Düğünüme gelmek isteyen kız kardeş

Kardeşim kendisine zarar veren bir insanla evlendi. Ben çekmeye çalıştıkça o gitti. Şimdi inanılmaz bir öfke var içimde. Bu sebeple koparttım onu. Düğünümde görüp de içim yansın istemiyorum. Çok da üzülüyorum aslında.

Yorumunuzun son kismina kesinlikle katiliyorum. Muhtemelen kucaginda bebegi ve darp raporuyla baba evine geri donecek. Asil zorluklar simdi basliyor.

Agir depresyona bile girebilir Allah korusun kendine bir sey yapabilir resmen bir sapigin, psikopatin elinde.Asil bundan sonra basliyor maceralari dediginiz gibi.Yalniz hissetmemesi lazim.Ne olursa olsun gidecek kapisi olmali.Nasil tehdit edildi kim bilir?Ya da gozleri asktan kor bilemiyorum ama sonu iyi gozukmuyor.

Ablasi icin konusuyorum aslinda adam sapik cunku ben herseyi beklerim ondan.O adam konusulacak insan bile degil.Ama haklisin o sahis her durumu kizin burnundan getirecektir.

Barışın, bu noktada size laf düşmez artik. Siz kardeşlik / ablalık vazifenizi yapmışsınız. İnsanların kendi tercihlerine bir noktada saygı duymak gerekir. Sizin şu anda yaptığınız kardeşinizi kendi yokluğunuz ile cezalandırmak.

Şikayetini tehditle çekmediğinden, tehdit ile evlenmek zorunda bırakılmadığından emin misiniz? Karşı taraf öyle tipler gibi duruyor çünkü.

Bilmiyorum, kardeşlerimden biri bana yaşatsa aynı şeyi çok öfkelenir, kızardım ama kardeş benim için çok özel bir anlam ifade ediyor. Böyle bir sebepten sırtımı tamamen dönemezdim.

yuvarlanan asi bir panda canım şimdi okudım sebebi kardeşine ne yaptığını söyledin kardeşlerin bile yapıları farklıdır keza karşı taraf hem fiziki hem ruhen şiddete uğramış sağlıklı karar vermesini bekleme benim metak ettiğim evi neden terkettin amaç neydi ve ben senin yerinde olsam o evde kalıp kardeşime destek çıkmak olurdu ve psikolog götürmek isterdim. Sizin desteğiniz ihtiyacı var

Kesinlikle düğününüze gelmeli. Benim de asla hayatımda olmamasını istediğim bir kardeşim var ama düğüne eş dosta laf vermemek için misafir gibi geldi gitti. Yıllardır konuşmuyoruz. Ama kimsenin ağzına laf vermedik en azından. Siz de itiraz etmeyin gelsin. Yıllar ne gösterir bilinmez. Kayınvalide kayınpedere de çok koz vermeyin. Hayat bu ne olur ne olmaz...

Kardeşim yok benim tam anlamıyla bilemem ama sizin ki öfke, kin değil kardeşinize çok canınız yanmiş, üzülmüşsünüz. Kendini yakmış ama kopartmayin tüm bağlarını O da Güle oynaya yapmamistir bu evliliği nebileyim.

Kovmayin o da çok üzülüyordur kardeşini siz sonuçta. Bişey olmamış gibi davranamasaniz da en azından düğüne gelmeli diye düşünüyorum.

Ya maalesef ..Açıkçası böyle bir pisliği bende kapimda değil ,aynı ülkede istemem ama işte ..Zor bir durum Allah yardım etsin konu sahibinin de düğünü bir defa oluyor o pislik bı saçmalık filan yapar mı bilmiyorum ama kardeşe de çok üzüldüm isteyerek evlendiğini düşünmüyorum

Şu an eminim en çok size ihtiyacı var. Dönüp bir baksanıza. Hayatı bomb.k
Kardeşinize elinizi uzatın. Ya değilse tümden kaybedebilirsiniz.Karşı taraftaki dengesizin de işine gelir kızın güçsüz olması. Arkalayın,destekleyin lütfen.

Kol kırılır yen içinde kalır demişler. Elalemden (eşinizin ailesi vs) bir laf isitir üzülürsünüz. Sanki sizin konularınızı hatırlıyorum. Kardeşiniz için pek çok konu açmıştınız sanırım hiçbir şey işe yaramamış. Gelsin el gibi katılsın gitsin bence.

Hayır kendi içimizde hiç kötü olmadık. Haklısınız. Kendimi geri çekip onu izlesem daha iyi gibi duruyor. İnşallah boşanır.

Evet öfkem kendisine yaptığı kötülüğe. Ki normal şeyler değildi yaşadıkları, benim gördüklerim. Nişanda dediğiniz gibi oldum maalesef. Salon çalışanları bile "asabi gelin" demişler arkamdan. Düğünde de demesinler..

Bence yanlis yapiyorsun.Sizin sahsiniza bir sey yapmamis.Kendisine yapmis.Suan Allah bilir neler yasiyor mahfetmis hayatini ya. O kadar uzgunum ki.Kocasini almayin eve.Kardesinize sahip cikin.Bu kizin sonu iyi degil.

Farkındayım iyi olmadığının. 24 yaşında 40 kiloya düştü. Bana yapmadı da kendine yaptı işte.

Aslında kendinizce haklısınız ama yine de kardeş iste. Anne babanıza Allah uzun ömürler versin ancak ileride en büyük destekçiniz kardeşinizle siz olacaksınız birbirinize. Ve şimdi sinirinizden öfkenizden dolayı düğüne çağırmazsanız ilerde aranız düzelirse pişman olabilirsiniz en özel gününüzde yoktu diye. Zaten anlattıklarınıza bakılırsa o adamla çok sürmeden boşanırlar ve belki de sizi arayacak zorda kaldığında. Siz de kardeşinize sırtınızı dönemeyeceksiniz. Bence psikolojik olarak zaten yıkıktır kardeşiniz, kocası olacak adama koz vermeyin, kardeşinizin arkası yok diye düşünüp iyice iskence etmesin kıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…