Dugunume 40 gun var, aldatildim.

hill_eng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
84
48
88
Merhaba, bunu kime anlatacagimi nereye yazacagimi bilemedim ilk kez girdim siteye. Dugunume 40 gun var. Hersey cok guzel gidiyor-du. Nisanlim tam da evimizi tuttugumuz gunun aksaminda bi chat sayfasinda biriyle yazisti. Mesaji yanlislikla bana atinca farkettim ve şok oldum. Tahmin edersiniz ki mesajin icerigi de hic hos degildi hatta igrencti. Daha sonra arkadasiyla geyik muhabbet yaptigini falan soyleyerek beni kandirmaya calisti. Ertesi gun hala inanmadigimi gorunce itiraf etti. Agladi, pismanim dedi. Oylesine can sikintisi girdim bi sayfaya yazistigim kisiyi bile tanimam etmem oylesine yazistim falan dedi. Kendimi cok kotu hissediyorum, nisanlimin ablasi da affet buyukluk sende kalsin. Ben kardesime kefilim, bi daha yapmaz diyo. Kimseye anlatamadim. Icime sindiremiyorum, inanamiyorum. Bu isi burda bitirirsem benim icin de cok zor olacak. Affetmek istiyorum ama cok buyuk bi hata mi yapmis olurum bilmiyorum. Ne yapmaliyim

Unutabilir misin yaptığını? devamının gelmeyeceğini kim bilir ....ablası kefilim demiş ama yine aynı şeyleri yaptığında o kapalı kapı ardında sen ve nisanlin kalacaksınız gerisi dış kapının mandalı ....iyi düşün .

Pardon da ablası nasıl kefil oluyor? Bu zamanda insan kendine bile kefil olamazken..

Tekrar aldatılmak istemiyorsan ayrıl. Affetmek tümüyle hata.

Affetmem için sürekli ben sensiz yaşayamam, ölürüm biterim sıralayıp duruyor. Ben de seviyorum, herşey böyle güzel giderken bırakmak istemiyorum. Ama affedip tüm hayatımı onun ellerine vermek ( Off oturdum gelinliğimle bakışıyoruz öyle (

Ben aldatanın telafisi olacağını sanmıyorum. Bunu yapan hep yapar gibi geliyor. Düğününe bu kadar kalmışken. Siz bilirsiniz yine. Hayat sizin hayatınız ve onu en iyi tanıyan sizsiniz. Güven kırildı. Güvensiz devam edebilir misiniz??

Bence sen cok hassas oldugun icin onu affedemezsin...normalde baskasi olsa
Amannn konuşmus iste ne var der gecerdi
Hatta yatakta sevisse bile
Amannn bekarlik seysi der geçerdi
Onemli olan onun dugunu gelinligi vs olurdu...fakat sen baya sorguluyorsun
Yani normal olani yapiyorsun ve bence onu affetmemelisin...bu senin kisiligini agsaya ceker...

Düğün gününüzde bile sürekli aklında bu konu varken nikâhta evet, bu adamla evlenmek istiyorum diyebilecek misiniz bunu düşün. Çok seviyor olsaydı sizinle yapardı o konuşmayı bir başkasıyla değil.

En mutlu olmanız gereken zamana adam afedersiniz s.cmış bildiğin.
Bu konuları göre göre evliliktende ilişkilerden de soğuyorum yemin ederim.
Ne uçkurmuş arkadaş ya .
En doğru kararı sen verirsin arkadaşım
Tek diyebildiğim Rabbim yardımcın olsun

Bence onda bir alışkanlık haline gelmiştir ve çok haz alıyordur evlilik sonrasıda devam edecektir tabi şimdi önemli olan seni kandırabilmek , ,köprüyü geçene kadar bence , demek ki onda karektersizlikte var bu tür şeyler yapıyorsa bence sen onu tanıyamamışsın , pek fazlada bu evliliğin süreceğine sanmıyorum bence yüzüğü at çünkü evlilikte en önemli unsur güven ki bunuda sarstı bence su bulandı içne bu suyu ,sonradan dul olmaktansa , bir alışkanlık kolay kolay terkedilmez

Bence evleneceğin adamı her gün sorgulayacaksan ve şüphe duyacaksan evlenme , huzurlu bir evlilik olmayacak o adamda zaaflarından ve alışkanlıklarından evlendi diye vazgeçmeyecek gizlice yapacak yine böyle adamla evlenilmez birde evlenipte hemende hamile kalınmaz ,karekterde bozuk ,sanal sapık bildiğin
şu andan itibaren söylediklerine inanmam davetler dağıtılmış olsada yüzüğü atıp bozarım bu işi

Mesajlariniz icin cok tesekkur ederim. Hala dusunuyorum
aynı şeyi yaşamış affedip evlenmiş ama sonunda boşanmış biri olarak tesadüfen gördüğüm yazına cevap verebilmek için üye oldu. sakın evlenme !!! neden mi?

Hz Ali zamanında camiden ayakkabı çalan bir hırsızı yakalarlar. Hz Aliye getirirler, hırsız o sırada yalvarır ilk kez yaptım nolur yapmayın etmeyin affedin, ilkin günahı olmaz filan die. Hz Ali derki hırsızlık yaptın bari yalan söyleme Allah asla ilk defa yanlış yapanı yakalatmaz.

Bu hikaye o kadar doğrudur ki arkadaşım sana anlatamam. Bu nişanlının kesinlikle ilk yazışması değil. en az 3. ki sana yakalandı. Evet şimdi bırakmak çok zor bende yaşadım eşyalarıma bakıp bakıp ağlayıp affettim. Ama son yine aynı 1. yılım dolmadan daha acı bir şekilde ayrıldım. Şimdiki tek pişmanlığım keşke o zaman ayrılsaydım idi.

Yine en doğru kararı verecek olan sensin. Ama benim sana tavsiyem korkma

Tam da bu dönemde o konuşmayı sizinle yapması gerekiyordu en güzel zamanlarınız sonuçta. evlilik bu binbir türlü hali var. Hiç mi canı sıkılmayacak bu adamın. boşluğa dusmeyecek. O zaman ne yapacak kim bilir. Şanslısınız ki mesaj size gelmiş. Çok zor bir durum şimdi size yalvarir ölürüm biterim diye. Size de çok zor gelir onca hayalle yola çıktınız sonuçta. Ama şuan bitirirseniz toparlanmaniz boşanmaktan daha kolay olur diye düşünüyorum. Hem de durum sizin lehinizde adam sizi aldatmis yahu hem de size en özlem duyması gereken zamanda.
Rabbim yardımcınız olsun

Kefil olmak da neymiş. Sizi düşündükleri için söylemiyorlar bunu. Amaç ele güne rezil olmamak.

Üç beş yıl sonra biri kucağınızda, biri karnınızda iki çocukla sizi bırakıp hovardalığına devam edecek bu muhterem.

Bugün kefil olan abla yarın kadın olsaydın da elinde tutsaydın kocanı diyecek.

Mantıkla yaklaşın, duygusala bağlamayın.

Ve kapıyı gösterin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…