Abinizin yaptigida cok ayip. Sizden once evlenmek istiyorsa ailesi ev istemeyen bir nisanli bulsun kendine o zaman. Abinizinde nasibi kismeti boyleymis. Anneniz babaniz ne diyor bu abinizin tutumuna?Abimle aramda bir buçuk yaş var ve düğünüm ondan önce olacak diye o kadar mutsuzum ki... Babam onun nişanlısının ailesine ev sözü verdi. onlar da ev almadan kız vermeyiz diyorlar (mantığını ben hala çözemedim). Babamın şu anki maddi durumu sıkıntılı olduğu için ev alamıyor. (Aslında 3 tane evimiz var ama onların bulunduğu yerde değiller. Kızın ailesi illa kendi evlerinde oturmasını istiyorlar. Bazı sebeplerden dolayı hiç bir evimizi 5 sene satamıyoruz.) Onlar nişanlanalı 2 sene ben nişanlanalı bir buçuk sene oldu. Benim nişanlımın ailesi artık daha fazla beklemek istemedikleri için 30 Nisanda düğün yapmak istiyorlar. herşeyim hazır ama abim beni üzüyor. Beni sil benim gibi bir abin yok diyor. Bugüne kadar da bir çok sorunumuz oldu herşeyimi kıskandı ama bu sefer onun boynunun büküklüğü beni çok mutsuz ediyor. Yarın gelinlik provam var ve ben gitmek istemiyorum o derece herseyden soğudum. Gizli yapıyorum herşeyimi o görüp üzülmesin diye. İçimde evlenmeye dair en ufak bir heyecan kalmadı. Keşke ölsem de herşeyden herkesten kurtulsam...
Abi dediğin mutlu olur senin mutluluğunla,bencilmiş.Abimle aramda bir buçuk yaş var ve düğünüm ondan önce olacak diye o kadar mutsuzum ki... Babam onun nişanlısının ailesine ev sözü verdi. onlar da ev almadan kız vermeyiz diyorlar (mantığını ben hala çözemedim). Babamın şu anki maddi durumu sıkıntılı olduğu için ev alamıyor. (Aslında 3 tane evimiz var ama onların bulunduğu yerde değiller. Kızın ailesi illa kendi evlerinde oturmasını istiyorlar. Bazı sebeplerden dolayı hiç bir evimizi 5 sene satamıyoruz.) Onlar nişanlanalı 2 sene ben nişanlanalı bir buçuk sene oldu. Benim nişanlımın ailesi artık daha fazla beklemek istemedikleri için 30 Nisanda düğün yapmak istiyorlar. herşeyim hazır ama abim beni üzüyor. Beni sil benim gibi bir abin yok diyor. Bugüne kadar da bir çok sorunumuz oldu herşeyimi kıskandı ama bu sefer onun boynunun büküklüğü beni çok mutsuz ediyor. Yarın gelinlik provam var ve ben gitmek istemiyorum o derece herseyden soğudum. Gizli yapıyorum herşeyimi o görüp üzülmesin diye. İçimde evlenmeye dair en ufak bir heyecan kalmadı. Keşke ölsem de herşeyden herkesten kurtulsam...
kimsenin yaptigi kimsenin yanina kalmazAbimle aramda bir buçuk yaş var ve düğünüm ondan önce olacak diye o kadar mutsuzum ki... Babam onun nişanlısının ailesine ev sözü verdi. onlar da ev almadan kız vermeyiz diyorlar (mantığını ben hala çözemedim). Babamın şu anki maddi durumu sıkıntılı olduğu için ev alamıyor. (Aslında 3 tane evimiz var ama onların bulunduğu yerde değiller. Kızın ailesi illa kendi evlerinde oturmasını istiyorlar. Bazı sebeplerden dolayı hiç bir evimizi 5 sene satamıyoruz.) Onlar nişanlanalı 2 sene ben nişanlanalı bir buçuk sene oldu. Benim nişanlımın ailesi artık daha fazla beklemek istemedikleri için 30 Nisanda düğün yapmak istiyorlar. herşeyim hazır ama abim beni üzüyor. Beni sil benim gibi bir abin yok diyor. Bugüne kadar da bir çok sorunumuz oldu herşeyimi kıskandı ama bu sefer onun boynunun büküklüğü beni çok mutsuz ediyor. Yarın gelinlik provam var ve ben gitmek istemiyorum o derece herseyden soğudum. Gizli yapıyorum herşeyimi o görüp üzülmesin diye. İçimde evlenmeye dair en ufak bir heyecan kalmadı. Keşke ölsem de herşeyden herkesten kurtulsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?