Düğününe 1 hafta kala ayrılmış

whatsapptan da engeli kaldırmıştı sonra dedim ben engelleyeyim düğünlerini bekliyordum çünkü damatlık tercihini çok merak ettim ona bakıp engelleyeyim dedim şimdi de ayrılmışlar belki barışırlar diye bekliyorum olmazsa engel atacağım

Sürekli takip ettiğin için içindeki üzüntü geçmeyecek ama bence şu anda grurunu kırdığı için sende hırs yapmışsın yoksa biraz mantıklı düşünürsen senin için hayırlı olmayacağını anlarsın,takip etmeden her yerden engelle eğer ayrılmışsa yakında sana gelecektir mesaj atacaktır kesin.Biraz kendinize değer verip herşeyin daha güzel olacağı birinin hayatına girmesi için dua etmelisin

ediyorum sürekli inşallah aşık olabilirim inşallah birisini sevebilirim diye umarım olur

Bir de şöyle düşün canım. Bu adam hiçbir ilişkiyi nihayete erdiremiyor. Hadi birincide seni suçladı ya ikinci? Anam herkes mi kötü de bir bu iyi? Bu bu kafayla daha 10 nişan atar, hayır elin kızlarına yazık oluyor.
Ben olsam ilişki konusunda bu derece sabıkalı bir adama bir daha asla güvenmezdim. Bu adam nikahın ertesi sabahı hadi ayrılalım diye çıkar, neme lazım!

7 ay once bitmis bir ilişki. Ofkeyle yada isteyerek tercih edilmis bir aday.ve ona yapilan nisan. Iliskisi bittiginde size ulastiracak araclardan kaldirilan engeller...basit bir kisilige sahip bir bireyin davranislari. Herzaman sunu bilir ve soylerimki bir erkek "sevildigini bildigi"yere muhakkak donuyor. Oyle yada boyle. Dondugunden bazen bizlerin bile haberi olmuyor ama dönüyor. Ruhu kalbi ici dönüyor. Sizdeki iliskiye bitmis bir iliski denilsede ayrildik kelimesi kullanilsada sizin iliski bitmis degil.tamamlanamamis iliski. Tamamlama 2 sekilde oluyor. Iletisimi ,ona duyulan meragi(damaaatlik),gece dusunmelleri vb kestiginiz an o iliski tamamlanmis noktasi konmus iliskidir. Bi diger tamamlamada mutlu sondur.ara da kalmis bu tamamlanamamis iliskide zararli cikan siz olmazsiniz ins. Kararinizda katiyseniz size ulasma olasiligini 0 a indirin

Konularını hatırlıyorum. Ayrilmakla cok dogru bir karar vermissin. Unutursun tabii ki. Zaten diger kizdan ayrilmasindan da belli bence...Biraz sert yazacagim.Adam olmaz ondan

Siz iyi misiniz? Artık size ne ki damatlık tercihinden bu sadece sizi üzer.
Böyle davranmaya devam ederseniz zaten yeni birilerine aşık olmanız imkansız.
Hayır hadi diyelim ki barıştınız muhabbet hep şu olacak o 7 ayda neler yaptın?
Nasıl başkasıyla nişanlandın onunla neler yaşadın?
O da sisi sorgulayacak hep zaten.
Hep kuşku şüphe güvensizlik vs.
Ben eski sevgilisine dönüp te çok mutluyum diyen birini daha görmedin buna kendim de dahil.
Bence siz bu eski nişanlıya geri döneceksiniz ve burda konularınızı okuyacağız malesef ki.
Bir de resimlerde uzaklar samimi değiller demişsiniz e aile ortamı görücü usülü vs.ondandır.
Ama başbaşa ne yaşadıklarını bilemezsiniz ve asla da emin olamazsınız.

Daha öncede bahsetmistim eski bir konunda yasadigim ayriliktan. Böyle yaparak yol alamazsin. BAzi yasanilanlari hazmetmek o kadar kolay olmuyor. 1,5 yilda tamamen atlatabildim ben. Suan hayatimda biri var, meger ben eskisini seviyorum, asigim sanmisim.

Unutursun er ya da geç canım.
Ama çok kırdı seni? yoksa sadece ima ettiğini düşündüğün cümlemi sizi ayırdı merak ettim?

Düğüne bir hafta kala ayrılmak büyük cesaret ama her şeyden önce o kıza da yapılmış bir saygısızlık ayrıldığına emin misin yani ev kurulmuştur eşyalar alınmış, davetiyeler basılıp dağıtılmıştır bile. Ayrıca niye takip ediyorsunuz ki böyle bir insanı içten içe sevinmiş gibisiniz ama emin olmadan nişanlanıp düğüne bir hafta kala o kızı ortada bırakıp evlenmeyen her şeyden önce size erkeklerle aynı yerde çalışma diyen birinden ne medet umabilirsiniz bence engelleyin takip etmeyin ve yolunuza bakın.

adam hem size yanlis yapmis, hemde diger sizden sonra hayatina giren kisiye saglam bir kazik atmis hayati boyunca unutmayacagi bir darbe. Siz bu adamla hala bir gelecek nasil dusunursunuz ve en onemlisi aileniz nasil hala bu adami size yakistirir.
Ailenize pes diyorum pes.

sevinmedim aksine üzüldüm hem kız için hem onun için çünkü bu kişi benden önce de 2 söz atmış benim de sonradan haberim oldu şimdi iki söz atma iki nişan atma vukuatı var artık toparlanamaz üzülüyorum onun için de

bence barışabilirsin görücü usulü nişanlanmış ve yapamamış ayrılmış.
eğer hala sevgi varsa bilemedim.
aile kararı önemli diyoruz aile istemezse olmaz diyoruz ama istiyormuş ailen

Ben bu sebepten ayrilmazdim tartisirdim tepki veririrdim bir karara baglanirdi. O kadar kolay olmamalı. Ama gerçekten sevgi yok aranızda iki tarafta da bosa ugrasmayin bence. O da isteseydi gercekten devam ederdiniz veya nisanlanmazdi.

böyle bi adamla yeniden denemek bi yana dursun düşünmek bile hata canım ya

Unutursun mutlaka ama bu şekilde zor unutursun,yok istemiyorum dönmem mönmem diyosun ama sanki bişey olsa koşa koşa gidecekmiş gibi bir hal seziyorum

hesaplarını kontrol etme demiycem çünkü yapamycaksın biliyorum. acele etmene gerek yok sindire sindire unutacaksın. aklın zamansız öldürdükleri yürekte amansız dirilir. bakarsın yeni bir aşk çıkar karşına. şu an hepsi uzak geliyodur sana ama kalbinin zamansız çiçek açışına kızma çünkü en büyük sürprizi o yapar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…