- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
takip ettiğimin o farkında değil ama bakmaktan kendimi alamıyorum.Unutursun tabi ki.
Zamaninda hepimiz kimler icin olduk olduk dirildik. Hele benim bir tane vardi. Benimle evlenmek icin kendini parcaliyor falan. Sonra benimle ayrilmadan baskasiyla evlendi. Fbookta anasayfaya dustu de gordum. Dusun artik.
Simdi ise soyadini hatırlamıyorum. Hatirlasam fbooktan bakicam merak ediyorum. Ama yok gelmiyor aklima.
Takip falan etme cildirdin mi sen?
takip ettiğimin o farkında değil ama bakmaktan kendimi alamıyorum.
Yeni bir şey beğenmiş sana kavuşamadığım için uyumadığım geceler var benim beğendiği şeyleri bile izliyorum of of
su an bende senin durumundayim.Hayırlı cumalar arkadaşlar .
Eski nişanlım düğününe 1 hafta kala ayrılmış.
Bilmeyenler için özet geçeyim.
Ayrılalı 7 ay oldu.
Çok severken deli gibi aşıkken sırf işten çıkmadım diye erkekler için çalıştığımı ima ettiğinden ayrıldım.
Sevgim aşkım çoktu ama bu saygısızlığa girerdi, saygı olmadan evlilik olmazdı.
VE 50 gün sonra görücü usulü nişanlandığını öğrendim(çalıştığı iş yerimdeki arkadaşımdan)
Çok zor oldu benim için günlerce ağladım nişanlandığını duyana kadar.
İnanamadım, senden sonra asla kimseyle evlenmem diyen adamın nişanlandığına inanamadım.
Ama kendimi toparladım.
Geçenlerde babamın yanına özledim diye gelmişti buraya konu açmıştım akşamına da 7 ay sonra en yakın arkadaşı yazmıştı hakkını helal et diye.
3 gün önce ayrıldığını öğrendim. Düğününe 1 hafta vardı.
Ben onunla evlenmeyi tekrar barışmayı falan düşünmüyorum.
Ailem hala onunla evlenmemi istiyordu biliyorsunuz.
İnstagramda engelliydim onu aratınca göremiyordum.
Baktım engelimi kaldırmış.
Kendimi onu takip etmekten alıkoyamıyorum.
Ne oluyor bana onu düşünmek istemiyorum.
Onunla artık yapamam biliyorum şimdi gitsem koşa koşa döner geri ama yapamam.
Biliyorum onu düşünmem bile çok büyük aptallık bana kızmayın.
Ben de kendime çok kızıyorum ama engel olamıyorum.
Ne gelen çiçekler, ne gelen teklifler umrumda.
Hiçbir erkek beni etkilemiyor.
Biraz daha zaman geçse unutur muyum sizce, yoksa onu hiç ama hiç unutamayacak mıyım ?
nıye işten cıkcaksın hadı cocuk oldugu zaman cıkardın. nıye dırettı bukadar?bir de nişan günü bana s.kt. git dedi ağlattı kuaförde bir de yüzük bakarken kuyumcuda ağlattı.
Bana çok ısrar etti işten çık diye ailesiyle bizim eve geldiler işten çıksın diye en son ben çıkmayınca öyle söyledi
sen neden attın nişanı ya da o mu attısu an bende senin durumundayim.
eski nisanlimin hayatinda biri varmi bilmiyorum. 6 ay oldu bizede, ayrilali. bugun d.gunu ben numarasini napip edip buldum mesaj attim. onu dusunmeden edemiyorum bende. nasil çikacak aklimdan nasil unutcam bende bilmiyorum. unutmayi geç o bana konusmadikça dahada ozluyorum dahada içim yaniyor. benim nisanlandigim kiside ayni seyi soyledi bana. çalismayacaksin dedi. ben olur olur diye geçistirmistim. ayni seyi banada ima etti. haram para kazanmaya gidiyosun sen demisti. o kadar kotu kirici kursun gibi delici sozleri soyledi ama ben hâlâ SEVIYORUM
iş yerinde birisi var bana karşı tavırlarını sevmedi çok ilgileniyordu benimle o yüzden hep rüyalar görüyorum seni onunla görüyorum diyordu kafasında sürekli kuruyordu belki de haklıydı çünkü ben de onların iş yerine aldıkları komşu kızlarını sürekli faceden dürtüp arkadaşlık isteği gönderiyor diye çıkarttırmıştım.nıye işten cıkcaksın hadı cocuk oldugu zaman cıkardın. nıye dırettı bukadar?
bugun calışma der yarın dışarı cıkma der öbğr günde anneme hızmet et der bukadarda koz vermeyın erkeklere. ya boşansan elınde iş yok. erkek bakaıından başka bırsey degıl bu... kadınlar nıye boşanmıyor ekonmık özgürluklerı olmadıgınıcın. cookk mu dındarlarda haram paramış kazandıgınsu an bende senin durumundayim.
