- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.433
- 158
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Bu kim biraz fazla benim şahsi görüşüm, kendisine zarar verdi diye kardeşe bu kadar kin duymamak gerekirOlmam çünkü uzattığım eli kıran o oldu.
Nisana gelmek istemis hayir demissiniz.
Dugune gelmek istiyor belki kovacaginizi bile bile demekki hata yapmis hatasini anlamis.Cok agir davranmissiniz bilmiyorum kapidan kovmayi hakedecek ne yapti ki?
Ve olumlu dunya et tirnaktan ayrilmaz yarin olse icinde kalir cok ahh edersin.Allah korusun Rabbim hepimize uzun saglikli imanli hayatlar nasip etsin.
Yorumunuzun son kismina kesinlikle katiliyorum. Muhtemelen kucaginda bebegi ve darp raporuyla baba evine geri donecek. Asil zorluklar simdi basliyor.
@MySweetHeart o adamı eve almazlarsa ,kardesine eve dönünce yapacaklarını düşünmek istemiyorum .Sadece aklıma gelen ,bu kadar pişman ya zorla , biseylerden korktuğu için gerj adım attığı ....
Düğünde zaten siz sabahtan akşama kadar kuaför vs kosturacaksiniz .Salonda da kalabalıkta çok birarays gelmezsiniz.
Barışın, bu noktada size laf düşmez artik. Siz kardeşlik / ablalık vazifenizi yapmışsınız. İnsanların kendi tercihlerine bir noktada saygı duymak gerekir. Sizin şu anda yaptığınız kardeşinizi kendi yokluğunuz ile cezalandırmak.Tek tek yazmayım madem öyle. Kardeşimi sevgilisi dövdü, tehdit etti, cinsel görüntülerini çekip şantaj yaptı. Bunları kendi çabamla öğrendim. Ayrılsın diye kendimi parçaladım. Ailesi üstüme saldırdı. Kardeşim gitti bu heriften şikayetini geri çekti. Üstüne de evlendi. Benden sonra düğünü var. Rezil olmasın diye eve getirdi babam ve düğün yapalım dedi. Ben de kavga edip evi terk ettim. Olay bu.
Offff off yasi cok mu kucuk? Cekecek cilesi var demekki.
24 yaşında
Yapacağı şeyi kendine yapmış, herkesin kendi hayatı sonuçta. Düğününüze gelmek istiyosa gelsin, siz neden kin dolusunuz ki böyle bir yapısı varmıl demek ki
Ya maalesef ..Açıkçası böyle bir pisliği bende kapimda değil ,aynı ülkede istemem ama işte ..Zor bir durum Allah yardım etsin konu sahibinin de düğünü bir defa oluyor o pislik bı saçmalık filan yapar mı bilmiyorum ama kardeşe de çok üzüldüm isteyerek evlendiğini düşünmüyorumAgir depresyona bile girebilir Allah korusun kendine bir sey yapabilir resmen bir sapigin, psikopatin elinde.Asil bundan sonra basliyor maceralari dediginiz gibi.Yalniz hissetmemesi lazim.Ne olursa olsun gidecek kapisi olmali.Nasil tehdit edildi kim bilir?Ya da gozleri asktan kor bilemiyorum ama sonu iyi gozukmuyor.
Ablasi icin konusuyorum aslinda adam sapik cunku ben herseyi beklerim ondan.O adam konusulacak insan bile degil.Ama haklisin o sahis her durumu kizin burnundan getirecektir.
Kardeşinize kızmakta kırılmakta haklısınız ama bilemedim,kardeşiniz zaten büyük bir hata yapıyor,bence arkasında durun kardeşi olarak.İleride baya üzülecek gibi duruyor zaten,en azından arkamda bir ablam var diyebilsin.
Kardeşiniz bi hata yapmış ama hatayı size değil kendine yapmış. Nisandan geri çevirecek bisey yok ortada asıl bu saatten sonra siz ona destek olmalıydınız.
Kardeşinizin yaşadıkları korkunç. Ancak bir yetişkin ve belasını bulmak istiyorsa bırakın bulsun. Kendi seçimi sonuçta. Bırakın düğününüze gelsin. Görüşmek istemiyor iseniz görüşmezsiniz. Ancak size karşı yapılmış bir hakareti, zararı yoksa kendine yaptıkları yüzünden düğünüme gelme demenize gerek yok. Zaten muhtemelen boşanıp ailenizin yanına gelecek.
Kendi mutsuz olmayı seçti desene.
Böyle salak insanlarla ben de konuşmak istemem. Sen de yüksek ihtimalle kendine yaptığı kötülük yüzünden sinirlenmissindir bu kadar. O üzülüyor diye. Yanlış seçim yaptı diye...
Ama kişisel olarak sana yapılan bir saldırı yok ki. Kendi mahvetmis kendi hayatını. Mutsuz olmasından endise ediyorsun ama düğününden de kovup daha da mutsuz etme bence onu.
Ama ille de istemiyorum dersen ailene asla düğünde görmek istemediğini, eğer ısrar ederlerse düğün falan da yapmayacağını söyleyebilirsin. "Salon kaporasi vs umrumda değil. Düğününde kavga çıkaran gelin olarak hatirlanacagima nikahla evlenirim daha iyi" de, inandırıcı ol. Cesaret edemezler o zaman çağırmaya. Tatsızlık olmasın diye engel olurlar
Bence yanlis yapiyorsun.Sizin sahsiniza bir sey yapmamis.Kendisine yapmis.Suan Allah bilir neler yasiyor mahfetmis hayatini ya. O kadar uzgunum ki.Kocasini almayin eve.Kardesinize sahip cikin.Bu kizin sonu iyi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?