Düğününe 1 hafta kala ayrılmış

takip ettiğimin o farkında değil ama bakmaktan kendimi alamıyorum.
Yeni bir şey beğenmiş sana kavuşamadığım için uyumadığım geceler var benim beğendiği şeyleri bile izliyorum of of

takip ettiğimin o farkında değil ama bakmaktan kendimi alamıyorum.
Yeni bir şey beğenmiş sana kavuşamadığım için uyumadığım geceler var benim beğendiği şeyleri bile izliyorum of of

Bi sonraki kriterin "sosyal medyada icli laf begenmeyen, duygusal seyler paylasmayan" erkek olsun mu?

su an bende senin durumundayim.
eski nisanlimin hayatinda biri varmi bilmiyorum. 6 ay oldu bizede, ayrilali. bugun d.gunu ben numarasini napip edip buldum mesaj attim. onu dusunmeden edemiyorum bende. nasil çikacak aklimdan nasil unutcam bende bilmiyorum. unutmayi geç o bana konusmadikça dahada ozluyorum dahada içim yaniyor. benim nisanlandigim kiside ayni seyi soyledi bana. çalismayacaksin dedi. ben olur olur diye geçistirmistim. ayni seyi banada ima etti. haram para kazanmaya gidiyosun sen demisti. o kadar kotu kirici kursun gibi delici sozleri soyledi ama ben hâlâ SEVIYORUM

çivi çiviyi söker diyorum..
boşluktasın o yüzden sürekli takip etme, ondan haber alma gereği duyuyorsun..
zaten bir kere bitince kolay kolay toparlanamazsınız barışsanız bile..
bence artık yeni adayları değerlendirin. sonuçta bekarsınız neden kendinizi kapatasınız ki..

nıye işten cıkcaksın hadı cocuk oldugu zaman cıkardın. nıye dırettı bukadar?

sen neden attın nişanı ya da o mu attı

nıye işten cıkcaksın hadı cocuk oldugu zaman cıkardın. nıye dırettı bukadar?
iş yerinde birisi var bana karşı tavırlarını sevmedi çok ilgileniyordu benimle o yüzden hep rüyalar görüyorum seni onunla görüyorum diyordu kafasında sürekli kuruyordu belki de haklıydı çünkü ben de onların iş yerine aldıkları komşu kızlarını sürekli faceden dürtüp arkadaşlık isteği gönderiyor diye çıkarttırmıştım.

bugun calışma der yarın dışarı cıkma der öbğr günde anneme hızmet et der bukadarda koz vermeyın erkeklere. ya boşansan elınde iş yok. erkek bakaıından başka bırsey degıl bu... kadınlar nıye boşanmıyor ekonmık özgürluklerı olmadıgınıcın. cookk mu dındarlarda haram paramış kazandıgın

sen neden attın nişanı ya da o mu attı
aileler tartisti bizim. dugun tarihi kararlastiracaktik. onlarin evindeydik. nisanlimla bende tartistim. o da ailemin ve ailesinin yaninda bana "git surdan" dedi. bende gitmemi istiyosan alyansida birakip gidiyim madem dedim. o dedigim zoruna gitmis nisanli degiliz artik diye alti aydir konusmuyor. sonra baska olaylarda oldu ama bundan ayriyiz

Kendini biraz aydınlatsın da gelsin çalıştırmamak da neymiş anneniz babanız kulağını sağlam bi çeksin.. sonuçta karakterle ilgili bir konu değil bu düzelme ihtimali olan bir şey o yüzden büyük konuşmayın siz de.. bağnazlık yani başka bir şey değildi yaptığı

eski nişanlınan uğraşma artık önüne bak. ve sıf iş yuzundenmı ayrıldın kesın başka seylerde vardır

ne kadar ayıp aılelerın yanında git şurdan demesı yalnızken tarısılır herkesın önünde dgl

yok ne dindari. annesi dindar gorunur ama o basortusunun altinda ne kotulukler yapar kimse bilmez. herkese guleryuzlu bana karsi igneleyici sozleri vardi hep.

Düğüne bir hafta kala gerizekalı eski sevgilinin , hiç suçu günahı olmayan bir kızı rezil ederek terk ettiğini düşün hayatının en güzel zamanında o kızın ahının bu şerefsizden çıkacağını düşün bence unutman ve soğuman için çok yeterli bir sebep

ne kadar ayıp aılelerın yanında git şurdan demesı yalnızken tarısılır herkesın önünde dgl

o da bana suç buluyor çunku ben terbiyesizmisim ben ve benim ailem çikarmis tartismayi.
ama ben bunlara ragmen onu kalbimdende aklimdanda atamiyorum olmuyor. bugun d.gunu mesaj attim cevap yazmadi bana

o da bana suç buluyor çunku ben terbiyesizmisim ben ve benim ailem çikarmis tartismayi.
ama ben bunlara ragmen onu kalbimdende aklimdanda atamiyorum olmuyor. bugun d.gunu mesaj attim cevap yazmadi bana
yazma yazma yazma sana ne dogum gununden kendını kucuk düsürme baka annenlerınde oğuları var önune bak

yok çalıştırmamak değil çalışmama karşı değil de şu an çalıştığım iş yerinde çalışmamı istemiyor bir erkeğin bana olan ilgisi yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…