- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
Biz burda konuşsak ne fayda arkadaş çoktan evlenmiştir .. Geçmiş olsun..
Bir kere yapan hep yapar unutma bunu kadinlar asla unutmaz birde bunlari goz onunde bulundurmalisinMerhaba, bunu kime anlatacagimi nereye yazacagimi bilemedim ilk kez girdim siteye. Dugunume 40 gun var. Hersey cok guzel gidiyor-du. Nisanlim tam da evimizi tuttugumuz gunun aksaminda bi chat sayfasinda biriyle yazisti. Mesaji yanlislikla bana atinca farkettim ve şok oldum. Tahmin edersiniz ki mesajin icerigi de hic hos degildi hatta igrencti. Daha sonra arkadasiyla geyik muhabbet yaptigini falan soyleyerek beni kandirmaya calisti. Ertesi gun hala inanmadigimi gorunce itiraf etti. Agladi, pismanim dedi. Oylesine can sikintisi girdim bi sayfaya yazistigim kisiyi bile tanimam etmem oylesine yazistim falan dedi. Kendimi cok kotu hissediyorum, nisanlimin ablasi da affet buyukluk sende kalsin. Ben kardesime kefilim, bi daha yapmaz diyo. Kimseye anlatamadim. Icime sindiremiyorum, inanamiyorum. Bu isi burda bitirirsem benim icin de cok zor olacak. Affetmek istiyorum ama cok buyuk bi hata mi yapmis olurum bilmiyorum. Ne yapmaliyim
size yazmayacaktım ama yazayım dedim seviyorsun falan filan aşk evlenince kapının dışında kalıyor kapıyı aşkın suratına kapatım bir dahada içeri almıyorsun.evlilikte güven olmadıkça iş yürümez.bir kez yapan gene yapar.sende güven gitti.bu duyguyla birde evlenince düşün kendini.yoldan dön .zorluk evlendikten sonraki kötü hayatın kadar olmayacaktır.bekarken biraz üzülürsün geçer ya evlendikten sonra.her gün ağlamaktansa bir kez ağlarsın olur biter.aklın varsa dön.Affetmem için sürekli ben sensiz yaşayamam, ölürüm biterim sıralayıp duruyor. Ben de seviyorum, herşey böyle güzel giderken bırakmak istemiyorum. Ama affedip tüm hayatımı onun ellerine vermek( Off oturdum gelinliğimle bakışıyoruz öyle (
Ablasi neye kefil oluyor senet mi imzaliyorsunuz,neyin kefili?
Yarin obur gun aldattiginda siz ugrasacaksiniz,sizin hayatiniza kim kefil olacak?
hakkında hayırlısı olsun mutluluklarEvlendim arkadaslar, sanki o olay hic olmamis gibi davraniyoruz ikimiz de. Mutluyum, affettirmeye calisir gibi davranmiyor ama unuttugunu dusunmuyorum. Bir daha yapip yapmayacagini zaman gosterir, Allah bilir. Ben Allaha guvendim, hayirlisi dedim mutluyum simdi cok sukur
Amin insallah sagolunhakkında hayırlısı olsun mutluluklar
Allah utandırmasınEvlendim arkadaslar, sanki o olay hic olmamis gibi davraniyoruz ikimiz de. Mutluyum, affettirmeye calisir gibi davranmiyor ama unuttugunu dusunmuyorum. Bir daha yapip yapmayacagini zaman gosterir, Allah bilir. Ben Allaha guvendim, hayirlisi dedim mutluyum simdi cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?