Dugunume 40 gun var, aldatildim.

düğüne günler kala bu durumu yakalayan çoğu genç kız millet ne der diye dul kalıyor... bilmem anlatabildim mi?

Biz burda konuşsak ne fayda arkadaş çoktan evlenmiştir .. Geçmiş olsun..

Bir kere yapan hep yapar unutma bunu kadinlar asla unutmaz birde bunlari goz onunde bulundurmalisin

Evlendiğini düşünüyorum
Tadın kaçmasın diye eşin hakkında yorumumu yapmıyorum da ablasının kefilliği neymiş bir daha yaptığında acıyı o mu çekecekmiş kefil olarak ?

Sevdiğin birinin gözünden düşmesi, buna sebep olan davranışlarda bulunması çok zor olsa gerek. Allah kimseye yaşatmasın. Evlendiyseniz de artık inşallah bu davranışları size unutturur.

Evlenmemişsin daha zamanın var.
Karşına düğün öncesi böyle birşeyle çıktıysa emin ol daha da çıkacaktır.
Affettiğine pişman olucaksın ve her seferinde keşke evlenmeden önce bıraksaydım diyeceksin. Yine de karar senin tabi ki. Abladı aranızı düzeltmeye çalışıyor yine iyi yetliymiş. İyi düşün. Affedersen de kolay kolay affetme bence ayrılmak istediğini bu şekilde güvensiz yapamayacağını söyle ve baya bir süründür. Düğün de ertelensin gerekirse en azından korksun.

Erkek arkadasim bana beni affet dedigi gun yikilmistim. Cunku affet demek bana birseyler yaptiginin itirafiydi. Bu yuzden affet demesi cok kanima dokunmustu. Evlendiniz zaten cokta konusmaya luzum yok. Ne diyelim hayirlisi hakkinizda.

size yazmayacaktım ama yazayım dedim seviyorsun falan filan aşk evlenince kapının dışında kalıyor kapıyı aşkın suratına kapatım bir dahada içeri almıyorsun.evlilikte güven olmadıkça iş yürümez.bir kez yapan gene yapar.sende güven gitti.bu duyguyla birde evlenince düşün kendini.yoldan dön .zorluk evlendikten sonraki kötü hayatın kadar olmayacaktır.bekarken biraz üzülürsün geçer ya evlendikten sonra.her gün ağlamaktansa bir kez ağlarsın olur biter.aklın varsa dön.

Ablasi neye kefil oluyor senet mi imzaliyorsunuz,neyin kefili?
Yarin obur gun aldattiginda siz ugrasacaksiniz,sizin hayatiniza kim kefil olacak?

+1

Bence evlenmeden Allah göstermiş size.

Edit: Konu içeriğine göre eskiymiş, şimdi farkettim, en son affetmişsiniz, hayırlısı.

Evlendim arkadaslar, sanki o olay hic olmamis gibi davraniyoruz ikimiz de. Mutluyum, affettirmeye calisir gibi davranmiyor ama unuttugunu dusunmuyorum. Bir daha yapip yapmayacagini zaman gosterir, Allah bilir. Ben Allaha guvendim, hayirlisi dedim mutluyum simdi cok sukur

hakkında hayırlısı olsun mutluluklar

Allah utandırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…