Düğünüme gelmek isteyen kız kardeş

Kardeşiniz bi hata yapmış ama hatayı size değil kendine yapmış. Nisandan geri çevirecek bisey yok ortada asıl bu saatten sonra siz ona destek olmalıydınız.

Kardeş kardeşi bıçaklamış dönmüş yine kucaklamış diye bir söz vardır. Evet çok büyük bir hata yapmış ancak bence 1 şans daha verin. Ne olursa olsun canınız kanınız. Ileride pisman olabilirsiniz

Kardeşinizin yaşadıkları korkunç. Ancak bir yetişkin ve belasını bulmak istiyorsa bırakın bulsun. Kendi seçimi sonuçta. Bırakın düğününüze gelsin. Görüşmek istemiyor iseniz görüşmezsiniz. Ancak size karşı yapılmış bir hakareti, zararı yoksa kendine yaptıkları yüzünden düğünüme gelme demenize gerek yok. Zaten muhtemelen boşanıp ailenizin yanına gelecek.

Kendi mutsuz olmayı seçti desene.
Böyle salak insanlarla ben de konuşmak istemem. Sen de yüksek ihtimalle kendine yaptığı kötülük yüzünden sinirlenmissindir bu kadar. O üzülüyor diye. Yanlış seçim yaptı diye...
Ama kişisel olarak sana yapılan bir saldırı yok ki. Kendi mahvetmis kendi hayatını. Mutsuz olmasından endise ediyorsun ama düğününden de kovup daha da mutsuz etme bence onu.
Ama ille de istemiyorum dersen ailene asla düğünde görmek istemediğini, eğer ısrar ederlerse düğün falan da yapmayacağını söyleyebilirsin. "Salon kaporasi vs umrumda değil. Düğününde kavga çıkaran gelin olarak hatirlanacagima nikahla evlenirim daha iyi" de, inandırıcı ol. Cesaret edemezler o zaman çağırmaya. Tatsızlık olmasın diye engel olurlar

İnanın çok haklı sebeplerim var. Keşke kardeşim olmasaydı diyorum. Yazdım sebebini de.

Bence yanlis yapiyorsun.Sizin sahsiniza bir sey yapmamis.Kendisine yapmis.Suan Allah bilir neler yasiyor mahfetmis hayatini ya. O kadar uzgunum ki.Kocasini almayin eve.Kardesinize sahip cikin.Bu kizin sonu iyi degil.

Kardeşinize kızmakta kırılmakta haklısınız ama ne yaptıysa kendine yapmış size değil. Herkes kendi seçtiği hayatı yaşar. Ortada sizin şahsınıza yapılan bir şey olmadığı için ben tepkinizi fazla buldum. Siz kardeşsiniz birbirinizin hatalarında da doğrularında da yanlışlarında da yanında olmalısınız, hatta bu durumda daha fazla yanında olmalısınız he size der ki seni yanımda istemiyorum o ayrı ama gelmiş kapınıza kadar. İleride pişman olmakta var bence uzatmayın daha fazla.

Şimdik gelelim fasulyenin faydalarına eğer bir yamuk yapmayacağına eminsen gelebilir ama sen hala affetmediysen mesafeni korursun el gibi gelir gider ama iyi yüzsüzmüs evlerden ırak

kardeşin zaten çok büyük bir belanın içinde.kim bilir psikolojisi ne halde.zaten kendi etmiş bulmuş.bu kadar tepkili olma.Allah vermesin o manyak yarın öbür gün öldürse kardeşini kendini asla affetmezsin.sana bir yanlışı olmamış kendine yapmış her şeyi kendi hayatını mahvetmiş.nolursa olsun naparsa yapsın et tırnaktan ayrılmaz.hem milletin ağzı torba değil büzesin.bir de ortalığa laf yayılırsa daha kötü olur.bırak gelsin.

Evinizi ayirdiysaniz tekrar geri dönmeye gerek yok bence. Ama dugununuze gelebilir. O kalabalikta 2 saatten birsey olmaz

Aynı evde kalamam diye düşünüyorum ama ailem çok ısrar ediyor. Yaşlı başlı insanlar arada kalıyorlar. Hayırlı olsuna geliyorlar mesela ben yokum evde diye sorup onları daraltıyorlar.

Düğünde başka şehirde ve oraya gelecek izin verirsem. Daha uzun süre göreceğim ister istemez.

Affedeceğim bir şey yapmadı maalesef. Ailemden dolayı üzgünüm sadece.
Şimdi okudum ...Evet kötü olmuş.Benimde iki kizkardesim var ve bu şekilde birşey yasasinlar istemem .Ve sizin gibi kardeşimi kurtarmaya çalışırdım.Dayak,şantaj vs duyunca bile cinlerim tepeme çıkıyor .
Peki birşey soracağım bu kadar pislik bı adam acaba ailene zarar veririm vs diye tehdit etmiş olabilir mi ne bileyim kim kendisine bunları yapan birisiyle kaçıp evlenir ??kendince korkmuş olabilir mi malum ceza alıp almayacagi bile belli değil ,para cezasıyla salınan bir ton pislik var Allah korusun. Sonra orda burda öldürüyorlar kadınları adı köpekler

Bence yanlis yapiyorsun.Sizin sahsiniza bir sey yapmamis.Kendisine yapmis.Suan Allah bilir neler yasiyor mahfetmis hayatini ya. O kadar uzgunum ki.Kocasini almayin eve.Kardesinize sahip cikin.Bu kizin sonu iyi degil.
Yorumunuzun son kismina kesinlikle katiliyorum. Muhtemelen kucaginda bebegi ve darp raporuyla baba evine geri donecek. Asil zorluklar simdi basliyor.

Haklısınız bu konuda. Aile ilişkime de yaşantıma da laf ediliyor maalesef.

@MySweetHeart o adamı eve almazlarsa ,kardesine eve dönünce yapacaklarını düşünmek istemiyorum .Sadece aklıma gelen ,bu kadar pişman ya zorla , biseylerden korktuğu için gerj adım attığı ....
Düğünde zaten siz sabahtan akşama kadar kuaför vs kosturacaksiniz .Salonda da kalabalıkta çok birarays gelmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…