bak o gunu hatırladım gene yaa hayır şimdi görümcenın bırının kolunda çanta var para topluyo ötekıde iğne tutuyo
konuklar önce iğneyi alıyo tam parayı takıcak öteki elini açıyo
Daha ablanlara hayır diyemiyosun
Evlilik zor zanaat, hayır demeyi öğrenmelisin. Yoksa kendi kendine üzülürsün
Aslında ben giymiyodum
Yeni gelinsin giy giy diye ısrar ettiler
Sonra da aklıma kendi nişanım geldi
Giyeyim bari dedim muhaha
Daha ablanlara hayır diyemiyosun
Evlilik zor zanaat, hayır demeyi öğrenmelisin. Yoksa kendi kendine üzülürsün
Bazı konularda üzülüyorum haklısın ama nişanlım benim huyumu biliyor çogu sorunumu onunla paylasıyorum. yurtdışındaki ablamı pek sevmiyorum sadece kendini düşünür ama yanımda olan ablamla yakınız derdimi paylasırım oda anlar
bak o gunu hatırladım gene yaa hayır şimdi görümcenın bırının kolunda çanta var para topluyo ötekıde iğne tutuyo
konuklar önce iğneyi alıyo tam parayı takıcak öteki elini açıyo
aslında şeytan bana da demiyor degıl, sana yaptı aynını sen de yap dıyede...... bilemiyorum bakıcaz artık, ben yapsam suclu olurum ama adım kıskanca cıkar, onlara gelınce gorumce kv ıstedıgını gıyer olur:)) ama Allah'a havale ettım benden daha fazlasını yasatsınlar ona belki o zaman anlar benı:))
siz iyi yapmıssınız aslında bozuluyorsada ıcınızın yağları daha bır erımıstr:))
hoş gelmişsin bu arada......
Bazı konularda üzülüyorum haklısın ama nişanlım benim huyumu biliyor çogu sorunumu onunla paylasıyorum. yurtdışındaki ablamı pek sevmiyorum sadece kendini düşünür ama yanımda olan ablamla yakınız derdimi paylasırım oda anlar
Kızlar bi de şey var son yllarda moda olan.Modalaştırmaya çalışılan daha doğrusu.Kına gecesinde kız bindallı giyiyo ya, yakın arkadaşları da giyiyo falan... O da çok saçma.
Kızlar bi de şey var son yllarda moda olan.Modalaştırmaya çalışılan daha doğrusu.Kına gecesinde kız bindallı giyiyo ya, yakın arkadaşları da giyiyo falan... O da çok saçma.
Kırmızı tüllü taç takanları gördüm de
Arkadaşlarının da bindallı giydiğini görmedimbence de saçma
aaa bizde giyilir bu bir adettidr
gelin kırmızı veya tonlarında şalvarını giyer akrabalarından ve arkadaslarındanda beyaz şalvar takımları vardır onları giyerler bizde
Onu görmüştüm
Biliyorum da yöresel bi kıyafet gibi daha çok
Kırmızı kırmızı gelinin giydiği bindallı ile aynı değil
Evet aynı renk ve tarz kıyafetler giyebilirler bende seviyorum böyle kombinleri ama arkadaslarımın bazıları olgun giyinmeyi seviyo bazıları kısa elbiseyi o yüzden organizasyon kuramamıstım ...herkez kafasına göre takılcak :)
Bizimki elbise almıştı
Ben sonra aldım, görünce 2.kez alışverişe çıkmış
Ama bende onun nişanında aynı renk olmasa da gösterişli bişey giydimüstelik vardı yani yeni bile almadım ama bozuldu
Tarzlarina karismak olmaz zaten ama hani ablalara özel bi renk olabilir esleri de o renk kravat falan takar sahane resimler olur bu sekilde kibarca beyazdan uzaklasirlar, beyaz giymesinler yaaa
İyi etmişsin
Ben ne yaparım onu bilmiyorum açıkçası
Benim görümce nişanımda benimkinin tonlarında elbise giymişti
Üstelik önce başka aldı, sonra benim nişanlığımı eşimin telefonunda görmüş sonra 2.kez elbise almış
Ben abartıyı sevmem
Ama inadına sonra onun nişanında bende afilli bişey giydim, bozuldu
Misillemeyi severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?