- 23 Mart 2015
- 5.763
- 12.185
- 448
- 36
Hergün başka bi kızla takılması normal demiyorum zaten gece arkadaşlarıyla çıkması flortlerinin olması vs.bunlar 20 yaşında biri için normal gayet.Öyle düşünüyorum canım ama bir hafta falan bekleyeceğim düzelecek mi bakalım
Yapması gereken kızlarla gezip tozmak değil hayatını yaşamak olabilir ama hergün başka kızla takılması gençlik değil diye düşünüyorum. Aldatıyormu bilemiyorum siz nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz çünkü ben bile görmeden birşey diyemem. Ailemin başından atmaya çalıştığı yok lütfen güzel yorumlar yapalım,hani azarlar gibi yorum yapmasak? biz direttik evleneceğiz diye iki ailede biraz zaman geçsin 23-24'de evlenebilirsiniz dediler biz beklemek istemedik,kaldı ki kendisi gelip babamla abimle konuşup ikna etmeye çalıştı ancak öyle izin verdiler. Üniversite okuyorum para sorunumuz yok istediğimiz bütün imkanlara sahibiz bizde bu yüzden evlenmeye karar verdik. Sanırım biraz beklememiz gerek.
Tabi ki bekar biri icin normal.
Aldatıyor diyorum çünkü telefonunu saklıyor diyorsun 4 yıllık evlilikte kimse telefon saklamadi bizde.
Buradaki aldatma konularını da arat oku her şey önce telefonu saklamakla başlar azcik zeki olmak yetiyor emin olmam için.
Ailenin basından atmak istediginide senin arkanda durmamalarindan yola çıkarak o şekilde konuştum.
Kusura bakma ama okuyunca direkt böyle hissediliyor .
Ne olursa olsun anne baba kız evladının arkasında durmalı yaptıkları yanlış.
Siz ısrarda etseniz 20 yaşında izin vermemeleri gerekirdi al buyur işte sonuç ortada !
Ayrica hem boşanmak istiyorum diyorsun hem savunmaya geçiyorsun ben anlamadım seni.
Burada aklı basında biraz hayat tecrübesi olan her kadın sana ayrıl der boşanmaktan beklemeye döndü olay hemen evli evli nasıl bekleyeceksiniz acaba çok ilginç.