- 12 Şubat 2012
- 391
- 271
- 323
- Konu Sahibi gxuxlixsxxsx
-
Allah sabır versin arkadasım.. inan cok üzüldüm kendi basıma gelmiş gibi.. su aralar benim ilişkimde sallantıda bitti bitecek hatta. kac gündür uyku uyumuyorum ofkeden simdi kendimi senin yerine koyunca beterin beteri varmıs dedim. bilemiyorum gerci acı eşiği, yaşanmıslıklara göre mi verilen değere göre mi değişiyor.. ben de su an üst seviyede bir kalp kırıklığı yasıyorm daha fazlası olamazmıs gibi geliyor mesela.Arkadaslar benim 6yilimi calan ustune söze bir hafta kala aldatan adam yıllardir hayalini kurdugumuz yerde evleniyor bu gece((kalbim yaniyo alevler icinde..benim mutsuzlugum uzerine mutluluk yaşıyor...benim umutlarimi hayallerimi heveslerimi kursagimda birakti ve simdi mutlu koskocaman 6yil çöp oldu hayirlisi bu diyorum ama ben böyle mutsuzken bunada o sebepken nasi mutlu olabiliyor (bu gece sabaha çikarsam iyidir
ALLAH yarına bırakır yanına bırakmaz... sen olabildiğince kendini bırakma spora başla ne biliyim çeşitli uğraşlar bul seni meşgul edecek..eve kapanıp kalma zaman herşeyin ilacı bi gun gelcek kendine kızcaksın ben bu adam için mi kendimi üzmüşüm diye.. sağlıcakla kal
Allah c.c muhafaza ben olsam herhalde "duydum ki düğünün varmış, nikah düğün bir arada, düşünmesi bile deli eder sana bir başkası dokunacakmışşş" şarkılarını dinler iyice arabeske baglardım
Tabii ki sen böyle yapma ama çok zor ama geçici inan nu yaşadığın seni ileride daha güçlü kılacak. Umarım çok yakin bi dostun vardır da ona söylenerek ve uyuyarak daha kolay atlatırsın.
Keske daha cok yardım edebilsek...
Üzülmen normal tabi,6 yil bu dile kolay.
Fakat bosver be canim karaktersiz evlenmeden yüzünü göstermis,bunu düsünerek Allaha havale et.
Arkadaslar benim 6yilimi calan ustune söze bir hafta kala aldatan adam yıllardir hayalini kurdugumuz yerde evleniyor bu gece((kalbim yaniyo alevler icinde..benim mutsuzlugum uzerine mutluluk yaşıyor...benim umutlarimi hayallerimi heveslerimi kursagimda birakti ve simdi mutlu koskocaman 6yil çöp oldu hayirlisi bu diyorum ama ben böyle mutsuzken bunada o sebepken nasi mutlu olabiliyor (bu gece sabaha çikarsam iyidir
Evet canim ailemide karsima aldim istememelerine ragmen.onuda ailesinide affetmistim.vevo zamanda sunu dilemidtim allahim ailesini elime dusur ve onun katsisina benden cok kotusu cikdin diye...ve gercekten oldu annesi yalvardi bana oglumu o kizin elinden kurtar diye...Cok üzücü durum, ne diycemi bilemiYorum. Hic üzülme, cezasini hemen deyilsede
Mutlaka bi gün verir allah. Kendini birakma lütfen.
Benim sana kizdigim durum, Adam zaten üc yil önce gibi ailem seni
Istemiyor diyerek, ailesinin sözünü dinleyip kendi kisiligini ortaya koyuyor, daha napsaydi.
Vede ailesi o kizida istemedigi Halde, o karaktersiz bu defa bas kaldirabiliyor aiesine.
Cok üzücü durum, ne diycemi bilemiYorum. Hic üzülme, cezasini hemen deyilsede
Mutlaka bi gün verir allah. Kendini birakma lütfen.
Benim sana kizdigim durum, Adam zaten üc yil önce gibi ailem seni
Istemiyor diyerek, ailesinin sözünü dinleyip kendi kisiligini ortaya koyuyor, daha napsaydi.
Vede ailesi o kizida istemedigi Halde, o karaktersiz bu defa bas kaldirabiliyor aiesine.
Üzülme giden geri gelmesin zTen
Kolay deil ne olursa bayanlara oluyor. Insallah cabuk atlatirsin...
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Aynı şeyleri bende yaşadım hasta oldum zayıfladım sinir hastası oldum işimden oldum ama ne oldu onlar mutluyken ben bunları atlatmakla uğraştım. Şunu bil ki herkes en fazla boşver hayırlısı der yoluna bak der kimse anlamaz yalnız kAlırsın . Tek yanında olan alllah.vazgeçme güçlü ol zamanla alışıyosun unutmasanda... İçin yansada kalbin acısada senden başka kimse çare olmaz sana bana da kimsenin olmadığı gibi...
merhaba canim ilahi adalete inan.benim bi arkadasimin abisi dugunune gunler kala hersey hazirken ev esyalar gelinlik dugun salonu vs nisanlisini bir baskasi icin terketti o kiz ne acilar cekti kimbilir bigun yolda karsilasmistik ozamanlar yanimda arkadasim vardi yani kizin gorumce adayi dediki abin beni baska bir kiz icin terketmis kiz bi cafede calisiyomus orayi basmaya gidiyom suan dedi ve hungur hungur agliyoduSonra bunlar evlendiler ama hicmutlu olamadilar kac kere ayrildilar tekrar birlestiler 8 yillik evliler ve cocuk cok istemelerine ragmen olmuyomus ve herkez biliyo eski nisanlisinin ahini aldilar ondan iki yakalari biaraya gelmiyo.o kizi hic unutmadim ogun ben napicam esra herkez dugunu soruyo bana napicam diye haykirislarini hic unutmadim.eden buluyo guzelim hic uzulme.bisey soylemek istiyorum.lutfen kimse beni yanlis anlamasin cocugu olmayanlara ben surekli dua ediyorum cok uzuluyorum.evlat hasretini biliyorum cunku ama bu adam sirf daha guzel diye okizcagizi dugune gunler kala ortada birakti cok kizginim bence yaptiklarinin bedelini oduyolar.kizda guzelmi guzel bir kizdi ay parcasi gibiydi digeri daha disli oldugu icin etkiledi heralde o karaktersizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
24 yasindayim okul oncesi ogretmeniyim dusunmem gerekn bi kpss var bi haftadir calisamiyorum.ve cok uzucu o polisdi ailem onaylamadi ve ben bu durumu hic dillendirmedim universite okumayisi umrumda bile degildi meslegide ben ona o kafr guvenmisdimki
Arkadaslar benim 6yilimi calan ustune söze bir hafta kala aldatan adam yıllardir hayalini kurdugumuz yerde evleniyor bu gece((kalbim yaniyo alevler icinde..benim mutsuzlugum uzerine mutluluk yaşıyor...benim umutlarimi hayallerimi heveslerimi kursagimda birakti ve simdi mutlu koskocaman 6yil çöp oldu hayirlisi bu diyorum ama ben böyle mutsuzken bunada o sebepken nasi mutlu olabiliyor (bu gece sabaha çikarsam iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?