- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Düğüne bir hafta kala gerizekalı eski sevgilinin , hiç suçu günahı olmayan bir kızı rezil ederek terk ettiğini düşün hayatının en güzel zamanında o kızın ahının bu şerefsizden çıkacağını düşün bence unutman ve soğuman için çok yeterli bir sebep
Bu kadar yol katetmişken toparlamışken yine bulaşmaHayırlı cumalar arkadaşlar .
Eski nişanlım düğününe 1 hafta kala ayrılmış.
Bilmeyenler için özet geçeyim.
Ayrılalı 7 ay oldu.
Çok severken deli gibi aşıkken sırf işten çıkmadım diye erkekler için çalıştığımı ima ettiğinden ayrıldım.
Sevgim aşkım çoktu ama bu saygısızlığa girerdi, saygı olmadan evlilik olmazdı.
VE 50 gün sonra görücü usulü nişanlandığını öğrendim(çalıştığı iş yerimdeki arkadaşımdan)
Çok zor oldu benim için günlerce ağladım nişanlandığını duyana kadar.
İnanamadım, senden sonra asla kimseyle evlenmem diyen adamın nişanlandığına inanamadım.
Ama kendimi toparladım.
Geçenlerde babamın yanına özledim diye gelmişti buraya konu açmıştım akşamına da 7 ay sonra en yakın arkadaşı yazmıştı hakkını helal et diye.
3 gün önce ayrıldığını öğrendim. Düğününe 1 hafta vardı.
Ben onunla evlenmeyi tekrar barışmayı falan düşünmüyorum.
Ailem hala onunla evlenmemi istiyordu biliyorsunuz.
İnstagramda engelliydim onu aratınca göremiyordum.
Baktım engelimi kaldırmış.
Kendimi onu takip etmekten alıkoyamıyorum.
Ne oluyor bana onu düşünmek istemiyorum.
Onunla artık yapamam biliyorum şimdi gitsem koşa koşa döner geri ama yapamam.
Biliyorum onu düşünmem bile çok büyük aptallık bana kızmayın.
Ben de kendime çok kızıyorum ama engel olamıyorum.
Ne gelen çiçekler, ne gelen teklifler umrumda.
Hiçbir erkek beni etkilemiyor.
Biraz daha zaman geçse unutur muyum sizce, yoksa onu hiç ama hiç unutamayacak mıyım ?
aslında çok haklısınDüğüne bir hafta kala gerizekalı eski sevgilinin , hiç suçu günahı olmayan bir kızı rezil ederek terk ettiğini düşün hayatının en güzel zamanında o kızın ahının bu şerefsizden çıkacağını düşün bence unutman ve soğuman için çok yeterli bir sebep
Bence bu hikayenin mağduru o kız, taraflar karşılıklı ayrılmış bitmiş konu sahibi de istemiş diğer tarafta istemiş. Bu kızın günahı neydi bir gerizekalının kafa karışıklığının ex sevgiliye nispet hırsının kurbanı oldu çok üzücü kimbilir dünya Nasıl başına yıkılmıştır.Ben de onu düşündüm ya. Tamam siz karşılıklı aşk acısı çekiyor olabilirsiniz de sırf birilerine nispet için kullanıldı o kız.
aslında kullanmak istememiştir gerçekten öyle biri değil niye böyle bir şey oldu anlamadım kız km uzak bir şehirde yaşıyor zaten neden ayrıldıklarını bilmiyorum kimsenin günahını almak istemem ama kız da ayrılmış olabilirBen de onu düşündüm ya. Tamam siz karşılıklı aşk acısı çekiyor olabilirsiniz de sırf birilerine nispet için kullanıldı o kız.
sen ne zamandan beri ayrısınBenimki de döner mi acaba ya da evlenip gider mii kafamda deli sorular ben aşık olamıyorum
belki de kız ayrıldı kimin ayrıldığını bilmiyorum zaten fotoğraflarda bile hep mesafe vardı hep uzaklardı her fotoğrafta gerçi kız bile ayrılsa tavırları yüzünden ayrılmıştır gene o suçluBence bu hikayenin mağduru o kız, taraflar karşılıklı ayrılmış bitmiş konu sahibi de istemiş diğer tarafta istemiş. Bu kızın günahı neydi bir gerizekalının kafa karışıklığının ex sevgiliye nispet hırsının kurbanı oldu çok üzücü kimbilir dünya Nasıl başına yıkılmıştır.
eee bunda ne bar ozaman hangı erkek ıster madem iş yerınde bırı senın pesıne takılıyorsa haklımış ben calısmana karşı anladım genel anlamadayok çalıştırmamak değil çalışmama karşı değil de şu an çalıştığım iş yerinde çalışmamı istemiyor bir erkeğin bana olan ilgisi yüzünden
yok karşı değildi ama ben iş yerimde memur gibiyim yani hafta sonları tatil servis yemek var böyle bir iş bulursam çıkacağımı söyledim sabretmedi bir de çalıştığım yerde 70 tane falan erkek var kıskandı galibaeee bunda ne bar ozaman hangı erkek ıster madem iş yerınde bırı senın pesıne takılıyorsa haklımış ben calısmana karşı anladım genel anlamada
ben olsam düğünü basar cukunu keser gelinin eline verirdim,"tatlım güle güle kullan derdim"Adam beni engelleme hadi silmeye bile ihtiyac duymamis.
X kisisi kapak fotografini guncelledigelin damat ben sok
Cok uzuldum. Bildigin 2 sene falan aklima geldi. Ama ben baskalarindan da etkileniyodum sevgili falan buluyodum.cunku dunyanin sonu degildi
Simdi soyadi yok iste hatirlasam bakicam insallah ölmustur
ben onu bunu bılmem seven insan hemen ayrılmaz ardındanda hemem nışanlanmazyok karşı değildi ama ben iş yerimde memur gibiyim yani hafta sonları tatil servis yemek var böyle bir iş bulursam çıkacağımı söyledim sabretmedi bir de çalıştığım yerde 70 tane falan erkek var kıskandı galiba
Aynen kız anlamıştır ne mal olduğunu, sonuçta her şekilde o kız mağdur oldu. İnan bir kadının başına gelebilecek en kötü şeylerden biri düğüne kısa süre kala terk edilmektir boşanmak kadar kötü değildir ama bir genç kız için yıkımbelki de kız ayrıldı kimin ayrıldığını bilmiyorum zaten fotoğraflarda bile hep mesafe vardı hep uzaklardı her fotoğrafta gerçi kız bile ayrılsa tavırları yüzünden ayrılmıştır gene o suçlu
çok doğru rabbim yardımcısı olsunAynen kız anlamıştır ne mal olduğunu, sonuçta her şekilde o kız mağdur oldu. İnan bir kadının başına gelebilecek en kötü şeylerden biri düğüne kısa süre kala terk edilmektir boşanmak kadar kötü değildir ama bir genç kız için yıkım
ben zaten daha önceki yorumlarımda yazdım okuduysanız belki kız ayrıldı diye fark ettiniz mi ?????Belki de o kız eski nişanlıni terketti. Bir siz mükemmel insanlar. Sana gelen teklifler çiçekler... Nişanlıni apartta o olmazsa diğeri
gerçekten mantığımla dönmek istemiyorum aşık tarafım saçmalıyor işte haklısınızBen resmi duruyolardı, yakın değillerdi, engeli kaldırmış gibi sözlerden dönmeye meyilli olduğunu hissettim. Ama düğüne bir hafta kala ortada bırakılan o kızın ahını da hesaba katın olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?