- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
whatsapptan da engeli kaldırmıştı sonra dedim ben engelleyeyim düğünlerini bekliyordum çünkü damatlık tercihini çok merak ettim ona bakıp engelleyeyim dedim şimdi de ayrılmışlar belki barışırlar diye bekliyorum olmazsa engel atacağımValla canım bu adam seninle ayrıldıktan kısa bir süre sonra başkasıyla evlilik yoluna girmiş mi girmiş.Ki belki de kız ayrıldı dediğin gibi eğer öyleyse adam gayet de evlenmeye niyetliydi. Yani o seni çoktan unutmuş açıkçası benden sonra başkasının düşünen adamla olamam ben artık. Telefon numaranı değiştir instagramdan da sen engel at ona. Engel atıp kaldırmak neymiş görsün. Açıkçası hiç karakterli birini yansıtmadı bana.
ediyorum sürekli inşallah aşık olabilirim inşallah birisini sevebilirim diye umarım olurSürekli takip ettiğin için içindeki üzüntü geçmeyecek ama bence şu anda grurunu kırdığı için sende hırs yapmışsın yoksa biraz mantıklı düşünürsen senin için hayırlı olmayacağını anlarsın,takip etmeden her yerden engelle eğer ayrılmışsa yakında sana gelecektir mesaj atacaktır kesin.Biraz kendinize değer verip herşeyin daha güzel olacağı birinin hayatına girmesi için dua etmelisin
Siz iyi misiniz? Artık size ne ki damatlık tercihinden bu sadece sizi üzer.whatsapptan da engeli kaldırmıştı sonra dedim ben engelleyeyim düğünlerini bekliyordum çünkü damatlık tercihini çok merak ettim ona bakıp engelleyeyim dedim şimdi de ayrılmışlar belki barışırlar diye bekliyorum olmazsa engel atacağım
Hayırlı cumalar arkadaşlar .
Eski nişanlım düğününe 1 hafta kala ayrılmış.
Bilmeyenler için özet geçeyim.
Ayrılalı 7 ay oldu.
Çok severken deli gibi aşıkken sırf işten çıkmadım diye erkekler için çalıştığımı ima ettiğinden ayrıldım.
Sevgim aşkım çoktu ama bu saygısızlığa girerdi, saygı olmadan evlilik olmazdı.
VE 50 gün sonra görücü usulü nişanlandığını öğrendim(çalıştığı iş yerimdeki arkadaşımdan)
Çok zor oldu benim için günlerce ağladım nişanlandığını duyana kadar.
İnanamadım, senden sonra asla kimseyle evlenmem diyen adamın nişanlandığına inanamadım.
Ama kendimi toparladım.
Geçenlerde babamın yanına özledim diye gelmişti buraya konu açmıştım akşamına da 7 ay sonra en yakın arkadaşı yazmıştı hakkını helal et diye.
3 gün önce ayrıldığını öğrendim. Düğününe 1 hafta vardı.
Ben onunla evlenmeyi tekrar barışmayı falan düşünmüyorum.
Ailem hala onunla evlenmemi istiyordu biliyorsunuz.
İnstagramda engelliydim onu aratınca göremiyordum.
Baktım engelimi kaldırmış.
Kendimi onu takip etmekten alıkoyamıyorum.
Ne oluyor bana onu düşünmek istemiyorum.
Onunla artık yapamam biliyorum şimdi gitsem koşa koşa döner geri ama yapamam.
Biliyorum onu düşünmem bile çok büyük aptallık bana kızmayın.
Ben de kendime çok kızıyorum ama engel olamıyorum.
Ne gelen çiçekler, ne gelen teklifler umrumda.
Hiçbir erkek beni etkilemiyor.
Biraz daha zaman geçse unutur muyum sizce, yoksa onu hiç ama hiç unutamayacak mıyım ?
sevinmedim aksine üzüldüm hem kız için hem onun için çünkü bu kişi benden önce de 2 söz atmış benim de sonradan haberim oldu şimdi iki söz atma iki nişan atma vukuatı var artık toparlanamaz üzülüyorum onun için deDüğüne bir hafta kala ayrılmak büyük cesaret ama her şeyden önce o kıza da yapılmış bir saygısızlık ayrıldığına emin misin yani ev kurulmuştur eşyalar alınmış, davetiyeler basılıp dağıtılmıştır bile. Ayrıca niye takip ediyorsunuz ki böyle bir insanı içten içe sevinmiş gibisiniz ama emin olmadan nişanlanıp düğüne bir hafta kala o kızı ortada bırakıp evlenmeyen her şeyden önce size erkeklerle aynı yerde çalışma diyen birinden ne medet umabilirsiniz bence engelleyin takip etmeyin ve yolunuza bakın.
böyle bi adamla yeniden denemek bi yana dursun düşünmek bile hata canım yabir de nişan günü bana s.kt. git dedi ağlattı kuaförde bir de yüzük bakarken kuyumcuda ağlattı.
Bana çok ısrar etti işten çık diye ailesiyle bizim eve geldiler işten çıksın diye en son ben çıkmayınca öyle söyledi
o bi adım atsa hayır demezsin gibime geliyotakip ettiğimin o farkında değil ama bakmaktan kendimi alamıyorum.
Yeni bir şey beğenmiş sana kavuşamadığım için uyumadığım geceler var benim beğendiği şeyleri bile izliyorum of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?