Dügünümde ablamlar beyaz elbise giycekmiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mia-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben olsam düğün günü yapıştırırdım lafı
böyle görgüsüzlük mü olur yaa
ayy okurken çatladım sinirimden

neyse konuyu cok dagıtmayım, dugun benım oldugu ıcın onlar huzurumu kacırmaya calıstılar ama onlara o mutlulugu vermedım, ana kız oturmus kınle bakıyorlardı bana, sustum oynadım ettım, kocamla keyıfle gecırdım.... aksamında ayrılıyorken, ''sabah 8 de kahvaltıya beklıyoruz'' dedıler
döndüm: ''daha cok beklersınız'' dedim cıktım gıttım, otele ordanda balayına:))

eşimde mumkunse bikaç ay aramayın dedi gülerek:)) ama yok arkadas soğumuyor içim:))

konu sahıbı kusura bakma yarama parmak bastıgından cok anlattım:)) hakkını helal et:))

tabi ki basmakalıp insanlar değiliz herkesin önem verdiği şeyler farklı..
bende rahatsız olurum hemde en yakınlarımın beyaz giymesinden, sırf gelinlik giymek özel hissetmek değildir

Evet haklısın mesela ablamın beyaz elbisesi normaldi ona tamam giy demiştim ama diger ablamın beyaz elbisesi nasıl bılmıyorum yurt dısında oldugu için... benim gelinligim dantelli fazla kabarıkta deil sadece duvak olcak bende farklı olarak...Ama konuştum 3 kardeşte beyaz olmaz dedim

Yok önemli deil zaten bi tek benmi böyle düşünüyorum diye açtım konuyu...Tecrübeleri dinlemek ii oluyor bende hata yapmam en azından başka dügünlerde çok sagol yardımcı oldugun için helal olsun ne demek :)

hoş bir görüntü olmaz sana katılıyorum
düğün günü senin günün sen özel olmalısın sadece sen beyaz giymelisin
benimde fikrim bu yönde
2 sene önce kuzenimin düğününde kuzenimin görümcesi mini gelinlik giymişti çok tuhaf karşılamıştık
ortada 2 gelin vardı sanki ama damat tekti
ikiside straptez gümüş işlemeli bir prenses model gelinlikle ortadaydı kuzenimin eteği prenses model görümce mini prensesti
kuzen ayakkabısını pembe seçmiş görümce beyaz seçmiş
çok tuhaf bir görüntüydü
çok ayıpladık hatta görümce kıskanç yandı dedik
(Allah nazarlardan korusun çokta iyi anlaşıyorlar görümcesiyle)ama hoş değildi yani

Ne kadar sinir bozucu oldugunu biliyorum malesef.
Onlar senin ablaların uygun bi dille söylersen anlarlar, çekinecek ne var.
Bence hoş bi görüntü olmaz fotograflarda diyebilirsin.
Keske elbiselerini almadan önce söyleseydin.

Benimde amcamın kızı yapmıstı aynı seyleri.
Yası baya gecti herkes o evlensin diye beklerken ben evlenmeye kalkınca cıldırdı.
Bi ay falan konusmadı benimle, eşimin ve ailesinin eksiğini arayıp durdu sürekli. Bi halt bulamadı sükürler olsun.
Hatta istemeye geldiklerinde kahvemi yapmaya kalktı

Söz alışverişime eşimle gidiceğimi bütün aileye söyledim. Alışverişte beni arıyo nerdesin diye. Alışverişteyiz dedim aa bende ordayım dedi 3 dakika sonra dibimizde.
Hiç tarzım olmayan seyleri aldırmaya falan calıstı kaynana gibi o olmaz bu kötü.

Nişanımda son an karar degiştirip kuması değiştirdim diye nişandan önce kendine yeni elbise aldı benimle aynı ton.
Ve her fotografta ortada sürekli yanımda.
Nikahımda nişandan agzım yanınca ciddi bi şekilde uyardım herkesi kimse giymesin hep yanımda olucaksınız hoş olmaz dedim.
Beyaz elbise giymiş ve bütün fotograflarda benimle.
Eşimin arkadaşlarıyla fotograf cekiliyoruz hem eşimin yanında hemde benim yanında arkadaşları var geldi yanıma girdi fotograf cektirdi.

Hepsine güldüm geçtim. Herkesin diline düştü kıskanç diye.

Veee bomba; düğün sabahı 8de aradı.

Eşime bayram mesajı atar bana atmaz. Eşimin dogum gününü kutlar benim kutlamaz. Benim nasıl oldugumu sormak için eşimi arar.

Daha anlatsam roman serisi cıkar. :))
En uc örnek bu yani.

Benim bildiğim düğünde beyaz elbiseyi gelinden başka kimse giymez..

