Düğününe 1 hafta kala ayrılmış

Ben de onu düşündüm ya. Tamam siz karşılıklı aşk acısı çekiyor olabilirsiniz de sırf birilerine nispet için kullanıldı o kız.

Bu kadar yol katetmişken toparlamışken yine bulaşma

aslında çok haklısın

Ben de onu düşündüm ya. Tamam siz karşılıklı aşk acısı çekiyor olabilirsiniz de sırf birilerine nispet için kullanıldı o kız.
Bence bu hikayenin mağduru o kız, taraflar karşılıklı ayrılmış bitmiş konu sahibi de istemiş diğer tarafta istemiş. Bu kızın günahı neydi bir gerizekalının kafa karışıklığının ex sevgiliye nispet hırsının kurbanı oldu çok üzücü kimbilir dünya Nasıl başına yıkılmıştır.

aslında kullanmak istememiştir gerçekten öyle biri değil niye böyle bir şey oldu anlamadım kız km uzak bir şehirde yaşıyor zaten neden ayrıldıklarını bilmiyorum kimsenin günahını almak istemem ama kız da ayrılmış olabilir

belki de kız ayrıldı kimin ayrıldığını bilmiyorum zaten fotoğraflarda bile hep mesafe vardı hep uzaklardı her fotoğrafta gerçi kız bile ayrılsa tavırları yüzünden ayrılmıştır gene o suçlu

yok çalıştırmamak değil çalışmama karşı değil de şu an çalıştığım iş yerinde çalışmamı istemiyor bir erkeğin bana olan ilgisi yüzünden
eee bunda ne bar ozaman hangı erkek ıster madem iş yerınde bırı senın pesıne takılıyorsa haklımış ben calısmana karşı anladım genel anlamada

eee bunda ne bar ozaman hangı erkek ıster madem iş yerınde bırı senın pesıne takılıyorsa haklımış ben calısmana karşı anladım genel anlamada
yok karşı değildi ama ben iş yerimde memur gibiyim yani hafta sonları tatil servis yemek var böyle bir iş bulursam çıkacağımı söyledim sabretmedi bir de çalıştığım yerde 70 tane falan erkek var kıskandı galiba

ben olsam düğünü basar cukunu keser gelinin eline verirdim,"tatlım güle güle kullan derdim" hayır canim ne psikopatligi

ben onu bunu bılmem seven insan hemen ayrılmaz ardındanda hemem nışanlanmaz

Aynen kız anlamıştır ne mal olduğunu, sonuçta her şekilde o kız mağdur oldu. İnan bir kadının başına gelebilecek en kötü şeylerden biri düğüne kısa süre kala terk edilmektir boşanmak kadar kötü değildir ama bir genç kız için yıkım

çok doğru rabbim yardımcısı olsun

Ben resmi duruyolardı, yakın değillerdi, engeli kaldırmış gibi sözlerden dönmeye meyilli olduğunu hissettim. Ama düğüne bir hafta kala ortada bırakılan o kızın ahını da hesaba katın olur mu?

Belki de o kız eski nişanlıni terketti. Bir siz mükemmel insanlar. Sana gelen teklifler çiçekler... Nişanlıni apartta o olmazsa diğeri

Belki de o kız eski nişanlıni terketti. Bir siz mükemmel insanlar. Sana gelen teklifler çiçekler... Nişanlıni apartta o olmazsa diğeri
ben zaten daha önceki yorumlarımda yazdım okuduysanız belki kız ayrıldı diye fark ettiniz mi ?????
mükemmel olduğumu asla idda etmedim

Ben resmi duruyolardı, yakın değillerdi, engeli kaldırmış gibi sözlerden dönmeye meyilli olduğunu hissettim. Ama düğüne bir hafta kala ortada bırakılan o kızın ahını da hesaba katın olur mu?
gerçekten mantığımla dönmek istemiyorum aşık tarafım saçmalıyor işte haklısınız

Valla canım bu adam seninle ayrıldıktan kısa bir süre sonra başkasıyla evlilik yoluna girmiş mi girmiş.Ki belki de kız ayrıldı dediğin gibi eğer öyleyse adam gayet de evlenmeye niyetliydi. Yani o seni çoktan unutmuş açıkçası benden sonra başkasının düşünen adamla olamam ben artık. Telefon numaranı değiştir instagramdan da sen engel at ona. Engel atıp kaldırmak neymiş görsün. Açıkçası hiç karakterli birini yansıtmadı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…