh miss.

Sana dul kadın yakıştırması yapanlara ağzının paylarını ver hiç çekinme çünkü onlar cahil bu kadar net!
En güzeli düğünsüz zaten, bende öyle istemiştim mesela sadece nikah istemiştim akrabaların baskısı yüzünden düğün oldu işte
Hatta nikahı dışarda yapsanız bi mekanda değilde siz biyer bulup biraz ortamı güzelleştirseniz vs çok güzel bir nikah olur hiç canını sıkma hayırlı olsun

nasil bir asagilamadir bu ya?!
sene 2016 neyin dullugu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…