Düğünü bugünmüş:(((önce aldatilma sonra bu:(((

ALLAH yarına bırakır yanına bırakmaz... sen olabildiğince kendini bırakma spora başla ne biliyim çeşitli uğraşlar bul seni meşgul edecek..eve kapanıp kalma zaman herşeyin ilacı bi gun gelcek kendine kızcaksın ben bu adam için mi kendimi üzmüşüm diye.. sağlıcakla kal

Allah sabır versin arkadasım.. inan cok üzüldüm kendi basıma gelmiş gibi.. su aralar benim ilişkimde sallantıda bitti bitecek hatta. kac gündür uyku uyumuyorum ofkeden simdi kendimi senin yerine koyunca beterin beteri varmıs dedim. bilemiyorum gerci acı eşiği, yaşanmıslıklara göre mi verilen değere göre mi değişiyor.. ben de su an üst seviyede bir kalp kırıklığı yasıyorm daha fazlası olamazmıs gibi geliyor mesela.

benim en yakın kız arkadaslarımdan brisi yaptı bu senin sevgilinin sana yaptığını, 6 yıllık ilişkisi, ev hazır, gelinlik hazır, davetiyeler basılmıs ve düğüne 1 hafta var. kzıın görüştüğü baska biri daha vardı. asık oldum galiba napıcam bilmiyorum derdi. o gorustuğu adam calıstığı sirkette müdürdü dolayısıyla hergün beraberlerdi iş yerind eve nişanlı olduğunu da biliyordu. 1 hafta kala bizimki ayrıldı 2 ay gecmeden o adamla evlendi ve simdi 2 yasında kızları var cok mutlular. 6 seneyi geçirdiği adamdana ayrıldı zerre kadar üzülmedi. benim surda 3 ay oldu sinirden gzüme uyku girmiyor.

baska arkadaslara da sylediğim gbi, giden 6 senen basının gözünün sadakası olsun. cok zor biliyorum, hiç gecmeyecek gibi geliyor eminim. ama ben boyle durumlarda ailemden brini kaybettiğimi düşünüyorum bir an, Allah geçinden versin. inan kendime geliyorum. bir tarafta giden canın kanın, diğer tarafta sana değer vermeyen 5 para etmez birisi. emin ol gün gelecek bu yaptığının karsılığını göreceksin. o günün umuduyla yasa. iyi ki ayrılmısım diyeceksin bir gün.

karsına oyle bir adam cıkar ki bi 6 günde asık olup 6 ayda evleniverirsin bu işler hiç belli olmaz, 6 yıl bırak cop olsun o adamla evlensen daha cook 6 yıl cop olacaktı, sen kurtulmussun, simdi o kız düsünsün.

Allah c.c muhafaza ben olsam herhalde "duydum ki düğünün varmış, nikah düğün bir arada, düşünmesi bile deli eder sana bir başkası dokunacakmışşş" şarkılarını dinler iyice arabeske baglardım
Tabii ki sen böyle yapma ama çok zor ama geçici inan nu yaşadığın seni ileride daha güçlü kılacak. Umarım çok yakin bi dostun vardır da ona söylenerek ve uyuyarak daha kolay atlatırsın.
Keske daha cok yardım edebilsek...

Üzülmen normal tabi,6 yil bu dile kolay.
Fakat bosver be canim karaktersiz evlenmeden yüzünü göstermis,bunu düsünerek Allaha havale et.

Birakmaz dimi..Allah gun gelir beni yaktigi gibi onuda yakar dimi onada dedim insallah evlenirsin aldatilirsin butun heveslerin kursaginda kalsin dedim o da bana o bana asla yapamaz beni birakamaz dedi dogru yapamaz kizin işi gucu yok eli mahkum adama

Üzülmen normal tabi,6 yil bu dile kolay.
Fakat bosver be canim karaktersiz evlenmeden yüzünü göstermis,bunu düsünerek Allaha havale et.

Allahin takdirine biraktim zaten.Rabbim herseyin en iyisini bilir bana yasattiklarini da kirikliklarimida Allah biliyor

Üzülme gerek yok ama sen de bi şapkanı önüne al düşün neler yaptın neler yapamadın. Ilgisizdin belki. Aslında bi kere daha eski erkek arkadaşınla konuşma fırsatın olsaydı o içindekileri sana dökerfi. İşte o zaman anlardın sen de onun hala sana karşı bişeyler hissettiğini . İçinde kalanalr olmasa niye bişey döksün ki demi? Bunlar hep yaşanmış şeyler benim erkek arkadaşım kız arkadaşına gidip söyledi bunları. Ben de gördüm benim canım yandı ama senin de için rahatlar belki diye söyledim

Kolay deil ne olursa bayanlara oluyor. Insallah cabuk atlatirsin...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Aynı şeyleri bende yaşadım hasta oldum zayıfladım sinir hastası oldum işimden oldum ama ne oldu onlar mutluyken ben bunları atlatmakla uğraştım. Şunu bil ki herkes en fazla boşver hayırlısı der yoluna bak der kimse anlamaz yalnız kAlırsın . Tek yanında olan alllah.vazgeçme güçlü ol zamanla alışıyosun unutmasanda... İçin yansada kalbin acısada senden başka kimse çare olmaz sana bana da kimsenin olmadığı gibi...

