Düğünüme gelmek isteyen kız kardeş

yuvarlanan asi bir panda

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2018
8.062
21.010
278
Kız kardeşimle çok büyük kavga ettik. 2 aydır küsüz. Yolda görsem yönümü değiştiririm. O kadar kin doluyum kendisine. Nişan yaptım ve çağırmadım. Geldi, kapıdan kovdum. Bunun için çok haklı sebeplerim var. Şimdi düğünüme gelmek istiyor. Ailem baskı yapıyor gelsin pişman olursun ileride diye. Bilmiyorum ama canımı sıksın istemiyorum. Çok kararsızım şu anda.

Bir de ayrı evlerdeyiz artık. Ben evimi ayırdım bu kavgadan sonra. Babam ve annem evlenene kadar aynı evde yaşamamı istiyorlar. Başka şehre gideceğim evlenince de. Kafam 3 4 gündür bunlarla dolu.

Bana tavsiyeniz nedir? Siz olsanız ne yapardınız ?

Bu kadar büyük sorun neydi özel değilse ona göre yorum yapalım

Kendi ailenizi kuruyorsunuz,hayirli olsun. Dunurlere ve muhattap olacaginiz diger insanlara laf vermemek en iyisi olacaktir. Su anda psikolojiniz buna elvermese de bir de bu acidan dusunun derim. Olaylari bilmiyorum,esiniz ve ailesini de tanimiyorum ama bildigim sey yeri geldiginde kardesinize tutumunuz sorgulanir. Onun icin politik davranin. Hem anne babanizin gonlunu yaparsiniz hem de ileride olabilecek dedikodulari engellemis olursunuz.

Nisana gelmek istemis hayir demissiniz.
Dugune gelmek istiyor belki kovacaginizi bile bile demekki hata yapmis hatasini anlamis.Cok agir davranmissiniz bilmiyorum kapidan kovmayi hakedecek ne yapti ki?

Ve olumlu dunya et tirnaktan ayrilmaz yarin olse icinde kalir cok ahh edersin.Allah korusun Rabbim hepimize uzun saglikli imanli hayatlar nasip etsin.

Arkadaşlar da yazmış kavga sebebini bilmeden kimse yorum yapamaz. "abla ben senden daha güzelim sen küflü bir patatessin" dediyse ve bu yüzden kavga çıktıysa tabi ki affedin, uzatmayın. "sen namussuzsun. Allah bilir neler yaptın nişanlınla ben biliyorum" gibi bir cümle kullandıysa affedilmez. Örnek olsun bunlar da. Böyle yüzeysel yazınca kimse yardımcı olamaz.

Aranızdaki kavga sebebini bilmeden yorum yapmak imkansız

Sanırım aranızda geçen olayı bilmeden yorum yapmak zor.

Ne yaptı bu kadar?
Yani gelmiş özür dilemiş düğüne de gelmek istemiş madem affedin derim.

Bu kadar büyük sorun neydi özel değilse ona göre yorum yapalım

Kavga sebebinizi söyleyecek misiniz?

Tek tek yazmayım madem öyle. Kardeşimi sevgilisi dövdü, tehdit etti, cinsel görüntülerini çekip şantaj yaptı. Bunları kendi çabamla öğrendim. Ayrılsın diye kendimi parçaladım. Ailesi üstüme saldırdı. Kardeşim gitti bu heriften şikayetini geri çekti. Üstüne de evlendi. Benden sonra düğünü var. Rezil olmasın diye eve getirdi babam ve düğün yapalım dedi. Ben de kavga edip evi terk ettim. Olay bu.

Offff off yasi cok mu kucuk? Cekecek cilesi var demekki.

Yapacağı şeyi kendine yapmış, herkesin kendi hayatı sonuçta. Düğününüze gelmek istiyosa gelsin, siz neden kin dolusunuz ki böyle bir yapısı varmıl demek ki

Uzak dur. Asla görüşme

Kardeşinize kızmakta kırılmakta haklısınız ama bilemedim,kardeşiniz zaten büyük bir hata yapıyor,bence arkasında durun kardeşi olarak.İleride baya üzülecek gibi duruyor zaten,en azından arkamda bir ablam var diyebilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…