Merhaba, bunu kime anlatacagimi nereye yazacagimi bilemedim ilk kez girdim siteye. Dugunume 40 gun var. Hersey cok guzel gidiyor-du. Nisanlim tam da evimizi tuttugumuz gunun aksaminda bi chat sayfasinda biriyle yazisti. Mesaji yanlislikla bana atinca farkettim ve şok oldum. Tahmin edersiniz ki mesajin icerigi de hic hos degildi hatta igrencti. Daha sonra arkadasiyla geyik muhabbet yaptigini falan soyleyerek beni kandirmaya calisti. Ertesi gun hala inanmadigimi gorunce itiraf etti. Agladi, pismanim dedi. Oylesine can sikintisi girdim bi sayfaya yazistigim kisiyi bile tanimam etmem oylesine yazistim falan dedi. Kendimi cok kotu hissediyorum, nisanlimin ablasi da affet buyukluk sende kalsin. Ben kardesime kefilim, bi daha yapmaz diyo. Kimseye anlatamadim. Icime sindiremiyorum, inanamiyorum. Bu isi burda bitirirsem benim icin de cok zor olacak. Affetmek istiyorum ama cok buyuk bi hata mi yapmis olurum bilmiyorum. Ne yapmaliyim
Ben aldatanın telafisi olacağını sanmıyorum. Bunu yapan hep yapar gibi geliyor. Düğününe bu kadar kalmışken. Siz bilirsiniz yine. Hayat sizin hayatınız ve onu en iyi tanıyan sizsiniz. Güven kırildı. Güvensiz devam edebilir misiniz??Merhaba, bunu kime anlatacagimi nereye yazacagimi bilemedim ilk kez girdim siteye. Dugunume 40 gun var. Hersey cok guzel gidiyor-du. Nisanlim tam da evimizi tuttugumuz gunun aksaminda bi chat sayfasinda biriyle yazisti. Mesaji yanlislikla bana atinca farkettim ve şok oldum. Tahmin edersiniz ki mesajin icerigi de hic hos degildi hatta igrencti. Daha sonra arkadasiyla geyik muhabbet yaptigini falan soyleyerek beni kandirmaya calisti. Ertesi gun hala inanmadigimi gorunce itiraf etti. Agladi, pismanim dedi. Oylesine can sikintisi girdim bi sayfaya yazistigim kisiyi bile tanimam etmem oylesine yazistim falan dedi. Kendimi cok kotu hissediyorum, nisanlimin ablasi da affet buyukluk sende kalsin. Ben kardesime kefilim, bi daha yapmaz diyo. Kimseye anlatamadim. Icime sindiremiyorum, inanamiyorum. Bu isi burda bitirirsem benim icin de cok zor olacak. Affetmek istiyorum ama cok buyuk bi hata mi yapmis olurum bilmiyorum. Ne yapmaliyim
aynı şeyi yaşamış affedip evlenmiş ama sonunda boşanmış biri olarak tesadüfen gördüğüm yazına cevap verebilmek için üye oldu. sakın evlenme !!! neden mi?Mesajlariniz icin cok tesekkur ederim. Hala dusunuyorum
Merhaba, bunu kime anlatacagimi nereye yazacagimi bilemedim ilk kez girdim siteye. Dugunume 40 gun var. Hersey cok guzel gidiyor-du. Nisanlim tam da evimizi tuttugumuz gunun aksaminda bi chat sayfasinda biriyle yazisti. Mesaji yanlislikla bana atinca farkettim ve şok oldum. Tahmin edersiniz ki mesajin icerigi de hic hos degildi hatta igrencti. Daha sonra arkadasiyla geyik muhabbet yaptigini falan soyleyerek beni kandirmaya calisti. Ertesi gun hala inanmadigimi gorunce itiraf etti. Agladi, pismanim dedi. Oylesine can sikintisi girdim bi sayfaya yazistigim kisiyi bile tanimam etmem oylesine yazistim falan dedi. Kendimi cok kotu hissediyorum, nisanlimin ablasi da affet buyukluk sende kalsin. Ben kardesime kefilim, bi daha yapmaz diyo. Kimseye anlatamadim. Icime sindiremiyorum, inanamiyorum. Bu isi burda bitirirsem benim icin de cok zor olacak. Affetmek istiyorum ama cok buyuk bi hata mi yapmis olurum bilmiyorum. Ne yapmaliyim
Affetmem için sürekli ben sensiz yaşayamam, ölürüm biterim sıralayıp duruyor. Ben de seviyorum, herşey böyle güzel giderken bırakmak istemiyorum. Ama affedip tüm hayatımı onun ellerine vermek( Off oturdum gelinliğimle bakışıyoruz öyle (
Çok zor durumun Allah yardımcın olsun inşallah en doğru kararı verirsin ayrıl diyemem senin hayatın en doğru kararı sen vericen ilişkinize olan inancina bağlıMesajlariniz icin cok tesekkur ederim. Hala dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?