eski nisanlimin hayatinda biri varmi bilmiyorum. 6 ay oldu bizede, ayrilali. bugun d.gunu ben numarasini napip edip buldum mesaj attim. onu dusunmeden edemiyorum bende. nasil çikacak aklimdan nasil unutcam bende bilmiyorum. unutmayi geç o bana konusmadikça dahada ozluyorum dahada içim yaniyor. benim nisanlandigim kiside ayni seyi soyledi bana. çalismayacaksin dedi. ben olur olur diye geçistirmistim. ayni seyi banada ima etti. haram para kazanmaya gidiyosun sen demisti. o kadar kotu kirici kursun gibi delici sozleri soyledi ama ben hâlâ SEVIYORUM
valla yeniden aşk duygusunu yaşayacaksam olsun :)Bi sonraki kriterin "sosyal medyada icli laf begenmeyen, duygusal seyler paylasmayan" erkek olsun mu?
aileler tartisti bizim. dugun tarihi kararlastiracaktik. onlarin evindeydik. nisanlimla bende tartistim. o da ailemin ve ailesinin yaninda bana "git surdan" dedi. bende gitmemi istiyosan alyansida birakip gidiyim madem dedim. o dedigim zoruna gitmis nisanli degiliz artik diye alti aydir konusmuyor. sonra baska olaylarda oldu ama bundan ayriyizsen neden attın nişanı ya da o mu attı
eski nişanlınan uğraşma artık önüne bak. ve sıf iş yuzundenmı ayrıldın kesın başka seylerde vardırHayırlı cumalar arkadaşlar .
Ayrılalı 7 ay oldu.
Çok severken deli gibi aşıkken sırf işten çıkmadım diye erkekler için çalıştığımı ima ettiğinden ayrıldım.
VE 50 gün sonra görücü usulü nişanlandığını öğrendim(çalıştığı iş yerimdeki arkadaşımdan)
İnanamadım, senden sonra asla kimseyle evlenmem diyen adamın nişanlandığına inanamadım.
Ama kendimi toparladım.
Geçenlerde babamın yanına özledim diye gelmişti buraya konu açmıştım akşamına da 7 ay sonra en yakın arkadaşı yazmıştı hakkını helal et diye.
Biraz daha zaman geçse unutur muyum sizce, yoksa onu hiç ama hiç unutamayacak mıyım ?
ne kadar ayıp aılelerın yanında git şurdan demesı yalnızken tarısılır herkesın önünde dglaileler tartisti bizim. dugun tarihi kararlastiracaktik. onlarin evindeydik. nisanlimla bende tartistim. o da ailemin ve ailesinin yaninda bana "git surdan" dedi. bende gitmemi istiyosan alyansida birakip gidiyim madem dedim. o dedigim zoruna gitmis nisanli degiliz artik diye alti aydir konusmuyor. sonra baska olaylarda oldu ama bundan ayriyiz
yok ne dindari. annesi dindar gorunur ama o basortusunun altinda ne kotulukler yapar kimse bilmez. herkese guleryuzlu bana karsi igneleyici sozleri vardi hep.bugun calışma der yarın dışarı cıkma der öbğr günde anneme hızmet et der bukadarda koz vermeyın erkeklere. ya boşansan elınde iş yok. erkek bakaıından başka bırsey degıl bu... kadınlar nıye boşanmıyor ekonmık özgürluklerı olmadıgınıcın. cookk mu dındarlarda haram paramış kazandıgın
Düğüne bir hafta kala gerizekalı eski sevgilinin , hiç suçu günahı olmayan bir kızı rezil ederek terk ettiğini düşün hayatının en güzel zamanında o kızın ahının bu şerefsizden çıkacağını düşün bence unutman ve soğuman için çok yeterli bir sebepHayırlı cumalar arkadaşlar .
Ayrılalı 7 ay oldu.
Ama kendimi toparladım.
boşver kurtuldun önüne bak o üzülsün sen degıl. bile bile ne başını yakacan.yok ne dindari. annesi dindar gorunur ama o basortusunun altinda ne kotulukler yapar kimse bilmez. herkese guleryuzlu bana karsi igneleyici sozleri vardi hep.
ne kadar ayıp aılelerın yanında git şurdan demesı yalnızken tarısılır herkesın önünde dgl
yazma yazma yazma sana ne dogum gununden kendını kucuk düsürme baka annenlerınde oğuları var önune bako da bana suç buluyor çunku ben terbiyesizmisim ben ve benim ailem çikarmis tartismayi.
ama ben bunlara ragmen onu kalbimdende aklimdanda atamiyorum olmuyor. bugun d.gunu mesaj attim cevap yazmadi bana
yok çalıştırmamak değil çalışmama karşı değil de şu an çalıştığım iş yerinde çalışmamı istemiyor bir erkeğin bana olan ilgisi yüzündenKendini biraz aydınlatsın da gelsin çalıştırmamak da neymiş anneniz babanız kulağını sağlam bi çeksin.. sonuçta karakterle ilgili bir konu değil bu düzelme ihtimali olan bir şey o yüzden büyük konuşmayın siz de.. bağnazlık yani başka bir şey değildi yaptığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?