Dugunume 40 gun var, aldatildim.

Ayrılsanız pişman olacaksınız ömür boyu keske ayrılmasaydım belkı bir daha yapmazdı diye....... evlenseniz daha da kötüsüyle karşılaşma ihtimaliniz %80 karar sizin zor bir durum ama sunuda söyleseyeyim size şimdi kefil olan abla ilerleyen yıllarda banane affetmeseydın dıyecek herhangı bır olay olduğunda .....

ne can sıkıntısıymış
düğüne 40 gün kalan bir ilişkide,
bu tür dürtüleri başkalarıyla tatmin etmeye çalışan bir taraf varsa,
o ilişkide sorunlar vardir bana göre.
hakkınızda hayırlısı olsun.

Ablası da Kardeşinin şeyine nasıl kefil olabilmiş cidden ilginç. Ortada can sıkıntısı olsun cinsellik olsun dert olsun sevinç olsun paylaşılacak bir şey varsa seninle paylaşması gerekir ki bu evliliğin gerektirdiği bir şey değil mi? İlginç gerçekten...

merhaba size cevap yazmak için üye oldum. son zamanlarda bu tarz şeyleri çok yaşıyoruz kadın olarak ve sürekli susturulup bir şekilde avutulan biz oluyoruz. hiçbir aldatmanın sonunda söylenen sözlerle avunmayın. o sözler gerçek olsaydı zamanında söylenirdi. kalbiniz paramparça edilmez başka kadınlara o iğrenç laflar edilmezdi. kimseye anlatmadım demişsiniz. çok yanlış kesinlikle susmayın anlatın. biz sustukça bu tip insanlar kendi yaptığını yanına kar sayıyor. fırsatını buldukça devam ediyor. bir hanım ne güzel yorum yapmış bu ilki değildir en az 3. dür diye. o kadar katılıyorum ki lütfen kendinizi ezdirmeyin. yaşadığınız bir sürü güzel şey vardır eminim ama onlar sadece size güzel demek ki. çünkü onun için bir değeri olsaymış bunlarla kirletmezmiş dünyanızı. lütfen her şeyden önce kendinizi düşünün ve susmayın. doğru kararı kalbinize değil gelecekteki size sorun...

Ayrıl demek kolay ama yapmak zor. Eşimde evlenmeden önce internetten birileriyle konuşuyodu bi şekilde ikna etti ayrılmadım. Evlendikten sonra da teş elinden düşmez. Bi kere yakaladım mesajları ben annemde uzun bi sure kalmıştım o zaman konuşmuş. Yine affettim. Gerçi affetmek değilde umursamadım. Ne halt yerse yesin diyorum. Evlenmeden önce ayrılmadım şimdi çocukla nasıl ayrılcam. Umrumda değil hatta bul birini git diyorum. Karar senin. Evlenince yaparsa daha kötü olur şimdi bi süre üzülürsün geçer

Merhaba, son durum nedir takip ediyorum sayfanızı?
Bakın belki bir daha yapmaz ama o hissi asla unutamazsınız. Mesleğini bilmiyorum ama iş için gece yarısı bilgisayarda olur siz düşünürsünüz ki bahane buluyor birileriyle konuşuyor yine diye. Hiçbir zaman unutulmuyor böyle şeyler. Erkek arkadaşımla ilk tanıştığım ve sevgili olduğum ay başka bir kıza kahve vs içelim dediğini gördüm üstünden 5 sene geçti hala daha aklıma geldikçe deliye dönerim ve acaba derim.
Düşünülecek çok şey var. Ben size ayrılın vs diyecek konumda değilim kimse değil. Karar sizin. Deneyimli arkadaşlar yazmış kendi yaşadıklarını. Her insan aynı değil tabi. Ama anlamadığım şu
Siz kendi aranızda nişanlınız ile o bayanla konuştuğu gibi konuşuyor musunuz ?

Bende özelden mesaj atmıştım geri dönmedi konu sahibi geri dönsün diye değil düşüncelerimi yazmıştım zaten. Ya Allah korusun kimseyi böyle bi duruma düşürmesin. Konu sahibi de belki çoktan yol vermişti sevgisini aşkını içine atıp ama düğününe bu kadar kısa süre kalmışken olması onu böyle çaresiz bırakmıştır. Ama ne olursa olsun evlenip boşanmaktan iyidir diyorum eğer öyle bi karar düşünüyorsa

Ayrilamadim arkadaslar. 2 bucuk senedir birlikteyiz, simdiye kadar hic bir hatasini gormedim. Mantikli aciklamalar yapti, gerci ne kadar mantikli olabilir sacmalik iste. Yaptigi hatanin ve sonuclarinin farkinda. Kiyamadim, birakamadim. Insallah pisman olmam kararimdan.
Tabiki korkmuyor degilim, ben cok yogun calisiyorum. Evlendikten sonra da cogu zaman aksamlari da odaya kapanip calismam gerekecek. Onu her yalniz biraktigimda acaba boyle bisey yapar mi korkum olacak biliyorum.
Dun nisanlima hala tam olarak affedemedigimi, nikah masasinda nasil evet diyecegimi kara kara dusundugumu soyledim. Baya kotuydu. Bi yandan da dugun hazirliklari devam ediyor tabi

Ne kadar şanslısin ki imzayi atmadan önce gormussun bu halini. Eğer kabullenirsen bu davranisina devam edecek sende gunun birinde keşke hayir deseydim diyeceksin. Bence en iyisini sen bilirsin pişman olacak birşey yapma elalemi düşünme bu senin hayatın..

Benim de çevremdekiler aldatmadı ne kadın ne erkek. Herkes element uydursaydı çevresine bakıp ohooo...

Bu işi burada bitirmezsen evlenip boşanmış olacaksın düğününe 40 gün kalan adam böyle birşey yapıyorsa sonrasında da devam edecek demektir. Hatta öncesinde de kimbilir kaç defa yaptı bu senin yakaladığın sadece 1 tanesi. Bile bile lades deme yakma kendini evet çok zor ama Allahın sevgili kuluymuşsun ki düğünden önce gösterdi sana. Elalem ne der diye düşünme herkes seni haklı bulur ayrıca. Allah yardımcın olsun. Herkesin bir sona ihtiyacı vardır yeniden başlayabilmek için ve ancak elveda diyecek kadar cersursan hayat seni yeni bir merhaba ile ödüllendirir demiş P. Coelho hakkıda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…