- 23 Mart 2015
- 5.758
- 12.175
- 448
- 36
sonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
Ayrıca kocası ölene dul denirSen bakma millete
Ne de olsa onlari mutlu etmek mumkun degil
Ayrica dul kadin kadar da tas dussun baslarina o ayrimi yapanlarin
bu kadar dert ediyorsan evlenmesonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
sonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
Eğer içinde kalacaksa biraz daha bekleyip para biriktiremez misiniz ?çalışıyor Musunuz ? Kendi tercihinizse kimin ne dediğini umursamayın lütfen siz evleniyorsunuz başkası değil.o tabir de hoş olmamış dul olmak bir eksiklik vs değilsonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
Maddiyatla alakasi yok bu arkadasin öyle ama benim maddiyatla alakasi yoktu ben kendim istemedim esimfalan dugun olsun dedi tercih meselesi o kadar zenginler var nikahtan yapip sonra egleniyorlar sanirim sen sonradan görmesin neyin havasini atiyorsun maddi durumu olmayanda takilarla yapiyor bir sekilde sizin dediginiz cok sacma benceene alaka maddiyata bagli bu isler... bizim dugununuz salonda cok kalabalik ve yemekliydi cokta eglendik aslada dügünsüz evlenmezdim. kinada sonucta masraf yine yer tutulyor?!
herkes degil ama sade nikahla evlenenlerin cogu maddi durumlari olmadigi icin bunu tercih ediyor. gelinlik giymege bile degimiyor nikah ne kadar sürüyorki? ki biz nikaha gelen herkesle yemege gittik. yok dugune ne gerek var suna ne gerek var demek bna göre sacma. sonucta bir kere oluyor bu isler
Ama sizin sevdiğiniz şeyleri bazı insanlar sevmiyor bile, bunu göz ardı ediyorsunuz. Tamam şuan konu sahibinin durumu maddiyatla ilgili ama onun da bu kadar dert edeceği bir mesele değil ki, amaç gerçekten yuva kurmaksa, ne gerek var demek de saçma olmaz, sonra karı koca dert çekecek olan onlar, dışarıdan onlara bu baskıyı yapanlar dış kapının mandalı olacak o dert günlerinde...ne alaka maddiyata bagli bu isler... bizim dugununuz salonda cok kalabalik ve yemekliydi cokta eglendik aslada dügünsüz evlenmezdim. kinada sonucta masraf yine yer tutulyor?!
herkes degil ama sade nikahla evlenenlerin cogu maddi durumlari olmadigi icin bunu tercih ediyor. gelinlik giymege bile degimiyor nikah ne kadar sürüyorki? ki biz nikaha gelen herkesle yemege gittik. yok dugune ne gerek var suna ne gerek var demek bna göre sacma. sonucta bir kere oluyor bu isler
+1Bu dul kadınlar size netti gardaşım diyesim geliyor topluma.
Ne kinmiş, ne hınçmış arkadaş dul kadınlara karşı bitmek bilmedi. B.k vardul kadınlarda herkes ağzına dolamış.
Hiiç üzülme o millet hep konuşur zaten.. yemekli içmekli bol eğlenceli düğün yap yine memnun edemezsin sevimsiz sevimsiz konuşurlar ancak... ben de sadece nikah çok istemiştim tabiki eşim de öyle annelerimizi ikna edememiştik.. hala da pişmanım.. kafayı falan da yeme ammaaannn sen kendine bak maddi durumuna bak ona göre yap işini gücünü.. ya da illa düğün dersen küçük bi orkestra ile oturduğunuz yerde meydan tarzı bi yerde sadece belediyeye izin kağıdı imzalatarak düğününüzü yapabilirsiniz.. hatta orkestrayla anlaşırsınız takılardan verirsiniz ücretlerini.sonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?