- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
- Konu Sahibi Belkibigunn
sen şimdi böyle üstüne düşttün ya en az 10 kişi bembeyaz giyer gelir...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Damattan Başka kimse de siyah takım giyemez o zaman buyur burdan yakDüğün benim düğünümse ve giyecek olan benim en yakınımsa tabiki bana soracak
Düğün benim düğünümse ve giyecek olan benim en yakınımsa tabiki bana soracak
Tamamdır Bu iş bekliyorum efemBen gönüllü olarak gelip vişne suyu dökebilirim
Görümce-elti terbiyecisi ayağınıza geldi![]()
ben hıc bır dugunde damat gıbı gıyınıp ortalarda dolanan gormedım ceket gıyse bıle ıcıne yelek gıyıp papyon takmaz veya papaz bant takmaz ya da kusak gıymez ?Damattan Başka kimse de siyah takım giyemez o zaman buyur burdan yak
Boşver ya herkesin kendine göre doğrusu var onlar beni gömmekle meşguller şuan daben hıc bır dugunde damat gıbı gıyınıp ortalarda dolanan gormedım ceket gıyse bıle ıcıne yelek gıyıp papyon takmaz veya papaz bant takmaz ya da kusak takmaz ?
Cidden KK kadınları bir tuhaf verebileceğin bir akıl öneri varsa ver yoksada konu sahibine neden cemkiriniyor hiç anlamıyorum
sız canınızı sıkmayın bende gorumceyım ustelık abımle hıc aram yoktur gorusmem bıle ama gelınımıze ozellıkle sordum ne gıysem dıye bıraz resım gosterdım su guzelmıs bak dedı gıttım o tarz bır elbıse sectım onun en guzel gunu ısterım kı gununde hersey ıstedıgı gıbı olsun hergun dugun olmayacak sonucta .Boşver ya herkesin kendine göre doğrusu var onlar beni gömmekle meşguller şuan da
Ne alaka şuanda nerden bu kanıya vardınız pardonCunku rasyonel degilsiniz. Renklere boyle sacma sapan anlamlar yuklerseniz, ikinci evliligini yapan kadinlarin beyaz giymemesi gerektigini savunan igrenc zihniyete de canak tutarsiniz.
hayırCunku rasyonel degilsiniz. Renklere boyle sacma sapan anlamlar yuklerseniz, ikinci evliligini yapan kadinlarin beyaz giymemesi gerektigini savunan igrenc zihniyete de canak tutarsiniz.
Aynen oyle yapacagim kendi görgusudur bisey diyememsız canınızı sıkmayın bende gorumceyım ustelık abımle hıc aram yoktur gorusmem bıle ama gelınımıze ozellıkle sordum ne gıysem dıye bıraz resım gosterdım su guzelmıs bak dedı gıttım o tarz bır elbıse sectım onun en guzel gunu ısterım kı gununde hersey ıstedıgı gıbı olsun hergun dugun olmayacak sonucta .
ben sızın yerınızde olsam dugunumde beyaz gıyılmesını ıstemıyorum demıs olsaydım buna ragmen gıdıp ısrarla beyaz abıye alsalardı asla daha bırsey demezdım. hıc yuzumu enerjımı dusurmezdım hıc yokmus gıbı gormemezlıkten gelırdım. yapacak baska bırsey yok cunku kendı bılır
Ne alaka şuanda nerden bu kanıya vardınız pardon
hayır
ıkıncı evlılıgını yapan kadınlarında dugununde gelınlık gıbı beyaz elbıse gıymek ısteyen gorumcelerın yanlıs yaptıgını savunur :)
Görümcen de gelinlik giymeyecek zaten? Acaba bu konunun uzamasında senin daha önceden görümceni uyarmana rağmen onun devam etmiş olması da olabilir mi ?Şimdi senin görümce de az değil .Sen onu uyar , o bildiğini okumaya devam etsin .İnada yaptığı belli .Sana da hak veriyorum.Keşke en başından böyle bihassasiyetin olduğunu belli etmeseydinben hıc bır dugunde damat gıbı gıyınıp ortalarda dolanan gormedım ceket gıyse bıle ıcıne yelek gıyıp papyon takmaz veya papaz bant takmaz ya da kusak gıymez ?
ben konun sahıbı degılım karısıklık oldu :)Görümcen de gelinlik giymeyecek zaten? Acaba bu konunun uzamasında senin daha önceden görümceni uyarmana rağmen onun devam etmiş olması da olabilir mi ?Şimdi senin görümce de az değil .Sen onu uyar , o bildiğini okumaya devam etsin .İnada yaptığı belli .Sana da hak veriyorum.Keşke en başından böyle bihassasiyetin olduğunu belli etmeseydin
Misal benhayır
ıkıncı evlılıgını yapan kadınlarında dugununde gelınlık gıbı beyaz elbıse gıymek ısteyen gorumcelerın yanlıs yaptıgını savunur :)
gelınlıkler neden beyaz renk yapılıyor arkadaslar ? hıc dusundunuz mu
ıcınde her rengı barındıran ama hıc bır renge benzemeyen aynı zamanda saf temız renktır ve herkesın her zaman her an tercıh edecegı renk degıldır
abıyelerde genelde lacıvert bordo mor fusya falan baska renk olur
nişan elbıselerı de acık renk olur neden ? gelen konukların abıyelerıde dusunulur
hayatınızda hıc mı moda evı gormedınız :) soyle bır canlandırın gozunuzde
aa dogru :)Misal ben![]()