- Konu Sahibi gxuxlixsxxsx
-
her gecenin bir sabahı varmış
sizin içinde bir gün dogacak ve herşeye yeniden başlayacaksınız
sonra bu kadar üzüldügünüz için kendinize kızacaksınız
Seni anlıyorum dün buna benzer bisey bende yasadim yaklasik iki yildir sensiz yapamiyorum diyen eski sevgilim senin yerini kimse tutmuyor sen benim her seyimsin diyen adam meger baska bi kizla gorusuyormus uzun suredir iliskim var evlenicem o kizla dedi beynimden kalbimden ve sirtimdan vuruldum çok kotu bisey
Ama ben bana yaşattigi bu alçakligi yasamadan olmesin cok pisman olsun ve beni mumla arasin diyorum....
neredeyse aynısını ben de yaşadım üç hafta önce. 2 senedir ayrı olmamıza rağmen beni dönem dönem arayan neden arıyorsun defol git dediğimde cevap vermeyen ama yine arayan her defasında içime bir umut kırıntısı bırakan adam bana hayatımda biri var ciddi düşünüyoruz kısmetse yaz sonu evlilik dedi. beni öldürdü. hiç bu kadar yıkıldığımı hatırlamıyorum. beddua bile edemedim. o kadar donup kaldım ki. gece öldüm, sabah yeniden doğdum. gerçekten yaşayan bilir.. ama diyorum ki;
canı yanan sabretsin, canı yakan da yanacağı günü beklesin..
Sen yine iyisin bence. En azından hayatımda başkası var diyebilmiş. Ben facebook köşelerinde fotoğraflarını gördüm. Açtım telefonu evlenmişsin dedim hala inkar ediyodu düşün. Yani hem hayatındaki kişiyi aldatıyo hem kendini hem de safsalak beni uyutuyo. 2 yıl boyunca... Bu acıyı ancak yaşayan bilir. Allah sabır versin ne diyeyim sana da bana da. Kimse yaşamasın böyle acı.
yüreğinin sızısını şuan hiçbirşey dindiremez biliyorum.. ama üstesinden gelmek zorundasın. sen onunla mutlu olamazdın buna inan. çünkü bu adam kaypakmış, seni ummadığın anda yarıyolda bırakmış. sen sanıyo musun ki çok mutlu olacak? şimdilik öyle görünüyor. ama sadece şimdilik.. düşmez kalkmaz bir allah bunu sakın unutma. ummadığı anda öyle bir tepetaklak olur ki feleği şaşar. allaha havale et, sen sakın beddua etme. ve yalnız değilsin unutma. bende yakın zamanda benzer bir durumdan geçtim. dibe vurmak nasıl bir duygu biliyorum. ama sonrasında allah inanılmaz bir güç veriyor,kendine gelmeye başlıyorsun. bu da bizim sınavımızmış. demek ki mükafatı büyük olacak, öyle düşün..
neredeyse aynısını ben de yaşadım üç hafta önce. 2 senedir ayrı olmamıza rağmen beni dönem dönem arayan neden arıyorsun defol git dediğimde cevap vermeyen ama yine arayan her defasında içime bir umut kırıntısı bırakan adam bana hayatımda biri var ciddi düşünüyoruz kısmetse yaz sonu evlilik dedi. beni öldürdü. hiç bu kadar yıkıldığımı hatırlamıyorum. beddua bile edemedim. o kadar donup kaldım ki. gece öldüm, sabah yeniden doğdum. gerçekten yaşayan bilir.. ama diyorum ki;
canı yanan sabretsin, canı yakan da yanacağı günü beklesin..
Aynısı ve bende şöyle bişey var ben defol git demedim kırmamak için kırıldım o beni kırdığı ve konuşmadigimiz zaman ben kendimi biraktim seni kirdim mi diyip özür diledim sırf aramız kötü olmasın açılmasın diye beni sonsuz bi aşkla seviyormuş gibi yapıp sırtımdan kalbimden ve beynimden vurdu, ben diyorum bana yaptığının aynısını yaşamadan ölmesin. O kızın yanında gülüp eğlenirken benim burda bedenimden ruhum çıktı sanki kaçgündür yaşayan ölü gibiydim yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum.
