- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.433
- 158
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Kardeşiniz bi hata yapmış ama hatayı size değil kendine yapmış. Nisandan geri çevirecek bisey yok ortada asıl bu saatten sonra siz ona destek olmalıydınız.Tek tek yazmayım madem öyle. Kardeşimi sevgilisi dövdü, tehdit etti, cinsel görüntülerini çekip şantaj yaptı. Bunları kendi çabamla öğrendim. Ayrılsın diye kendimi parçaladım. Ailesi üstüme saldırdı. Kardeşim gitti bu heriften şikayetini geri çekti. Üstüne de evlendi. Benden sonra düğünü var. Rezil olmasın diye eve getirdi babam ve düğün yapalım dedi. Ben de kavga edip evi terk ettim. Olay bu.
Tek tek yazmayım madem öyle. Kardeşimi sevgilisi dövdü, tehdit etti, cinsel görüntülerini çekip şantaj yaptı. Bunları kendi çabamla öğrendim. Ayrılsın diye kendimi parçaladım. Ailesi üstüme saldırdı. Kardeşim gitti bu heriften şikayetini geri çekti. Üstüne de evlendi. Benden sonra düğünü var. Rezil olmasın diye eve getirdi babam ve düğün yapalım dedi. Ben de kavga edip evi terk ettim. Olay bu.
Tek tek yazmayım madem öyle. Kardeşimi sevgilisi dövdü, tehdit etti, cinsel görüntülerini çekip şantaj yaptı. Bunları kendi çabamla öğrendim. Ayrılsın diye kendimi parçaladım. Ailesi üstüme saldırdı. Kardeşim gitti bu heriften şikayetini geri çekti. Üstüne de evlendi. Benden sonra düğünü var. Rezil olmasın diye eve getirdi babam ve düğün yapalım dedi. Ben de kavga edip evi terk ettim. Olay bu.
Kendi mutsuz olmayı seçti desene.Tek tek yazmayım madem öyle. Kardeşimi sevgilisi dövdü, tehdit etti, cinsel görüntülerini çekip şantaj yaptı. Bunları kendi çabamla öğrendim. Ayrılsın diye kendimi parçaladım. Ailesi üstüme saldırdı. Kardeşim gitti bu heriften şikayetini geri çekti. Üstüne de evlendi. Benden sonra düğünü var. Rezil olmasın diye eve getirdi babam ve düğün yapalım dedi. Ben de kavga edip evi terk ettim. Olay bu.
Eğer 1 defalık affedikebilecek birseyse ve pismansa affederim .Çünkü ileride eşinin ailesinin yaptığı çok daha büyük terbiyesuzlikleri affetmek zorunda kalırsanız zorunuza gider
İnanın çok haklı sebeplerim var. Keşke kardeşim olmasaydı diyorum. Yazdım sebebini de.
Şimdik gelelim fasulyenin faydalarınaTek tek yazmayım madem öyle. Kardeşimi sevgilisi dövdü, tehdit etti, cinsel görüntülerini çekip şantaj yaptı. Bunları kendi çabamla öğrendim. Ayrılsın diye kendimi parçaladım. Ailesi üstüme saldırdı. Kardeşim gitti bu heriften şikayetini geri çekti. Üstüne de evlendi. Benden sonra düğünü var. Rezil olmasın diye eve getirdi babam ve düğün yapalım dedi. Ben de kavga edip evi terk ettim. Olay bu.
Evinizi ayirdiysaniz tekrar geri dönmeye gerek yok bence. Ama dugununuze gelebilir. O kalabalikta 2 saatten birsey olmaz
Şimdi okudum ...Evet kötü olmuş.Benimde iki kizkardesim var ve bu şekilde birşey yasasinlar istemem .Ve sizin gibi kardeşimi kurtarmaya çalışırdım.Dayak,şantaj vs duyunca bile cinlerim tepeme çıkıyor .Affedeceğim bir şey yapmadı maalesef. Ailemden dolayı üzgünüm sadece.
Yorumunuzun son kismina kesinlikle katiliyorum. Muhtemelen kucaginda bebegi ve darp raporuyla baba evine geri donecek. Asil zorluklar simdi basliyor.Bence yanlis yapiyorsun.Sizin sahsiniza bir sey yapmamis.Kendisine yapmis.Suan Allah bilir neler yasiyor mahfetmis hayatini ya. O kadar uzgunum ki.Kocasini almayin eve.Kardesinize sahip cikin.Bu kizin sonu iyi degil.
Bu kadar kin size zarar verir, şunu düşünün yarın ölse bugün yaptıklarınızdan pişman olur musunuz?
Kendi ailenizi kuruyorsunuz,hayirli olsun. Dunurlere ve muhattap olacaginiz diger insanlara laf vermemek en iyisi olacaktir. Su anda psikolojiniz buna elvermese de bir de bu acidan dusunun derim. Olaylari bilmiyorum,esiniz ve ailesini de tanimiyorum ama bildigim sey yeri geldiginde kardesinize tutumunuz sorgulanir. Onun icin politik davranin. Hem anne babanizin gonlunu yaparsiniz hem de ileride olabilecek dedikodulari engellemis olursunuz.
Yaşı kaç kardeşinizin?
[/QUOTE
Sizin hakli oldugunuzu sıkıntı çekerek görüyor herhalde yoksa nişanda kapidan kovulan düğüne gelmek istemez. Belliki zor durumda şuan ve sizi dinlemedigi icinde pisman sanırım. Herşeyi bir kenara birakin et tırnaktan ayrilmaz sıkıntı yaşıyorsa öğrenip yardımcı olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?