- Konu Sahibi gxuxlixsxxsx
-
biz kadınlar çok güçlüyüz buna hep inanırım.. İNŞALLAH burda guzel paylaşımlarınıda görcez o zamanda mutlulugunu paylaşcaz hep beraber sağlıcakla kal
Isyankar olmamak icin direniyorm Allahin takdiri bu diyorum daha hayirli seyler olacak diyorum ama suan icimde sızlayan bisey var..Allahin verdigine cok şükür ona karşi gelirsem bu imtihanimi gecemiycem biliyorum neolur dua edin ne olur
Canım hayat insana her şeyi gösteriyo. Bugün çok ağlarsın sonra karşına öyle biri çıkar ki ne deliymişim onun için ağladım dersin. Bunu sakın unutma, haa onun da öyle haberlerini alırsın ki, sen çok mutluyken onun adına üzülürsün. Seni çok iyi anlıyorum, keşke elimden bir şeyler gelse. Kadınlar- kızlar üzülmese...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar benim 6yilimi calan ustune söze bir hafta kala aldatan adam yıllardir hayalini kurdugumuz yerde evleniyor bu gece((kalbim yaniyo alevler icinde..benim mutsuzlugum uzerine mutluluk yaşıyor...benim umutlarimi hayallerimi heveslerimi kursagimda birakti ve simdi mutlu koskocaman 6yil çöp oldu hayirlisi bu diyorum ama ben böyle mutsuzken bunada o sebepken nasi mutlu olabiliyor (bu gece sabaha çikarsam iyidir
seni o kadar iyi anlıyorum ki.. yaşadıklarının birebir aynısını yaşadım onca yılın üstüne..
ama ne yazık ki elden bir şey gelmiyor dua etmek dışında..
demek ki hayırlısı buymuş diye kendimi avutmaya çalışıyorum..
Allah bizim için her şeyin en iyisini bilir..
Onların bunca şeye rağmen nasıl mutlu olduklarına bende akıl erdiremiyorum.
Allah sana ve derdi olan herkese hayırlı kapılar açar inşallah..
Aminnn hepimize...ben giden yillarima uzuldum güvenime artik birine guvenmek zor ha mutluluk da gelip gecer onrmli olan vicdan birgun o vicdan oyle rahatsiz etcekki emin ol yalvarcaklar helallik icin bu hayat hep mutlulukla hep hüzünle elbette gecmez..rabbim bizi guldurdugunde onlar agliycak hani cok klişe olcak ama son gülen iyi güler Allah onlardan eylesin
zaten ilk zamanlar yediremiyorsun nasıl aldatır ben bunu mu hak ettim falan diye kendini yiyip bitiriyorsun.. vakit geçtikçe verdiğin emeğe, geçirdiğin yıllara üzülüyorsun, boş yere geçti diye ama..
yani bende senin gibi düşünüyorum o kadar yılımı heba etti, o bile bunu yaptıysa kimseye güvenmem artık diyorum.. ve hala başkası fikri bile çok uzak onca şeye rağmen..
ama tabi ki her şeyde bir hayır olduğuna inanıyorum, inanmak zorundayız.. Rabbim inşallah hayırlı kapılar açar en güzelinden en temizinden..
bu arada ben o insanların pişman olcaklarını, vicdan azabı çekçeklerini hiç ama hiç düşünmüyorum..neden dersen ? vicdanı ,merhameti olan adam bunu yapmaz.. ha sevgisi bitmiştir, aşkı bitmiştir gelir karşına olmuyor bende bitti der adam gibi, aldatmaz.. aman yüreğim darlandı yine.
Benim onunla bi ilgim yok sadece gecrlerce doktugum gozyaslari uykusuzluklarim bunlarin hesabi nerde verecek nasi bu kadar mutlu hani edenler buluyordu hani mutsuz oluyolardi hani baskasinin mutsuzlugu uzerine mutluluk olmazdi oluyormus hem de cok guzel oluyomus ve beni aldattigi kizla evleniyor artik onun icin aglamiyorum neden mutlu olamiyorum bana cektiren o beni aldatan herkese rezil eden yuregimi yakan o((
Bence gercekten Allahin sevdigi kuluymussun bak ben kendimden ornek veriyim onceki sevgilimle cok iyiyidik mutluyduk evlenicektik. Adanaya gitti memleketine geldi. Sonra bana babam öldü dedi nasil uzuldun anlatamam konusamadik bi sure bende nasil uzuluyorum ama nasil yapicak diye sonra 2 hafta sonra annemide uzuntuden kaybettim dedi kardesimle napicagiz ddi bana bende nasil dusunuyirum ama arkadaslarim tanidklarim herkes agliyoruz. Sonra dediki ben Almanyaya teyzemin yanina gidicem kardesimle ayrilalim dedi bende cok uzuldum ama elden bisey gelmez dedim sonra inanmazsiniz ogrendimki hickimse olmemis hepsi bir yalanmis. Kendine yeni sevgili bulmus acindirmak icin bunlari soylemis ona ozamanlar nasil kizmistim kirilmistim ama simdi yolda gorsem tesekkur edicem sayesinde sozlumle tanistim ve mutluyum. O yuzden ilahi adalete guven hic isyan etme merak etme hak yolunu bulur.
