Düğünüme 1 hafta kala

• Konu Sahibi Konu Sahibi sl_12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeni evlenecek ve daha önce herhangi bir tecrübesi olmayan biri korkularından bahsetmis.
Ülkede cinsellik egitimi malum,hele ki bunu öğrenenecek kişi bayansa önünde gecmesi gereken bir sürü tabu var.
Doğal olarak cinselliği ya eşinden öğrenecek yada arkadaşlar arasında kulaktan dolma bilgilerle,bu kişinin de kulaktan dolma bilgilerle hareket ettiği ortada. Bugün bu sebeplerden yorumunuzu acimasiz buldum.
Daha yapıcı öğretici yardımcı olacak şekilde yorum yapilmalu diye düşünüyorum.

ben ilk geceyi endiseleeim yuzunden erteledim 18 ayima mâl oldu. o gun olmasi gereken sey akisina biraktiginda cok kolay olurken erteledikce buyuyor ve hic istenmiyor buda baska seylere neden oluyot ben dugunumden once o kadar cok arastirdim dinledim ki cok pismanim zor falan degil bize anlatilan hikayeler yuzunden bu endiseleri yasiyoruz kesinlikle erteleme derim ben kafanda gittikce buyur hergun bi bahane bulmaya calisirisin

İlk gece yorgunduk beraber olmadık çünkü düğünüm şehirdışındaydı. Ertesi gün beraber olduk bir sıkıntı yasamadım.

düğününe 1 hafta kalmış bir kadına nasıl yapıcı yorum yapalım ki?
evet ülkede cinsellik konusu kötü durumda ancak bunu bile bile evlenmek isteyene ne diyelim?
açıkca nişanlısına söylemeliydi ben bu konularda sıkıntılı bir durumdayım, endişelerim var bana zaman ver diye. şimdi 1 hafta kalmış, evlenince neyle karşılaşacağını biliyor. ne diyelim ki?

Bu konuda haklisiniz maalesef. Dugune bir hafta kalana kadar bu konuların ogrenilmesi gerekirdi.
Zaten konu tarihine bakilirsa merakida kalmamistir artık.

Eşinle bir olmanın mutluluğunu düşün, acısa da buna değer diye düşün. Kayganlaştırıcı jel alın mutlaka. İşe yarıyor. Kan akar ama korkma, kan kaybından ölmezsin. Çünkü o kadar akmayacak. Duracak. Benim 2 kat rulo peçete kan olmuştu. İlişki devam ederse az daha kanama oluyor biraz kanın durması için bekle. Ama kendini sakinleştir. Kötü düşünme. Ben gebelik dolayısıyla ara veriyorum 10 gün, 15 gün sonrasında bile acıma yanma oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…