Başını yakıyorsun farkında değilsin yada kafanı kuma gomuyorsun görmek istemiyorsun gercekleri , Allah'ın sevgili kuluymussun erken göstermiş sana ama hala dönmüyorsun yoldan bile bile lades diyorsun . Burda evlenince bunu yaşayan ayrilamayanlar varken sen daha çok yolun basindasin , evlenince evlendim diyipmi göz yumcan , hayat senin hayatında aldatmak öyle söz bidaha yapmicamlarla olcak iş değil ..Ayrilamadim arkadaslar. 2 bucuk senedir birlikteyiz, simdiye kadar hic bir hatasini gormedim. Mantikli aciklamalar yapti, gerci ne kadar mantikli olabilir sacmalik iste. Yaptigi hatanin ve sonuclarinin farkinda. Kiyamadim, birakamadim. Insallah pisman olmam kararimdan.
Tabiki korkmuyor degilim, ben cok yogun calisiyorum. Evlendikten sonra da cogu zaman aksamlari da odaya kapanip calismam gerekecek. Onu her yalniz biraktigimda acaba boyle bisey yapar mi korkum olacak biliyorum.
Dun nisanlima hala tam olarak affedemedigimi, nikah masasinda nasil evet diyecegimi kara kara dusundugumu soyledim. Baya kotuydu. Bi yandan da dugun hazirliklari devam ediyor tabi
Haklısınız, ne diyeyim. Bundan sonra yaşayacaklarımın tek sorumlusu benim. Allah hepimize huzur versin.Madem bir hata(!) yaptı, asıl karakteri o değildi, ilk mesaj hatadır, 3-4.sü değil. İşi o içeriklere getirene kadar kim bilir kaç kere mesajlaşmıştır. Düğün hevesiyle mi böyle tuhaf kararlar aldığınızı anlamıyorum. Evlenince aldatmayacak evet, evet dünyada bir sürü erkek aldattı sadece %2si tekrarlamadı eminim o %2'den birisi size denk gelmiştir, hele bir de nişanlıyken, hani bilmem kaç yıllık evliliğin sonunda karşı tarafa sevgisi bitip aldatanlardan değil -ki bunu da katiyyen doğru bulmuyorum artık sevmeyen bitirir evliliği... Bu riske değer mi Allah aşkına, her şey gayet güzel(!) giderken aldatan adam evlilik hali her şey kötü gittiği zaman kim bilir ne yapar? Hani bazen diyoruz insan başına gelenden kendi sorumludur, Allah önüne böyle bir şeyi atmış, sen umursamayıp devam ediyorsan bence umarım aldatılmazsın ama aynısını yaşarsan suç bile bile evlenen sende olacak... Bak nişanlım iyi insan demişsin, iyi insan hadi gaflete düştü aldattı, sonra kıvırıp kandırmaya çalışmaz, ha cidden iyi yönleri olduğu iyi bir eş olacağı anlamına da gelmez. Hoş sen bunlara da kulağını tıkarsın. Ne denir ki, Allah utandırmasın inşallah kararından.
Allah'a tevekkül edin.Haklısınız, ne diyeyim. Bundan sonra yaşayacaklarımın tek sorumlusu benim. Allah hepimize huzur versin.
bizim aramızda birşey yok, bu tam anlamıyla bir aldatma olmasa bile sonra daha kötüsünü yapar diye düşünüyor insan.Eğer sizle cinsel bi birlikteliği yoksa ben aldatma olarak görmüyorum sonuçta son zamanları bekarken ama sizle hem cinsellik yaşayıp bunu yaptıysa kötü olmjs
Eğer sizle cinsel bi birlikteliği yoksa ben aldatma olarak görmüyorum sonuçta son zamanları bekarken ama sizle hem cinsellik yaşayıp bunu yaptıysa kötü olmjs
Benim söylediğim şey farklı zaten durumu yaşayan arkadaşımız beni anladı siz farklı anlamışsınız herkesin düşüncesi de farklı vajinusmıs olan kadın tedavi olmak zorunda erkeğinde cinsel konuda bir sıkıntısı varsa evlenmeden bunu eşine söylemesi herekiyor kabul eden eder etmeyen de evlenmezO zaman kadınlar da cinsellik konuşmadıkları sevgililerini başka erkeklerle konuşarak aldatmış sayılmıyorlar... Kusura bakmayın ama yenilir yutulur cinsten birşey değil bu. Eşi vajinismus olan erkekler başka kadınlarla birlikte olsunlar, kadınlar da aynı şekilde eşleriyle ilişkiye giremeyince başka erkeklerle birlikte olsunlar.Böyle zihniyet olmaz olsun.
Merhaba, bunu kime anlatacagimi nereye yazacagimi bilemedim ilk kez girdim siteye. Dugunume 40 gun var. Hersey cok guzel gidiyor-du. Nisanlim tam da evimizi tuttugumuz gunun aksaminda bi chat sayfasinda biriyle yazisti. Mesaji yanlislikla bana atinca farkettim ve şok oldum. Tahmin edersiniz ki mesajin icerigi de hic hos degildi hatta igrencti. Daha sonra arkadasiyla geyik muhabbet yaptigini falan soyleyerek beni kandirmaya calisti. Ertesi gun hala inanmadigimi gorunce itiraf etti. Agladi, pismanim dedi. Oylesine can sikintisi girdim bi sayfaya yazistigim kisiyi bile tanimam etmem oylesine yazistim falan dedi. Kendimi cok kotu hissediyorum, nisanlimin ablasi da affet buyukluk sende kalsin. Ben kardesime kefilim, bi daha yapmaz diyo. Kimseye anlatamadim. Icime sindiremiyorum, inanamiyorum. Bu isi burda bitirirsem benim icin de cok zor olacak. Affetmek istiyorum ama cok buyuk bi hata mi yapmis olurum bilmiyorum. Ne yapmaliyim
Merhaba, bunu kime anlatacagimi nereye yazacagimi bilemedim ilk kez girdim siteye. Dugunume 40 gun var. Hersey cok guzel gidiyor-du. Nisanlim tam da evimizi tuttugumuz gunun aksaminda bi chat sayfasinda biriyle yazisti. Mesaji yanlislikla bana atinca farkettim ve şok oldum. Tahmin edersiniz ki mesajin icerigi de hic hos degildi hatta igrencti. Daha sonra arkadasiyla geyik muhabbet yaptigini falan soyleyerek beni kandirmaya calisti. Ertesi gun hala inanmadigimi gorunce itiraf etti. Agladi, pismanim dedi. Oylesine can sikintisi girdim bi sayfaya yazistigim kisiyi bile tanimam etmem oylesine yazistim falan dedi. Kendimi cok kotu hissediyorum, nisanlimin ablasi da affet buyukluk sende kalsin. Ben kardesime kefilim, bi daha yapmaz diyo. Kimseye anlatamadim. Icime sindiremiyorum, inanamiyorum. Bu isi burda bitirirsem benim icin de cok zor olacak. Affetmek istiyorum ama cok buyuk bi hata mi yapmis olurum bilmiyorum. Ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?