- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
sonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
ben bi de akrabayım o oksijen israflarıyla düşünün halimidul kadınmısın dugunsuz evlenıyorsun ne demek mıs ya onu hangı superzeka!!! soyluyor
allahım nasıl oksıjen ısraflarıyla aynı ulkede yasıyoruz yarabbım onu dıyenler tabırı caızse dul kalsınlarda göreyım
benım bıle canımı bukadar sıktıysa belırlı sebeplerden evlılıgı sona erenlerı dusunemıyorum bıle
ayrıca en guzelı nıkah ben okadar nıkah olsun dıye tutturdum kayınbabam ıllada dugun olacak dedı noldu bosa yorgunluk basımız göğe falanda ermedı baya yorulduk
en guzelı nıkah
her kafadan ses cıkar kımseyı memnun edemezsın bosver
dugun yapsan nıkahda olurdu derler emın ol
Valla bana kalsa yapmadım hep toplumun yonlendirmesi[/QUOTE
öyle dayatıyorlar çok bilmişler herşeye maydanoz .....
sonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
Kocacım sağolsun.Ne hakla yaptin tum bunlari? hic utanmadin mi? Dulsun sen dul, haddini yerini bil
çevrenizde tepki çektimi peki bu durum..bana görede kına gecesi vs saçma geliyor..Sizinki nasıldıBen de dugun sevmiyorum, yapmadim da. Takilar da dugun salonu yerine elimize kaldi, oh! Gelen gelir gelmeyen de gelmez, takan takar gonlunden kopani, herkesin cani sag olsun. Benim icin onemli olan yuvami kurmak. İnanin borc insana mutluluk getirmez. Bircok cift dugun, gosteris icin evliliginin ilk yillarini borc sıkınti icinde gecirmeyi goze aliyor. Bana da bu sacma geliyor, hadi bakalim
Kesinlikle katılıyorum benim arkadaşım 2. Evliliğini yaptı yani duldu.. Fakat öyle bir düğünle evlendi ki ilkinde görmediği görkemi yaşadı. Kızlara yapılmayan ona yapıldı.Kader kısmet meselesi. Herkes düğün yapacak diye birşey yok,bütçeniz uyuyorsa olur olmazsada Siz eşinizle mutluluğunuza bakın,düğün eğlence bunlar güzel fakat çok geçici..ben de çok sinir oluyorum bi düşünceye dul kadın olmak kötü bişey mi nedr yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?