Dugunume 40 gun var, aldatildim.

Başını yakıyorsun farkında değilsin yada kafanı kuma gomuyorsun görmek istemiyorsun gercekleri , Allah'ın sevgili kuluymussun erken göstermiş sana ama hala dönmüyorsun yoldan bile bile lades diyorsun . Burda evlenince bunu yaşayan ayrilamayanlar varken sen daha çok yolun basindasin , evlenince evlendim diyipmi göz yumcan , hayat senin hayatında aldatmak öyle söz bidaha yapmicamlarla olcak iş değil ..

Madem bir hata(!) yaptı, asıl karakteri o değildi, ilk mesaj hatadır, 3-4.sü değil. İşi o içeriklere getirene kadar kim bilir kaç kere mesajlaşmıştır. Düğün hevesiyle mi böyle tuhaf kararlar aldığınızı anlamıyorum. Evlenince aldatmayacak evet, evet dünyada bir sürü erkek aldattı sadece %2si tekrarlamadı eminim o %2'den birisi size denk gelmiştir, hele bir de nişanlıyken, hani bilmem kaç yıllık evliliğin sonunda karşı tarafa sevgisi bitip aldatanlardan değil -ki bunu da katiyyen doğru bulmuyorum artık sevmeyen bitirir evliliği... Bu riske değer mi Allah aşkına, her şey gayet güzel(!) giderken aldatan adam evlilik hali her şey kötü gittiği zaman kim bilir ne yapar? Hani bazen diyoruz insan başına gelenden kendi sorumludur, Allah önüne böyle bir şeyi atmış, sen umursamayıp devam ediyorsan bence umarım aldatılmazsın ama aynısını yaşarsan suç bile bile evlenen sende olacak... Bak nişanlım iyi insan demişsin, iyi insan hadi gaflete düştü aldattı, sonra kıvırıp kandırmaya çalışmaz, ha cidden iyi yönleri olduğu iyi bir eş olacağı anlamına da gelmez. Hoş sen bunlara da kulağını tıkarsın. Ne denir ki, Allah utandırmasın inşallah kararından.

Haklısınız, ne diyeyim. Bundan sonra yaşayacaklarımın tek sorumlusu benim. Allah hepimize huzur versin.

Siz bir karar vermişsiniz, Allah utandırmasın. Bundan sonraki ilk hatasında (umarım olmaz) yolu verirsiniz. bize iyi dilek dilemek haricinde bir şey kalmıyor; iyisiyle kötüsüyle ilişkinizi yaşayacak olan kendinizsiniz. umarım çok mutlu olur ve kararınızdan pişman olmazsınız.

Eğer sizle cinsel bi birlikteliği yoksa ben aldatma olarak görmüyorum sonuçta son zamanları bekarken ama sizle hem cinsellik yaşayıp bunu yaptıysa kötü olmjs

Eğer sizle cinsel bi birlikteliği yoksa ben aldatma olarak görmüyorum sonuçta son zamanları bekarken ama sizle hem cinsellik yaşayıp bunu yaptıysa kötü olmjs
bizim aramızda birşey yok, bu tam anlamıyla bir aldatma olmasa bile sonra daha kötüsünü yapar diye düşünüyor insan.
erkekler için cinselliğin bu kadar önemli olmasından da nefret ediyorum :/

Aranızda birşey yaşanmadıysa sonucta oda erkek sen tepkini belli et birdaha asla böyle bisey aklından bile geçirmesin ben cok aldatma olarak görmedim aranızda cinsel birşey olmadığı için ama olsaydı ve yapsaydı asla affetme derdim

Maalesef erkekler için en önemlisi o dünyada böyle tek önem verdikleri şey cinsellik cinsellik iyiyse zaten erkek aldatmıyor eşiyle mutluysa mutlu olupta aldatanlar var onlar işte artık sapık oluyor:)

O zaman kadınlar da cinsellik konuşmadıkları sevgililerini başka erkeklerle konuşarak aldatmış sayılmıyorlar... Kusura bakmayın ama yenilir yutulur cinsten birşey değil bu. Eşi vajinismus olan erkekler başka kadınlarla birlikte olsunlar, kadınlar da aynı şekilde eşleriyle ilişkiye giremeyince başka erkeklerle birlikte olsunlar.Böyle zihniyet olmaz olsun.

Unutabiliceksen affet. Çok büyük birşey değil ama evlenmeye yakın böyle birşey yapmış olması.. evet biraz acı. Ama kütükler yontulabilr unutma

Benim söylediğim şey farklı zaten durumu yaşayan arkadaşımız beni anladı siz farklı anlamışsınız herkesin düşüncesi de farklı vajinusmıs olan kadın tedavi olmak zorunda erkeğinde cinsel konuda bir sıkıntısı varsa evlenmeden bunu eşine söylemesi herekiyor kabul eden eder etmeyen de evlenmez

Y Yasammasal peki neden sevgilisiyle konuşmak yerine başka insanlara gidiyor? Aldatmak sadece fiziksel olmaz ki az aldatmak çok aldatmak diye birşey yoktur. Görmezden gelinecek bir durum olsaydı zaten hanımefendi konu bile açmazdı diye düşünüyorum kaldı ki aklına hep geleceğini kendisi de ifade etmiş.

Arkadaşım ,bir insan kolay kolay huyundan vazgeçmez.O yüzden çok sevdiğim bir söz var;"Zaman insanları değil,armutları olgunlaştırır.".
Hakkında hayırlısı olsun ama çevremden de gördüm ,kendim de yaşadım ,bunu yapan insan bir daha yapacak,sen şimdi affettin,daha kötüsünü yapacak,o cesarete gelecek ,bir daha affedersen daha da kötüsünü yapacak .
Ama hayat senin hayatın,nasıl harcayacağın sana bağlı .

Sende haklısınç Seni anlıyorum. Bu hissi Allah kimsye yaşatmasın. İnsanlar ... bizler çok kolay söylüyoruz. Şu an zaman ver durumu kabul et.
bu konuyu çok güvendiğin bir erkekle konuşman lazım. Abin veya kuzeninle...

düğün tarihini uzat . şu an affetmek adam olan sevgi bağının gücünü gösteriyor. bence şartları zorlaman izlemen lazım...

ben bu sene evlenmeyeceğim de nişanlımdan emin değilim de. bakalım bu sürede nasıl davranacak. Evlilik korkusu ...sarmıştır. Bilinçsizde olabilir... alışkanlıkd aolabilir

Kader işde burda bir seçim sunuyor... Kötü kaderim diyemezsin. ......bile bile lades diyorsun..

Daha evlenmeden bunu yapan insanın evlenince de fırsat buldukça yapabileceğini bile bile evlenmek istiyorsan evlen. Şurası kesin ki Türk erkeği çok kolay aldatıyor ve kimse bilmediği taktirde aldatmaktan suçluluk bile duymuyor. O da öyle bir erkekmiş ben olsam bitirirdim

Arkadaş şu konuya karar vermek zor bilmem ne diyenleri hiç anlamıyorum normal bulanları da anlamıyorum! Yahu evlilik telaşı içinde olacağına ömrünü sana adamaya hazırlık yapacağına adam gitmiş karı kızla aşna fişna peşinde evlenirsen korkarım ilerde aldatıldım yazıları okuyacağız.. Sakın ama sakın evlenme sonu ne olursa olsun.. Pişman olursun çok pişman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…