Dügünümde ablamlar beyaz elbise giycekmiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mia-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak o gunu hatırladım gene yaa hayır şimdi görümcenın bırının kolunda çanta var para topluyo ötekıde iğne tutuyo
konuklar önce iğneyi alıyo tam parayı takıcak öteki elini açıyo

aman ya rabbim hayal ediyorum şeyyy pardon takı takacamda ...iğne alacaktım ben.. yoksa çantayamı şeyetirecektim

Son düzenleme:

hoş gelmişsin bu arada......

bak o gunu hatırladım gene yaa hayır şimdi görümcenın bırının kolunda çanta var para topluyo ötekıde iğne tutuyo
konuklar önce iğneyi alıyo tam parayı takıcak öteki elini açıyo

şekerim bunların birbirinden haberi yok:))biri iğne biri çanta

bizim iki düğünde de gorumcem tuttu keseyı sonra kv ye verdık cıkısta aldık.... Ama kadın bunu gurur kaynagı yapmıs 2 yerdede altnları ben aldım dıyo nasıl ovunuyo o dedıkce ben uyuz oluyorum, bilseydım memleketımde olanı anama verırdım:))

bizde bunun hesabı hıc yapılmadı kv oynamıyor dıye ona verdık, annem sahneden ınmedıgı ıcın:) gorende altınları parayı ona hıbe ettık sanıcak.....

yıne bı gun hava atarken dedım artık: ay duyanda hıbe ettık sanıcak, ne var bıkac saat oturdugun ıcın sana emanet ettık, htamı ettık:) dedim artık te allam yaa:)

beyaz düğünde gelinin rengidir ve başka kimse giymemelidir bence..
hele bide bunu ablalarınızın yapacak olması ayrı bir üzüntü sebebi olur..

Kızlar bi de şey var son yllarda moda olan.Modalaştırmaya çalışılan daha doğrusu.Kına gecesinde kız bindallı giyiyo ya, yakın arkadaşları da giyiyo falan... O da çok saçma.

Ben bilerek yapmadım
Sade bi elbise giyecektim
Muhabbet açılınca söyledim, herkes dedi ki sen yeni gelinsin tak takıştır gösterişli bişeyler giy
Hiç adetim değildir ama ampul yandı onlar çok abartmıştı benim nişanımda, demek bunların tarafı böyle diye
Ous ta 2 abiyemi söyledi, ben birini seçtim
Özel olarak almadım yani ama sonra baktım iyi oldu dedim ona

hoş gelmişsin bu arada......

Hoş buldum sağ ol

beyaz elbiseleri çocuklara giydirirler düğünlerde. 5 ay varken daha sorun ediliyorsa böyle şeyler yandın vallahi.
bir de onlar senin ablaların direk söyle canım anlayış göstersinler siyam ikizleri gibi olmak zorunda değiller

Genel olarak dedim
Bişeyi istemiyosan 'istemiyorum' de
İnsanların seni anlamasını bekleme
O kadar kibar çok az insan var, üzülürsün.

ben beyaz giymeyi yakıştırmıyorum düğünde
düğünde değil koskoca kadınlar nasıl beyaz abiye giyer onu zaten ayrı tutuyorum
ücünüzde beyaz olursanız artık kım nerde pek anlaşılmaz

Kızlar bi de şey var son yllarda moda olan.Modalaştırmaya çalışılan daha doğrusu.Kına gecesinde kız bindallı giyiyo ya, yakın arkadaşları da giyiyo falan... O da çok saçma.

yakın arkadaş niye bindallı giyiyormuş yahu ne saçma iş yapıyorlar

Kırmızı tüllü taç takanları gördüm de
Arkadaşlarının da bindallı giydiğini görmedim bence de saçma

Kırmızı tüllü taç takanları gördüm de
Arkadaşlarının da bindallı giydiğini görmedim bence de saçma

aaa bizde giyilir bu bir adettidr
gelin kırmızı veya tonlarında şalvarını giyer akrabalarından ve arkadaslarındanda beyaz şalvar takımları vardır onları giyerler bizde

aaa bizde giyilir bu bir adettidr
gelin kırmızı veya tonlarında şalvarını giyer akrabalarından ve arkadaslarındanda beyaz şalvar takımları vardır onları giyerler bizde

Onu görmüştüm
Biliyorum da yöresel bi kıyafet gibi daha çok
Kırmızı kırmızı gelinin giydiği bindallı ile aynı değil

Onu görmüştüm
Biliyorum da yöresel bi kıyafet gibi daha çok
Kırmızı kırmızı gelinin giydiği bindallı ile aynı değil

evet aynı değil tek fark su gelinin üzerinde şalvarın üstüne tülden kaftanı olur ama diğer giyenlerin üzerinde kaftan olmaz

Tarzlarina karismak olmaz zaten ama hani ablalara özel bi renk olabilir esleri de o renk kravat falan takar sahane resimler olur bu sekilde kibarca beyazdan uzaklasirlar, beyaz giymesinler yaaa

İyi etmişsin
Ben ne yaparım onu bilmiyorum açıkçası

Tarzlarina karismak olmaz zaten ama hani ablalara özel bi renk olabilir esleri de o renk kravat falan takar sahane resimler olur bu sekilde kibarca beyazdan uzaklasirlar, beyaz giymesinler yaaa

Evet iyi fikir çok sagol bencede beyaz giymesinler :)

İyi etmişsin
Ben ne yaparım onu bilmiyorum açıkçası

Ben kendi nişanımda önemsememiştim ama
Gören soruyodu hemen bu görümce mi diye belli ediyomuş kendini
Fotolara bakan da aynı şekilde

Biz evlendikten 1 yıl sonra o nişanlanınca
Denk geldi bilerek yapmadım en baş ama
İyi de oldu, bi nevi misilleme

Sen bilirsin
İstersen misilleme yap birçok insan kendi başına gelmeden tam olarak anlamaz

:))))
bende aynı durumu görümcen sayesinde yaşadım
missillemeyi severim ama o benden 1 sene önce evlendiği için yapamadım ne yazık ki
hala içimdedir mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…