Şahsen ben giymiyorum.. Gelin ortamda seçilmeli:)

çoooook iyi anlıyorum.... ne denır ki, kıskanclıktan baska:) benım tek merak ettıgım;
düğün sabahı arayıp ne dedi:)

bizimde kv aradı sabah ısrarla ama eşim açmadı, sonra ta oğleden sonra balayı ıcın yola cıkmısken aradı
kv dekı soru: oğlum bıseye ıhtıyacınız var mı?
eşim: anne ne gıbı bı seye ıhtıyacım olabılır:)?
kv: ne bılım işte öylesine hatta ben ararken abın de:'' ne rahatsız edıyosun rahat bıraksana dedıde ıste dayanamadım''
eşim: doğru demiş ne rahatsız edıyorsun:))

Bunu genelde görümceler yapar hayret ablanlar da ilginçmiş

Benim eşim açıp ölüm kalım yoksa sonra ara diyip kapattı.
Sonra beni hiç aramadı :))
Nedense eşimin söylediği için bana kırılmış.
Hayır nedir yani neden ararsın özledin mi? Merakta mı kaldın? Neyi merak ettin?
Tek dert rahat bozmak.
Bozamayınca kuduruyodur içten içe :))

bence abartmıyorsun..kesinlikle ikisi de giymesinlerr o kadar renk varken neden beyazz..annen söylesin bi şekilde

uygun bir dille anlatabilirsiniz..sonuçta ablanız..gerçi onların düşünmesi lazımdı ama neyse..

Katılıyorum. 4 kız kardeşim olsa hepsi beyaz giyse aklımın ucundan geçmez benden rol çalıyorlar diye.

istemediğiniz halde 4 gorumcenız gıyse yıne aynı sakınlığınızı korur musunuz? eger cevap evet ıse: sizin için sorun degıldır bu amaa kımı ıcın hassas olabılıyor mesela ben:)

keske benım ıcınde olmasaydıda 8 aydır ıcım ıcımı yemeseydı....ınat ıcın yapıldıgını bılmek rol calmaktan zıyade bır saygısızlıktır, benımde var cevremde gelının kardeslerı, gelin rahatsız degılse zaten sorun yok bana gore:)

Bende giymemelerinden yanayim ne gerek var. Bnce konus yada annen guzel bir dille konussun. Eminim anlayisla karsilayacaklardir. Benm gorumcemle kv benm gelinligimin aynisindan diktirip gorumcemin kozina giydirmislerdi. Herseyiyle ayniydi dusunun yani. Kizi kucuktu ama yinede zoruma gitmisti. Ben soyleyememistim. Simdiki aklim olsa niye buni yaptinz derdm

Son düzenleme:
Katılıyorum. 4 kız kardeşim olsa hepsi beyaz giyse aklımın ucundan geçmez benden rol çalıyorlar diye.

Rol çalmak değilde sürekli yanyana olunca cok hoş olmaz diye düşünüyorum.
Birde fotograflarda nasıl gözüküceğini düşününce istemiyo insan.

Simdi düşünüyorum ozaman sinir olduguma degmez diyorum ama düğün üzeri binbir türlü stresle insan düşünemiyo, üzülüyo.

Bu kadar renk varken ablaları olarak baska renklerlede sık olabilirler.
Azcık naz cekicekler artık :))

Ne kadar ilginç hem de ablanlar. Her şeyi geçtim de Dalton gibi olmaktan ne zevk alacaklar acaba?

Çok sinir bozucu bi durum olmuş.ben genelde kimseye karışmam ama herkez bana karışıyor arkadaslarım evlendı mesela arkadasıma takı seti almamıs kaynanası o yokken bize demişti takı seti almadık ama merakı var diye bende dedim alırsan sade bişey alırım zaten dedim tam o arada çayları koydu geldi arkadasım ay ne gerek var bende istemedim öyle seyler dedi alma kız alma demez mi gülmekten ölmüştüm ne alsam gider benzerini bulur yada ayy bende söyle var diye hava atardı biz nısanlımla eylül ayında tanışmıstık ve o yüzden kızımız olursa ismi eylül olcaktı arkasımda bunu biliyodu gitti kızına eylül koydu ismini sinir oldum ama belli etmedim bi gün hayırlı olsuna gittik demezmi ay sende eylül ayında dogur sende koy ismi diye bende bizim 6 yıldan beri belli zaten dedim sonra bozuldu kocam istedi zaten bu ismi diye lafı karıştırdı...

Ablanlar bekar galiba ?
Kardeşi evlenince evde kaldım moduna mı girdiler bilmem de
Bence çok komik duruma düşerler, giymesinler

Böyle saçmalık mı olur arkadaş. Resmen rol çalmaya çalışıyorlar. Beyaz yani başka renk mi kalmamış. Bir de bazı bayanlar ne olacak yani, ne kadar abartıyorsunuz falan demişler. Başka bir saçmalıkta bu. Hani çok uzak bir akraba olur yaptığını önemsemeyebilirsin ama kardeş bu ya. Ne akla hizmet beyaz giyeceklermiş. Kendileri düğünlerinde sülalecek beyaz giyinip foto çeksinler o zaman o kadar mutlu oluyorlarsa. Ben istemem arkadaş öyle bişey, kibar kibar da değil bildiğin kıra kıra söylerim te Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…