İnş. Bizim durumumuzda olan herkes için daha güzel şeyler olur ve onları hiç hatırlamayacak kadar unuturuz.
Biliyorum canim Allah alcak benim ahimi...ben hic ugrasmadimki ayirmayada calişmadim konusmadim da hicbisey d yapmadim ona sunu dedim sende bu duyguyu yasa umarim cok sevdiginde evlendiginde ayni aciyla sinanirsin ayni durumu yasarsin dedim bana asla yasamiycam asla pişman etmiycek biri dedi o benim hep kulagimda yankilaniyo o yuzden cok istiyorum acikcasi o kadar büyük ve net konuştuki insallah agzina lokma olur...
Aynısı ve bende şöyle bişey var ben defol git demedim kırmamak için kırıldım o beni kırdığı ve konuşmadigimiz zaman ben kendimi biraktim seni kirdim mi diyip özür diledim sırf aramız kötü olmasın açılmasın diye beni sonsuz bi aşkla seviyormuş gibi yapıp sırtımdan kalbimden ve beynimden vurdu, ben diyorum bana yaptığının aynısını yaşamadan ölmesin. O kızın yanında gülüp eğlenirken benim burda bedenimden ruhum çıktı sanki kaçgündür yaşayan ölü gibiydim yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum.
İnş. Bizim durumumuzda olan herkes için daha güzel şeyler olur ve onları hiç hatırlamayacak kadar unuturuz.
ben sonradan senin konudu okudum dün, nedense o kız olayı yalan gibi geldi bana. yani birlikte bir resim görmedin sonuçta de mi? bir de senin sözünden sonra sana misilleme yapar gibi hayatımda biri var demiş, sonra da bir kız adıyla etiket yapmış. nerden biliyorsun inandırıcı olmak için yapmadığını? ben çok inanmadım..
Doğru olduğunu şurdan anladım önceki yayınların birinde birine kızmış küfür etmiş aynı kız orda biz artık kötü olmayacağız mutluluk peşinde koşacağız yazmış "biz" olmuş onlar çoktan benim haberim yokmuş ordan anladım ayrıca hala beni sevseydi twitterımı açtım ordan onu sevdiğimi belli eden sözler yazdım üzüldüğümü belli ettim hiçbir ses yok gerçi facebook sayfasında ilişkisi yok yazıyo orasaıda ayrı bi muamma ama kendimi umutlandirmak istemiyorum
Zaten kız doğru olduğunu bellirten bi yazi yazmis bence doğru
ve benim içim yanıyor hala
Arkadaslar benim 6yilimi calan ustune söze bir hafta kala aldatan adam yıllardir hayalini kurdugumuz yerde evleniyor bu gece((kalbim yaniyo alevler icinde..benim mutsuzlugum uzerine mutluluk yaşıyor...benim umutlarimi hayallerimi heveslerimi kursagimda birakti ve simdi mutlu koskocaman 6yil çöp oldu hayirlisi bu diyorum ama ben böyle mutsuzken bunada o sebepken nasi mutlu olabiliyor (bu gece sabaha çikarsam iyidir
seni umutlandırmak için söylemiyorum asla ama ben yine de çok somut birşey görene kadar emin olamazdım.. hayır bir de hangi kız sevgilisinin facebokunda ilişkisi yok diye yazmasını kabul eder ki?? ben inandırıcı bulmuyorum hala.. bir de yaşlarınızı merak ettim ikinizin
Yaa bilmiyorum ama umutlanıp da sonradan resimlerini göryürsem daha kötü olur bence
Ayrıca şaka olduğunu hemen belirttim ve bana hahaha diye güldü niye bukadar uzatsınki hemde hemen sordum niye yaptin diye yanimda kiz arkadasim var konusamam aramiz bozulsun istemiyorum dedi
demin sormuştum ama yine sorayım, yaşlarınız kaçtı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?