ben olsam düğün günü yapıştırırdım lafı
böyle görgüsüzlük mü olur yaa
ayy okurken çatladım sinirimden
tabi ki basmakalıp insanlar değiliz herkesin önem verdiği şeyler farklı..
bende rahatsız olurum hemde en yakınlarımın beyaz giymesinden, sırf gelinlik giymek özel hissetmek değildir
neyse konuyu cok dagıtmayım, dugun benım oldugu ıcın onlar huzurumu kacırmaya calıstılar ama onlara o mutlulugu vermedım, ana kız oturmus kınle bakıyorlardı bana, sustum oynadım ettım, kocamla keyıfle gecırdım.... aksamında ayrılıyorken, ''sabah 8 de kahvaltıya beklıyoruz'' dedıler
döndüm: ''daha cok beklersınız'' dedim cıktım gıttım, otele ordanda balayına:))
eşimde mumkunse bikaç ay aramayın dedi gülerek:)) ama yok arkadas soğumuyor içim:))
konu sahıbı kusura bakma yarama parmak bastıgından cok anlattım:)) hakkını helal et:))
Vay kaynanam vay di galiba jennifer lopez oynuyordu.
Ne kadar sinir bozucu oldugunu biliyorum malesef.
Onlar senin ablaların uygun bi dille söylersen anlarlar, çekinecek ne var.
Bence hoş bi görüntü olmaz fotograflarda diyebilirsin.
Keske elbiselerini almadan önce söyleseydin.
Benimde amcamın kızı yapmıstı aynı seyleri.
Yası baya gecti herkes o evlensin diye beklerken ben evlenmeye kalkınca cıldırdı.
Bi ay falan konusmadı benimle, eşimin ve ailesinin eksiğini arayıp durdu sürekli. Bi halt bulamadı sükürler olsun.
Hatta istemeye geldiklerinde kahvemi yapmaya kalktı
Söz alışverişime eşimle gidiceğimi bütün aileye söyledim. Alışverişte beni arıyo nerdesin diye. Alışverişteyiz dedim aa bende ordayım dedi 3 dakika sonra dibimizde.
Hiç tarzım olmayan seyleri aldırmaya falan calıstı kaynana gibi o olmaz bu kötü.
Nişanımda son an karar degiştirip kuması değiştirdim diye nişandan önce kendine yeni elbise aldı benimle aynı ton.
Ve her fotografta ortada sürekli yanımda.
Nikahımda nişandan agzım yanınca ciddi bi şekilde uyardım herkesi kimse giymesin hep yanımda olucaksınız hoş olmaz dedim.
Beyaz elbise giymiş ve bütün fotograflarda benimle.
Eşimin arkadaşlarıyla fotograf cekiliyoruz hem eşimin yanında hemde benim yanında arkadaşları var geldi yanıma girdi fotograf cektirdi.
Hepsine güldüm geçtim. Herkesin diline düştü kıskanç diye.
Veee bomba; düğün sabahı 8de aradı.
Eşime bayram mesajı atar bana atmaz. Eşimin dogum gününü kutlar benim kutlamaz. Benim nasıl oldugumu sormak için eşimi arar.
Daha anlatsam roman serisi cıkar. :))
En uc örnek bu yani.
çoooook iyi anlıyorum.... ne denır ki, kıskanclıktan baska:) benım tek merak ettıgım;
düğün sabahı arayıp ne dedi:)
bizimde kv aradı sabah ısrarla ama eşim açmadı, sonra ta oğleden sonra balayı ıcın yola cıkmısken aradı
kv dekı soru: oğlum bıseye ıhtıyacınız var mı?
eşim: anne ne gıbı bı seye ıhtıyacım olabılır:)?
kv: ne bılım işte öylesine hatta ben ararken abın de:'' ne rahatsız edıyosun rahat bıraksana dedıde ıste dayanamadım''
eşim: doğru demiş ne rahatsız edıyorsun:))
Aslında olay söyle başladı benim 2 ablam var büyük olan ablam dügünüm için elbise baktı resimlerini çekmiş beyaz elbise giymiş beyenmiş bende dügünde bunu giy ne olcakki dedim sonuçta ben gelinlik giycem... sonra diger ablam da bunu duyunca bende beyaz elbise giyerim o zaman demiş anneme....yani düşünsenize 3 kardeş bembeyaz çıkıp oynıcaz mı ya bende gelinlik farklı olcam ama millet ne der...ayrıca bi kere dügünüm olcak özel olmak istiyorum yani bu konuyu cok mu abartıyorum büyük ablama söyledim o söyleriz giymez dedi aslında kimseyide kırmak istemiyorum
Ne kadar abartılıyo şu düğün meseleleri ya..
Katılıyorum. 4 kız kardeşim olsa hepsi beyaz giyse aklımın ucundan geçmez benden rol çalıyorlar diye.
Katılıyorum. 4 kız kardeşim olsa hepsi beyaz giyse aklımın ucundan geçmez benden rol çalıyorlar diye.
Ne kadar sinir bozucu oldugunu biliyorum malesef.
Onlar senin ablaların uygun bi dille söylersen anlarlar, çekinecek ne var.
Bence hoş bi görüntü olmaz fotograflarda diyebilirsin.
Keske elbiselerini almadan önce söyleseydin.
Benimde amcamın kızı yapmıstı aynı seyleri.
Yası baya gecti herkes o evlensin diye beklerken ben evlenmeye kalkınca cıldırdı.
Bi ay falan konusmadı benimle, eşimin ve ailesinin eksiğini arayıp durdu sürekli. Bi halt bulamadı sükürler olsun.
Hatta istemeye geldiklerinde kahvemi yapmaya kalktı
Söz alışverişime eşimle gidiceğimi bütün aileye söyledim. Alışverişte beni arıyo nerdesin diye. Alışverişteyiz dedim aa bende ordayım dedi 3 dakika sonra dibimizde.
Hiç tarzım olmayan seyleri aldırmaya falan calıstı kaynana gibi o olmaz bu kötü.
Nişanımda son an karar degiştirip kuması değiştirdim diye nişandan önce kendine yeni elbise aldı benimle aynı ton.
Ve her fotografta ortada sürekli yanımda.
Nikahımda nişandan agzım yanınca ciddi bi şekilde uyardım herkesi kimse giymesin hep yanımda olucaksınız hoş olmaz dedim.
Beyaz elbise giymiş ve bütün fotograflarda benimle.
Eşimin arkadaşlarıyla fotograf cekiliyoruz hem eşimin yanında hemde benim yanında arkadaşları var geldi yanıma girdi fotograf cektirdi.
Hepsine güldüm geçtim. Herkesin diline düştü kıskanç diye.
Veee bomba; düğün sabahı 8de aradı.
Eşime bayram mesajı atar bana atmaz. Eşimin dogum gününü kutlar benim kutlamaz. Benim nasıl oldugumu sormak için eşimi arar.
Daha anlatsam roman serisi cıkar. :))
En uc örnek bu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?