Bende aldatıldım uzun bi ilişkinin sonunda. Şuanda o da mutlu gözüküyor, arada sırada kendime engel olamayıp bakıyorum. Aynı senin gibi düşündüğüm oluyor, onca şeyi yapan o ve bütün bunlara rağmen hala mutlu olan o, Nezaman Allahım nezaman çekicek oda diye söylendiğimde çok oluyor. Ama hiçbirşey değişmiyor, sadece kendimi yıpratıyorum..
Çok zor biliyorum ama o yaptıysa sende yaparsın. Sende artık kendine bi yol çizersin. O çeksin veya çekmesin, kederden sürünsün veya mutluluktan uçsun, sana hiç bir yararı yok bunun. Sen kendini mutlu etmeye içini ferah tutmaya bak, gerisi mühim değil gerçekten, zor ama böyle. böyle böyle aşmak zorundayız...
beni aldatan eski kişilikte bana, 'eniştesimin babası öldü' demişti çok üzülmüştüm falan, doğumgünümdede arkadaşını kaybettiği için gelemdiğini söylemişti haftalarca aramama sonucunda. Nekadar çok benziyo hikayemiz birbirineinş bende, beni çok mutlu edebilecek adam gibi adam olan biriyle tanışırım
Canim benim icin son nokta evlenmesiydi o da anilarI hayalleri canlandirdi ben daha mutlu olcm eminimki ondan daha iyisi cikacak ya sunuda cok iyi ogrendimki arkadaslarim yapma sen daha iyisine layiksin dediler dinlemedim ne yazık ki bundan sonra insanlarin dusunceleri onemli cunku sevgi yle hicbiseyi gormuyorsun...
Arkadaslar benim 6yilimi calan ustune söze bir hafta kala aldatan adam yıllardir hayalini kurdugumuz yerde evleniyor bu gece((kalbim yaniyo alevler icinde..benim mutsuzlugum uzerine mutluluk yaşıyor...benim umutlarimi hayallerimi heveslerimi kursagimda birakti ve simdi mutlu koskocaman 6yil çöp oldu hayirlisi bu diyorum ama ben böyle mutsuzken bunada o sebepken nasi mutlu olabiliyor (bu gece sabaha çikarsam iyidir
Yalana bak insafsizlar.bana boyle yalan soyleyemedi malesef annemin uzaktan akrabasiydi...bizim hayatimiz bi gecede degisti o gece ona ulasamadim bana hikaye yazdi yok icmis bayilmis hastaneye kaldirmislr tel.sesini duyamamis feln filn o da ayri bi yalan hikaye meger o gece kizla arkadasinin evinde yatmis adiler
Nihat Hatipoğlu kimseye beddua etmeyin ALLAH'a havale edin o sizin hakkınızı sorar merak etmeyin diyor hatta ALLAH yarına bırakır yanına bırakmaz da diye bir söz vardır yani şuan ortada bir acı var tabi biz ne desek boş ama ilahi adalet tecelli bulduğunda lütfen bizimle de paylaşın umarım çok mutlu ve huzurlu olursunuz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok kötü bir durum, 6 yılınızı çöpe attığınızı düşünmeyin yaşanılan her şey birer tecrübe. Allah kimseye mutluluk üstüne mutluluk kurdurmaz buna yürekten inanıyorum. Onu gerçekten her şeyiyle Allaha havale et, hiç bir söz veya hareket Allaha havale etmek kadar rahatlatıcı değil tatlım. Buna yürekten inannn hem üzerinden bir yük kalkmış olur hem de ondan daha mutlu olmak için bir adım atmış olursun. Kimse senden ve senin mutluluğundan önemli değil. Önce silkelen ve içini rahatlat. Biz buradayız her zaman seni dinlerizz
Coook tesekkurler dun geceden itibaren rahatladim sizler sayesinde Allah sizlerdende cook razi olsun
inan bana, ben aldatmasından çok yalanlarına üzülmüştüm. Kandırılmak çok acı bir duygu malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?