merhaba canim ilahi adalete inan.benim bi arkadasimin abisi dugunune gunler kala hersey hazirken ev esyalar gelinlik dugun salonu vs nisanlisini bir baskasi icin terketti o kiz ne acilar cekti kimbilir bigun yolda karsilasmistik ozamanlar yanimda arkadasim vardi yani kizin gorumce adayi dediki abin beni baska bir kiz icin terketmis kiz bi cafede calisiyomus orayi basmaya gidiyom suan dedi ve hungur hungur agliyodu Sonra bunlar evlendiler ama hicmutlu olamadilar kac kere ayrildilar tekrar birlestiler 8 yillik evliler ve cocuk cok istemelerine ragmen olmuyomus ve herkez biliyo eski nisanlisinin ahini aldilar ondan iki yakalari biaraya gelmiyo.o kizi hic unutmadim ogun ben napicam esra herkez dugunu soruyo bana napicam diye haykirislarini hic unutmadim.eden buluyo guzelim hic uzulme.bisey soylemek istiyorum.lutfen kimse beni yanlis anlamasin cocugu olmayanlara ben surekli dua ediyorum cok uzuluyorum.evlat hasretini biliyorum cunku ama bu adam sirf daha guzel diye okizcagizi dugune gunler kala ortada birakti cok kizginim bence yaptiklarinin bedelini oduyolar.kizda guzelmi guzel bir kizdi ay parcasi gibiydi digeri daha disli oldugu icin etkiledi heralde o karaktersizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok üzücü durum, ne diycemi bilemiYorum. Hic üzülme, cezasini hemen deyilsede
Mutlaka bi gün verir allah. Kendini birakma lütfen.

Benim sana kizdigim durum, Adam zaten üc yil önce gibi ailem seni
Istemiyor diyerek, ailesinin sözünü dinleyip kendi kisiligini ortaya koyuyor, daha napsaydi.
Vede ailesi o kizida istemedigi Halde, o karaktersiz bu defa bas kaldirabiliyor aiesine.

çok zor bi durum. allah yardımcın olsun. hayırlısı buymuş diyeceksin. elden bişey gelmez sonuçta. dövünsen, ölsen bitsen ne çare? zarar yine sana. şunu da düşün, senle mutlu olamayacağına inanmış ve böyle bi seçim yapmış sonuç seni mutsuz etse de tek taraflı bi bağlılık ve istek varmış canım. 6 yıllık bi ilişki olması 1. yıl ile 6. yıl aynı olacak anlamına gelmez ki. zamanla tükenmiş demek ki. sonuçta flört aşaması neden vardır, birbirimizi tanımak ve evleneceğin kadını veya erkeği seçmek için. o bu süreçte seni tanımış ve evleneceği kadın olamayacağını görmüş senin için çok yakıcı bi gerçek olsa da... allah adaletlidir, yaşadığın bu acıyı büyük bir mükafat olarak döndürecektir sana emin ol ve hiç aklından çıkarma. göreceksin ki yakın bi zamanada sendeki bu acının yoğunluğu kademe kademe azalmış olacak ve bi bakmışsın ki bambaşka bi hayat yaşıyorsun. klişe ama hayat bi sınav, sınavını başarıyla atlatırsın inşallah...

Eden bulur, hiç kendini yıpratma .
Ne kadar üzülürsen üzül bazı şeylerin önüne geçemiyorsun
Bazen sadece tevekkül etmel lazım
Allah sana hayırlısını versin inşallah canım

Son düzenleme:
Evet canim ailemide karsima aldim istememelerine ragmen.onuda ailesinide affetmistim.vevo zamanda sunu dilemidtim allahim ailesini elime dusur ve onun katsisina benden cok kotusu cikdin diye...ve gercekten oldu annesi yalvardi bana oglumu o kizin elinden kurtar diye...

Seni anlıyorum dün buna benzer bisey bende yasadim yaklasik iki yildir sensiz yapamiyorum diyen eski sevgilim senin yerini kimse tutmuyor sen benim her seyimsin diyen adam meger baska bi kizla gorusuyormus uzun suredir iliskim var evlenicem o kizla dedi beynimden kalbimden ve sirtimdan vuruldum çok kotu bisey
Ama ben bana yaşattigi bu alçakligi yasamadan olmesin cok pisman olsun ve beni mumla arasin diyorum....

Üzülme giden geri gelmesin zTen

Kolay deil ne olursa bayanlara oluyor. Insallah cabuk atlatirsin...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Aynen dişli olan kazaniyo Allahin takdirini unutuyorlar ve insallah rabbim birakmiyor bende buna cok inaniyorum

24 yasindayim okul oncesi ogretmeniyim dusunmem gerekn bi kpss var bi haftadir calisamiyorum.ve cok uzucu o polisdi ailem onaylamadi ve ben bu durumu hic dillendirmedim universite okumayisi umrumda bile degildi meslegide ben ona o kafr guvenmisdimki

İlk konunuzda hemşireyim demiştiniz ...şimdi anaokul öğretmeniyim diyorsunuz bu nasıl oluyor ben anlamadım çocuğun annesi sizi hemşirelik mesleği zormuş diye istemiyormuş öyle yazmışsınız ...

Ben olsam sevinirdim..
Söze bir hafta kala aldatan adamın evliliğinden ne hayır gelir ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…