Düğünü bugünmüş:(((önce aldatilma sonra bu:(((

neredeyse aynısını ben de yaşadım üç hafta önce. 2 senedir ayrı olmamıza rağmen beni dönem dönem arayan neden arıyorsun defol git dediğimde cevap vermeyen ama yine arayan her defasında içime bir umut kırıntısı bırakan adam bana hayatımda biri var ciddi düşünüyoruz kısmetse yaz sonu evlilik dedi. beni öldürdü. hiç bu kadar yıkıldığımı hatırlamıyorum. beddua bile edemedim. o kadar donup kaldım ki. gece öldüm, sabah yeniden doğdum. gerçekten yaşayan bilir.. ama diyorum ki;

canı yanan sabretsin, canı yakan da yanacağı günü beklesin..

Sen yine iyisin bence. En azından hayatımda başkası var diyebilmiş. Ben facebook köşelerinde fotoğraflarını gördüm. Açtım telefonu evlenmişsin dedim hala inkar ediyodu düşün. Yani hem hayatındaki kişiyi aldatıyo hem kendini hem de safsalak beni uyutuyo. 2 yıl boyunca... Bu acıyı ancak yaşayan bilir. Allah sabır versin ne diyeyim sana da bana da. Kimse yaşamasın böyle acı.

evliyken hala seni arayabiliyor, üstelik inkar ediyor, ne kadar karaktersiz..

Allah sabır versin Allahtan hayırlısı olsun demek ki hayırlı olan buymuş şu an çektiğin acıyı hüznü o boşluğu kimse anlayamaz ama üstünden uzun zaman geçtikten sonra belki şukur edeceksin iyiki olmamış diye her işte Bi hayır var canm Allah iyileriyle karşılaştırsın herkesin gönlüne göre versin inşallah bu zamanları hemen atlatıp toparlanır çok mutlu olursun .s.s.s

Biliyorum canim Allah alcak benim ahimi...ben hic ugrasmadimki ayirmayada calişmadim konusmadim da hicbisey d yapmadim ona sunu dedim sende bu duyguyu yasa umarim cok sevdiginde evlendiginde ayni aciyla sinanirsin ayni durumu yasarsin dedim bana asla yasamiycam asla pişman etmiycek biri dedi o benim hep kulagimda yankilaniyo o yuzden cok istiyorum acikcasi o kadar büyük ve net konuştuki insallah agzina lokma olur...

Aynısı ve bende şöyle bişey var ben defol git demedim kırmamak için kırıldım o beni kırdığı ve konuşmadigimiz zaman ben kendimi biraktim seni kirdim mi diyip özür diledim sırf aramız kötü olmasın açılmasın diye beni sonsuz bi aşkla seviyormuş gibi yapıp sırtımdan kalbimden ve beynimden vurdu, ben diyorum bana yaptığının aynısını yaşamadan ölmesin. O kızın yanında gülüp eğlenirken benim burda bedenimden ruhum çıktı sanki kaçgündür yaşayan ölü gibiydim yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum.
İnş. Bizim durumumuzda olan herkes için daha güzel şeyler olur ve onları hiç hatırlamayacak kadar unuturuz.

Eminim guzel seyler olacak Allahdan iste yeterki teslimiyet zamanimiz

çok acı ve kötü bir durum

ama rabbim yanına kar koymaz duyarsınız emin olun bugün olmaz yarın olur

bakın bu konuyu belki okumuşsunuzdur belki ama

insanlar emeklerini harcıyor 10 yılını 20 yılını veriyor

çocuk veriyor bakıyor büyütüyor

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=710088

emin olun bugün sizi aldatan yarın o bayanı da aldatır

bu süreç sizin için geçecek asıl süreç onlar için başlayacak

ooooo!! çok büyük konuşmuş. tamam o o an kaderini belirlemiş zaten. başına gelcekten habersiz. asla öyle mi? beklesin ve görsün..

ben sonradan senin konudu okudum dün, nedense o kız olayı yalan gibi geldi bana. yani birlikte bir resim görmedin sonuçta de mi? bir de senin sözünden sonra sana misilleme yapar gibi hayatımda biri var demiş, sonra da bir kız adıyla etiket yapmış. nerden biliyorsun inandırıcı olmak için yapmadığını? ben çok inanmadım..

Sana bunu yapan yarın bir gün karısını da aldatır emin ol. Sadık olmak adamın mayasında yokmuş belli ki. İnşallah mutlu olursun, şimdi boşver demek çok anlamsız.

Doğru olduğunu şurdan anladım önceki yayınların birinde birine kızmış küfür etmiş aynı kız orda biz artık kötü olmayacağız mutluluk peşinde koşacağız yazmış "biz" olmuş onlar çoktan benim haberim yokmuş ordan anladım ayrıca hala beni sevseydi twitterımı açtım ordan onu sevdiğimi belli eden sözler yazdım üzüldüğümü belli ettim hiçbir ses yok gerçi facebook sayfasında ilişkisi yok yazıyo orasaıda ayrı bi muamma ama kendimi umutlandirmak istemiyorum
Zaten kız doğru olduğunu bellirten bi yazi yazmis bence doğru
ve benim içim yanıyor hala

Son düzenleme:

seni umutlandırmak için söylemiyorum asla ama ben yine de çok somut birşey görene kadar emin olamazdım.. hayır bir de hangi kız sevgilisinin facebokunda ilişkisi yok diye yazmasını kabul eder ki?? ben inandırıcı bulmuyorum hala.. bir de yaşlarınızı merak ettim ikinizin

Kimsenin ahı kimsede kalmaz emin ol canımm

Yaa bilmiyorum ama umutlanıp da sonradan resimlerini göryürsem daha kötü olur bence
Ayrıca şaka olduğunu hemen belirttim ve bana hahaha diye güldü niye bukadar uzatsınki hemde hemen sordum niye yaptin diye yanimda kiz arkadasim var konusamam aramiz bozulsun istemiyorum dedi

demin sormuştum ama yine sorayım, yaşlarınız kaçtı:26:

sizi aptal yerine koymaya çalışan böyle bir insanın arkasından daha niye üzülüyorsunuz ki? 6 yıl mutlu muydunuz? mutluydunuz. elinizde güzel anılar var yaşanmışlık var. yıllarınızı kayıp olarak görmeyin. evlenseydiniz ne değişecekti, 6 yılınız kar mı olacaktı? geçmişin hesabına düşmeyin artık. olmuş, bitmiş, gitmiş. unutun gitsin. hala kendinizi malzeme yapmaya eğilimlisiniz. ben olsam bana ulaşabileceği bir yol bırakmam. tamamen yok sayar kaparım defteri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…